ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (17) | Вчера (19)
Държавата отпусна пари на 3 клуба от "А" група, Локо и Ботев ще чакат
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:33 / 15.06.2016Коментари (7)6700
©
Държавата е отпуснала пари за терен и осветление на три клуба от "А" група, обяви спортният министър Красен Кралев. Това са Черно море, Локомотив (Горна Оряховица) и Дунав (Русе).

"Три български града ще получат средства за реконструкция на стадионите си - това е стадион "Тича" на Черно море, стадионите на Локомотив (Горна Оряховица) и Дунав (Русе). Общините на Русе и Горна Оряховица кандидатстваха по проект за финансиране на спортна инфраструктура, областната управа във Варна също е кандидатствала преди месеци. Днес получиха финансиране и смятам, че съвсем скоро тези стадиони ще бъдат приведени във вид, в какъвто да се играят мачове от Профилигата - става въпрос за терени и осветление", каза Кралев.

"Ако имат проблеми със съблекални и други части от стадиона, те поемат ангажимент да го реконструират. Има много форми за финансиране и други клубове могат да се възползват от тях. Горд съм, че успяхме да осигурим тези средства за финансиране", допълни още спортният министър.

Още по темата: общо новини по темата: 61
07.06.2017
01.06.2017
29.05.2017
27.04.2017
15.04.2017
09.04.2017
предишна страница [ 1/11 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Този министър направо ми върна спомените за бай Тошовото време - министърът е от Варна, значи пари ще има за стадионите от Варненска област, а за останалите цитирам "Има много форми за финансиране и други клубове могат да се възползват от тях." т.е. да се оправят сами.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!
на 15.06.2016 г.
+5
 
 
Няма какво да се сърдим, пловдивчани. Държавата вече отпусна веднъж пари за осветлението на стадион Локомотив и седалки за стадион Ботев. Не може да се помага само на едни и същи. Във Варна, Горна Оряховица и Русе трябва да има стадиони с осветление, за да не се налага да домакинстват, в чужди градове.
+1
 
 
Все повече започвам да си мисля, че приоритет трябаше да бъде стадион Пловдив, а не онази празна зала на Асеновградско шосе, в която се провеждат 3-4 мероприятия годишно. Сега щяхме да имаме национален стадион, на който да могат да играят и Ботев, и Локото, и националния отбор. И със сигурност стадионът щеше да носи повече приходи, отколкото залата.
+5
 
 
Кандидатствали са по проект за спортна инфраструктура. Моля да четете добре, а не да обвинявате министъра. Тези стадиони в Русе, Варна и Горна Оряховица са собственост на съответната община, както са Лаута, Марица и ст.Тодор Диев в Пловдив.
+3
 
 
Ами така ще е.... Тоя мазен лупан беше президент на Черно Море навремето, на кой да отпусне пари? На "Гарга" с. Любеново ли? Така е с всичко в държавата! Докато не ги изгребем с лопатите тези, окопали се във власт фекалии ще продължават, да пречат на всички и всичко!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Пловдив домакин на турнир от държавното по волейбол до 20 години
Карагарен свири на Локо, пловдивчанин от Първа лига на Несебър
В Испания: Скоростта на велик Димитров изгони Алкарас от Маями
Децата на Локо с успех над Ботев
Емблемата на ПФК Ботев заблестя на "Колежа"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: