ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Костов обясни как стоят нещата с капитана Христов, каза и за целите
Автор: Екип Plovdiv24.bg 20:13 / 13.06.2016Коментари (4)5721
© Plovdiv24.bg
Старши треньорът на Ботев (Пд) Николай Костов обяви какви ще бъдат целите пред отбора през новия сезон, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Специалистът разкри и как стоят нещата с капитана Йордан Христов, който все още няма нов договор.

"Почивката беше малка и за краткия период, който имахме, още не сме си завършили нашата организационна работа. Бяхме уредили вече лагерът в Трябва и нямаше как да изтеглим подготовката за по-късно", започна изказването си Костов на днешната пресконференция в Коматево.

"На Йордан Христов му беше предложен договор. Неговият отговор обаче се забави и съответно ние трябваше да вземем мерки, тъй като не знаехме какво ще е решението му. Затова привлякохме Цветомир Панов. Не мога да кажа дали Христов остава. До края на деня ще вземем окончателно решение - както за него, така и за Даниел Златков", каза още Николай Костов.

"Рано е сега да говорим за целите. Градим млад отбор. Не е пропаднала нашата стратегия да налагаме млади футболисти", допълни още треньорът на Ботев.

Вижте цялата пресконференция на Николай Костов в прикаченото видео!

Още по темата: общо новини по темата: 284
29.09.2017
29.07.2017
24.05.2017
28.11.2016
06.11.2016
01.11.2016
предишна страница [ 1/48 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Г-н Костов, как ще е рано да се говори за целите сега? Щом е рано тогава какво обяснявате на новите играчи когато подписват договорите?Това е все едно да строиш къща без покрив.Отбор без конкретни цели, не е отбор.Направете отбор който да се бори за шампионска титла-това искат всички вече.Аман да каже вече човек от експерименти, защото от както отбора влезе в А-групата до момента сме фактор НУЛА.За съжаление това са фактите.Защо не направите една справка колко привърженици ходеха на мачовете когато отбора играеше за влизане в АРФГ и колко ходят сега?Бяха мнооого, много повече, защото се гонеше конкретна цел, която се постигна.Така че афиширайте, че ще се играе за Шампионска титла и ще видите колко хора ще бъдат на мачовете.Тези от ЦСКА-то, обърнаха света с главата на долу, само и само за да се върнат, а ние ще си играем на иди ми дойде ми.Така че ако ще правите нещо го правете както трябва, иначе по-добре да ви няма.Само Ботев.
0
 
 
Господин Костов, прекалихте със своята толерантност към Даната. Ако не е подписал, повече няма нужда да му давате шанс. До тука! Точка! За Лазар Марин няма смисъл да съжаляваме. Щом е размътена главата на футболиста, няма как да бъде пълноценен на терена в мачовете.
+2
 
 
Абсолютно подкрепям колегата - време е Даната да си търси друг отбор да си върти номерата. Нека да ходи да бойкотира треньорите във В група, за където ще му стигнат и качествата като защитник. В А група никога няма да си намери отбор. Прекалено дълго сам си подритваше хляба. Стига е тровил атмосферата в Ботев, има ключова роля за изгонването на 2-3 треньори, подведе и на доста от колегите си да се пазарят с нереални условия и да бойкотират селекцията - време му е и да си събира багажа. Всичко мога да простя, но симулативната игра - не. По-добре някое младо момче да се обиграва, по-добре да греши от липса на опит. Даната нека да изхвърчи показно и за назидание, та скоро друг да не си позволява да играе против отбора си
0
 
 
Г-н Костов, изгонете този интригант капитана, в противен случай до авгост месец сте пътник.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: