ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Трима бразилци подписват с Ботев, но без пробен период
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:22 / 07.06.2016Коментари (21)8115
© Plovdiv24.bg
Трима офанзивни бразилски футболисти ще пристигнат в Ботев. Това разкри спортният директор на клуба Георги Марков в предаването "Хеттрик" по Дарик.

Интересното е, че въпросните играчи няма да минават пробен период. Разговорите с тях вече са приключили и се изчакват бразилците да преминат задължителните медицински прегледи, преди подписването на своите договори с клуба.

Георги Марков допълни, че сигурните нови попълнения на този етап са вратарят Георги Георгиев и защитникът Цветомир Панов, за които Plovdiv24.bg вече информира своите читатели.

Странното обаче е, че тези трансфери още не са обявени от официалния сайт на Ботев.

Още по темата: общо новини по темата: 284
29.09.2017
29.07.2017
24.05.2017
28.11.2016
06.11.2016
01.11.2016
предишна страница [ 1/48 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Далаверата пак почна :) Новите 'шефове' явно не могат да устоят на изкушението :) Ха-ха. Палячовщината е пълна. Тия 'бразилци' сигурно ще играят за без пари или за по 1000 лева заплата?!
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 07.06.2016 г.
+5
 
 
След масовата раздяла с играчи - дойде време на привличането на нови. Ясно е, че всяка нова селекция крие рискове, виждаме че и в най-големи клубове някои играчи не пасват или просто не стават. Нека изчакаме трансферите - то ще си покаже. Както някои писа по-долу - може пък и да случим на 1-2 бразилци.-:) Надявам се да се съгласите с мен, че тая продукция, която ни представиха последните няколко месеца не е за гледане. Видимо промяната беше наложителна и затова се предприе тая чистка. За младите - ясно ни е на всички, че само с тях не става, просто няма да стане. Нека им се дава път и в контроли, да влизат като резерви, тия които заслужат титулярно място - нека играят. Според мен - това е пътя. Още повече, че се декларира скромен бюджет, с оглед бъдещите разходи по дострояване на стадиона. Та, нека по-спокойно изчакаме процесите - има време за оценки.
+9
 
 
Пичове, стига сте мрънкали! Ще има нови попълнения, ще има отбор. Е, нов отбор не се прави за месец, но е важно да са грамотни футболистите. Че тази година се нагледахме на некадърници! А след година ще имаме и стадион! Какво повече искате?! Така че, очаквайте новият сезон с надежда и подкрепяйте отбора си!
-3
 
 
Значи ще се взимат бразилци на килограм, а момчетата от юношеският шампионски отбор от миналата година (Рангел Игнатов, Георги Купенов и т.н.) пак ли ще ги пуснат под наем? Няма никаква логика в действията на ръководството.
Накъдето и да отива тълпата – бягайте в обратната посока. Тя винаги греши.
на 07.06.2016 г.
-3
 
 
Ако тия бразилци не стават, Рендето трябва сам да се изрита от Ботев. Да излезе и да каже "Хора, това ми бяха поредните грешки, аз ги намерих тези латино циганчета и сега поемам оговорност и се махам". Другия вариант е "Хора, тия не ми харесаха, но Еди-кой си настоя да ги вземем и аз не се противопоставих и за това си тръгвам". Ако циганчетата стават, ще се радваме всички.
-5
 
 
Ааа, не се плашете! Костов и тях ще изгони по средата на първенството. Той му е хванал чалъма вече!
-4
 
 
Канари, разкарайте Рендето! Собственик може и арабин да ви е, ама на този пост ви трябва ваш човек! Човек, който да милее за отбора "Ботев"! Само ЛОКО!!!
0
 
 
С палячовци от 4 и 5 дивизия в Бразилия ли ще правим новото лице на БОТЕВ .Жив да не бях да го видя това чудо.Още преди време по времето на брокерите един от големите босове в личен разговор с него ми каза че най-голямата грешка е да се взимат бразилци в нашите отбори и със времето се убедих че е така.Затова сега неочаквам да е по различно.
-1
 
 
А тези бразилци съгласни ли са да взимат таванът на заплатите 3000 евро ? Ако отговорът е - ДА , то със сигурност няма да са по -различна класа от Чибамба и Кифуети .
+3
 
 
После пак слаба игра, нов треньор (или и двете), предсрочно освобождаване и неустойки. Този филм ни е омръзнал да го гледаме. Дано не съм прав, но примерите са прекалено много
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Ботев: Нека закърмим децата си с тази истинска и безкористна любов
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: