ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Без компромис за капитана на Ботев, близо е до напускане
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:17 / 03.06.2016Коментари (16)9397
© Plovdiv24.bg
Йордан Христов все още спори с ръководството на Ботев относно срока на бъдещия си договор
Капитанът на Ботев (Пд) Йордан Христов може и да не остане в отбора за следващия сезон. Към момента той е по-близо до изхода на "Коматево", твърди в днешния си брой "7 дни спорт".

Христов желае да подпише нов двегодишен договор. От ръководството обаче сега му предлагат да остане само още един сезон и не смятат да правят компромис. До дни окончателно ще стане ясно бъдещето му.

Според запознати младежкият национал Милен Гамаков също няма да продължи кариерата си на "Коматево".
Още по темата: общо новини по темата: 284
29.09.2017
29.07.2017
24.05.2017
28.11.2016
06.11.2016
01.11.2016
предишна страница [ 1/48 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
В момента в Ботев няма футболист за който да съжалявям,че си тръгва.
+1
 
 
Даньо няма да се махне,а ще подпише за 1 година.На него му е пределно ясно,че освен в Брестник или Стряма другаде няма да го вземат.Дано все пак си бие шута,нямаме нужда от посредствен футболист и интригант като него!
+3
 
 
Аз пък не виждам нищо чак толкова обезпокоително. Тоя сезон т.нар. "тартори" бяха изключително слаби и реално всички са си за гонене. Сега опитват да изнудват ръководството за високи заплати - на какво отгоре? И аз да бях, и аз щях да им кажа или подписвате, или прав ви път. Аман от сметкаджии, изгонени по некадърност от софийските "грандове". Къде ще отиде "Роналдо" - че той повече от една година в никой отбор не се е задържал. Къде отиде Мацата, нещо май и говедата не го искат? Марин в Италия - че той не може 60 минути да издържи в Ботев, а в италианската Б група нивото е много по-високо от нашата А група. Божо и Тошко свършват батериите на почивката - могат да издържат физически тестове само за В група. Да видим кой ще им предложи по-големи заплати. Хващам се на бас, че почти всички изгонени като се повъртят насам-натам и като се върнат от море след месец и пак ще кацнат при нас. В Локото и в Левски нещата са така всяка година. Финансов рай има само в 2-3 отбора, но никой от Ботев в момента няма класата да играе примерно в Лудогорец. Това кой къде ще ходи всеки ден са само мениджърски партенки. Най-много един-двама да си намерят нови отбори. Лошото, че за началото на първенството пак ще са назад с тренировките, но да не сме само ние така, а да не говорим за Монтана, Поморие и Горна Оряховица, които въобще не знаят ще ги има ли след два месеца. Стига с тоя рев, така се играе в българските условия. И за какво му е на Даната тоя договор за две години - за да спре съвсем да играе ли? Че има още много години пред себе си да се развива? Нека да седи под напрежение, така за него е по-добре.
+4
 
 
Отборът вече е напълно и тотално разрушен. Това е видно и ясно вече на всеки. Неясното тепърва предстои. Неясно защо, тъй наречените " нови собственици" не вземат основния пакет акции. Какво ги спира, измина вече един месец след пресконференцията, на която с треперещи неуверени гласове обещаха. Какво крият? Големи бизнесмени няма що? Не желаят да дадат пари и за осветление на базата. Интересно че след пресконференцията преди месец тези "пишман купувачи" се покриха и от тогава до сега ни вест ни кост от тях.. Дори и Рендето и Молива се покриха. Оставиха "червенобузко" да черви още повече бузите. За голямо съжаление отново ни чакат само мъки и срам. Дано да бъркам. БОГ да пази Ботев Пловдив.
+8
 
 
И вместо да е обратното , ръководството да предлага за по 2 години , а Даната да умува дали да се съгласи , те да има как и за шест месеца ще ги карат да подписват . Ами каква амбиция ще имат , ако считаме за сигурни Георгиев и Райков да се раздават за ,,БОТЕВ,, ,като знаят че са временно в отбора и няма да се гонят високи цели . Ами ще си живуркат няколко месеца заради заплатките и довиждане гергино ....Това не е моят ,,БОТЕВ ,, който искам да виждам - сбъркан и съсипан от всякъде . А новите собственици нека си чакат приходите от феновете . Аз няма да съм от тях за пръв път през живота си , защото няма да ми издържат нервите вече .
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 03.06.2016 г.
+10
 
 
Тоя политика беше заявена отдавна - тотална чистка на играчи и пълен картбланш на Костов. До тук - почти е изпълнено, остава да видим как ще се справят със селекцията. Първите стъпки не са окуражаващи, но ще видим.. Инак - не ми се мисли какво ще е на стадиона след първите 5-6 кръга.
+7
 
 
Започнахте да обръщате палачинката , още от преди няколко месеца пиша ,че нещата не вървят ха добре , нито от към ръководството , нито от треньорските решения , но се късахте да цъкате минуси . А сега , радвайте се на съсипан отбор и калпав треньор и неадекватно ръководство . Защото съм сигурен , че ако повечето ни играчи които изгонихме , ако играеха със зелените фланелки на ,,Берое,, примерно щяха дори да са събрали повече точки и сегашния актив на ,,марулите.. Следователно дълбокото гнило в отбора ни се крие някъде измежду - собственици , ръководство и треньори . Сега ще ни предложат един обезкървен отбор от голобради юноши .
+7
 
 
Обичам отбора , но почти всички в момента състезатели и ръководството са едни и същи боклуци с различни прически. ( половината от цска - другите от левски ) !
+4
 
 
Очертава се съвсем нов отбор на Ботев. Приказките за някакво надграждане умряха.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Локомотив взе дербито с Ботев! "Канарчетата" с червен картон, Пепи Андреев с два гола
Ботев "намигна" на Етър след трите победи и им честити празника
Томаш и Керкез отсвириха дербито Локо - Ботев в Трета лига
Ботев с призив преди Славия: Чакаме те на "Колежа"!
Ботев гледа към Разград, чака евентуален съперник за финала
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: