ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Гърневски: Крушарски ни дължи извинение
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:22 / 02.06.2016Коментари (31)8814
© Plovdiv24.bg
Бившият кмет на Пловдив и същевременно бивш президент на Локомотив (Пд) Спас Гърневски се изказа доста остро срещу собственика на черно-белите Христо Крушарски по време на днешната сесия на общинския съвет, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Повод за изявлението на Гърневски бе критиката, която отправи Христо Крушарски към общината, след като не бе прието предложението на Локо за безвъзмездно дарение на близо 200 декара общинска земя.

"Няма как Пловдив да дарява своите земи и имоти. Нека помолим г-н Крушарски, както ние винаги сме били коректни към Локомотив и всички пловдивски отбори, така и той да бъде коректен и да ни уважава. И други хора са спасявали назад в годините отбора, без да получават даром земи", започна изказването си Спас Гърневски.

"Христо Крушарски ни дължи публично извинение. Публично-частно партньорство с Локо не може да има, защото такова ще иска и Ботев. И когато двата отбора играят един срещу друг, излиза, че Общината играе срещу себе си. Поздрави на г-н Крушарски, но в Пловдив има ред и демокрация", завърши изказването си Спас Гърневски.

Още по темата: общо новини по темата: 227
20.03.2020
11.03.2020
10.03.2020
26.02.2020
24.02.2020
17.12.2019
предишна страница [ 1/38 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Ей Гърневски ти си толкова седесар колкото съм аз комунист ами жалко за всички хора които ви вярваха навремето а ти ако имаш малко доблест се разстреляй.
+8
 
 
МИЛИ МИ ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИЦИ /КРАДЦИ/ ПО КОЙ ДЕМОКРАТИЧНИ ЗАКОНИ ПОДАРИХТЕ ЛИЦЕТО НА Пловдив - МЕЖДУНАРОДЕН ПАНАИР-Пловдив НА СВИНАРЯ БЕЗ ЕДНА СТОТИНКА ДА Е ДАДЕНА ЗА НЕГО ЗАЕДНО СЪС СТАРИНЕН Пловдив И ХИЛЯДИ ДЕКАРИ РАЗСАДНИКА НА Пловдив . РАНО ИЛИ КЪСНО ВСИЧКИ ЩЕ СИ ПОЛУЧИТЕ ЗАСЛУЖЕНОТО ДЕМОКРАТИ
+1
 
 
Гърневски ти нещо си изтрещял в тази община.Ще ви се извинява за какво.Колко плати Ботеу за коматеу.Ако можеше на концесия защо не му предложихте .Няма да ви се извинява и когато ти не инвестира нищо в локо пд нямаш моралното право да плюеш.
+7
 
 
Вие трябва да се извините, а не Крушарски!! А ти специално си политически труп. Слънчоглед!!! Къде са парите за Гонзо?!
+2
 
 
Извинение на пловдивчани дължи единствено партия ГЕРБ, че назначава такива слънчогледи като теб за общински съветници - бивш комунист, СДС-ар и сега естествено ГЕРБ-аджия... Спас е с тоз, дето е на власт. Не е лошо да обясниш къде отидоха парите от трансфера на Гонзо!! е*аси наглеца дето е този политически труп!!
на 02.06.2016 г.
-2
 
 
Прав е Гърневски, нали няколко години и той беше почетен президент на "Локомотив" !!!!!! Точно по негово време локото се измъкна от батака в който го вкараха "мартеницата и сие", или не го помните щото повечето от тези които сега джафкате срещу него, или сте били в "ташкент", или сте минавали прави под масата.....само ЛОКО !!!!!!!!!!
+7
 
 
Личи си , че гн. Гърневски е поет ! Трябваше да напишат - "Както е казал поета " ! /Къде ли се продават стихосбирките му ?
+12
 
 
Прости ми управници, ако ставахте за нещо нямаше да сте в политиката. Никакво извинение че сте с акъл на продавачи на запалки. НЕ ВИ БЯХА ДАДЕНИ ПАРИ НА РЪКА И ВИЕ ОТКАЗАХТЕ НА Крушарски. Само КОРУМПИРАН ИДИОТ не би подарил рушащ се стадион и пустееща земя на която да се постоят неща за 30-40 милиона. Вашата работа е да приветствате ИНВЕСТИТОРИ не да ги гоните. Мърши жалки.
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 02.06.2016 г.
-4
 
 
Сегааа, Гърневски не ви е виновен, че поискахте по този начин да оправите стадиона.. Че даже - Крушарски обиден го дава.. Ще влага много пари в стадиона, а не го взема на концесия..защо? Нещо не мога да го разбера тоя човек.. Или ще ги оформи като заем към клуба, а после ще си ги търси?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Страхотно! Треньор от школата на Локомотив на стаж в Барселона
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: