ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Селски изпълнения на футболист и треньор от Загорец в мач срещу Марица
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:50 / 22.05.2016Коментари (0)6906
© Фейсбук страница на Марица
"Марица" победи втория до този момент в класирането тим на Загорец (Нова Загора) с 2:0 в мач от 33-ти, предпоследен кръг в Югоизточна "В" група, игран под непрекъснат дъжд на стадиона в пловдивския квартал "Кършияка". "Жълто-сините" изиграха мъжки двубой и заслужено се поздравиха с успеха, като така свалиха новозагорци от второто място, което те заемаха почти през целия сезон.

Гостите пък на няколко пъти се "отличиха" с типично селски изпълнения, след като техен играч тръгна да плюе главния съдия, а наказаният за 1 година играещ треньор Мирослав Миндев също си позволи невъздържано поведение на стадион "Марица".

В 17-та минута след едно центриране Димитър Юруков бе съборен в наказателното поле от защитник, който освен това игра и с ръка и рефера Валентин Железов от Бургас не се поколеба, отсъждайки дузпа. Гостите дълго протестираха, като се стигна и до бутане на съдията, но той не счете за нужно да изгони провинилите се състезатели. Венцислав Гюзелев хладнокръвно отбеляза от бялата точка за 1:0.

В 44-та минута, при поредната разправия, Георги Й. Георгиев от "Загорец" беше изгонен с директен червен картон, въпреки че имаше и жълт на сметката си за ритане на вратаря Илия Николов.

Причина за изгонването стана това, че той се опита да наплюе страничния съдия. При напускането на терена той повтори опита, но отново не успя да уцели.

Треньорът на гостите Мирослав Миндев, който е наказан да не играе футбол 1 година заради предишни ексцесии със съдии, също тръгна да се разправя със реферите, но беше усмирен.

В 78-та минута Боби Никифоров напредна от ляво и центрира чудесно в наказателното поле, където Венцислав Гюзелев засече с глава и удвои резултата.

В 90-та минута, влезлият като смяна Йълмаз Сюлейман отбеляза трети гол, но той не бе зачетен, тъй като беше отсъдена поредната засада през втората част.

Така "Марица" записа нови три точки и остава един от най-добре представящи се отбори през пролетта. В последния кръг, идната събота, "жълто-сините" гостуват на тима на "Розова долина", който след победата си над "Борислав" (Първомай) като гост се изкачи на втората позиция изпреварвайки именно "Загорец". "Марица" има да изиграе и един отложен мач срещу лидера "Несебър", но за него все още няма обявена дата от ЗС на БФС.

МАРИЦА: Илия Николов, Алил Кардашев, Димитър Мичков, Мирослав Пушкаров, Красимир Иванов-капитан, Константин Атанасов (Ангел Семерджиев), Георги Арабаджиев (Йълмаз Сюлейман), Петьо Димитров, Борислав Никифоров, Димитър Юруков, Венцислав Гюзелев (Даниел Спасов).

Старши треньор: Стоян Димитров

ЗАГОРЕЦ: Евгени Караманов-капитан, Денислав Атанасов (Веселин Начков), Владислав Ямуков, Пламен Димитров, Георги Д. Георгиев, Георги Й. Георгиев, Хайри Мехмед, Коста Янев, Хюсеин Филипов (Веселин Бакърджиев), Иван Дянков, Ивайло Петров (Димитър Андонов).

Главен съдия: Валентин Железов, с помощници Стефан Димитров и Христо Попов и тримата от Бургас. 4-ти съдия: Христос Паликаров - Пловдив. Делегат: Любен Жилков - Пловдив.

Още по темата: общо новини по темата: 740
16.03.2024
15.03.2024
13.03.2024
11.03.2024
08.03.2024
07.03.2024
предишна страница [ 1/124 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Пловдивски защитник е лидер в Литва, тимът му не допусна гол в четвърти пореден мач
Марица опита, но не успя! "Жълто-сините" остават в опасната зона
ФК Марица: Подкрепете отбора в тежкия домакински двубой срещу Спартак (Варна)
БФС пусна програмата за Втора лига, Марица с тежки изпитания
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: