ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Крушарски: Ако ни изгонят от Лаута, може да построя стадион до Пловдив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:26 / 18.05.2016Коментари (24)9379
© Plovdiv24.bg
Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски потвърди намеренията си да прави база за детско-юношеската школа на клуба извън Пловдив.

"Очаквах, че искането ни няма да бъде прието. Това няма да ме спре да построя рехабилитационен център и база за децата в Локомотив (Пд). Идеята е да направим база в близост до Пловдив. Ще купя и автобуси, с които децата ще бъдат извозвани. Проектът, който поръчах за стадион "Локомотив", вече е почти готов. Ако вземат, че ни изгонят от Лаута, може да се наложи да преправим проекта и да построя и стадион до Пловдив. Като казах, че мога да преместя отбора, визирах само за мачовете", заяви Христо Крушарски пред "7 дни спорт".

Още по темата: общо новини по темата: 227
20.03.2020
11.03.2020
10.03.2020
26.02.2020
24.02.2020
17.12.2019
предишна страница [ 1/38 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Лаута е един много интересен парк, там си ходиме с Ладичката, и като слезнем от Ладичката си пърдиме на Лаутата. ПРРРРРЪЦЦЦЦ !!!!!
+4
 
 
Преди ми харесваше, че е умерен и последователен и не надскачаше себе си и отбора. Сега обаче не ми харесват няколко последователни негови стъпки, които отключват и неодобрението ми към него. Ако това стигне до него, искам да му кажа, че няма никой вечен и ако иска да е поне малко част от Локо, трябва да не надскача и да прекалява с приказките. Определено да ''консултираш'' общината няма да доведе нищо позитивно за отбора. Само Локо
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 18.05.2016 г.
+3
 
 
Не спираш да говориш глупости, Крушарски! Чудя ти се, малоумен ли си, инат ли си, та ще строиш друг стадион? И колко ще ти излезе на голо поле? Освен стадиона - има и външни връзки /вода, ток, пътища, паркинг, подстъпи и др./, като те са към 20-25% от стойността на стадиона?! Като се правиш на толкова ербап и паралия - вземи стадиона на Локото - връзки и подстъпи - готови, а и една чисто нова трибуна готова, осветление има ...и продължавай! Какво се дърпаш от концесията? Какви са тия пози на обидена мома? Или си чакал да лапнеш 200 дка? Само стойки чупиш и май скоро ще се чупиш от клуба.
-1
 
 
Абе круша к'ви нови стадиони к'ви пет лева та гонят.Та нали ако имаш толкова пари с колкото парадираш няма да се занимаваш с някакво си 'мизерни 200 декара' и що като имаш много пари не си ги купиш а чакаш някой просто ей така да ти ги подари?Аман от улични бизнесмени с чифте пищови на голи ТУМБАЦИ :))))
+1
 
 
Крушарски е адски прав макар и доста наивен в случая! Нищо! Поне му свалям шапка, за енергията и желанието, което полага до момента и определено ще продължи така докато е жив! Този не е човек, който се предава и със сигурност ще изпълни намеренията си. Само да е жив и здрав! Жалкото е, че тази проблематика не е свързана само с Локомотив Пловдия, а с всички клубове в града ни. Жалко е и че общинарите, кмета и заместниците му са само едни жалки и корумпирани човечета, които грам не мислят, за града като цяло, а само за комисионни и лична изгода от всяка една сделка! Така беше и с предишните! Всеки дрънка за концесия ок. Естествено! Ами нали по този начин общината ще си остане собственик на земята, няма да инвестира нищо, инвеститора ще построи всичко, а общината ще лапа концесионни такси??? Как да дадат земя? Да не са луди! Видяхме, какво стана с Ботев?! Хванаха крадеца и хората моментално изпаднаха във финасов колапс, който дори ги затрудни да си плащат концесионните такси! Така би станало със всеки друг клуб и това е напълно нормално! Затова концесията не е изгодна за никой и лудите да хвърлят десетки милиони, на чужда земя са адски малко освен, ако не са такива с крадени пари като Цвтан Василев, ама и той не беше прост и беше на крачка да закупи земята под строежа, което е пълно доказателство на думите ми по-горе! Истината е, че трябва да се измисли междинен вариан, за подобни случаи особено в спорта и базите на клубовете, защото иначе ще затъваме още повече. В момента нямаме НИТО ЕДИН стадион, а само руини, които стоят от десетилетия нищо, че са общинска собственост! Общината иска пари, но не е забила и пирон в руините си, като само чака някой балък да им ги построи, а те да лапат концесионни...! Няма такива балъци другари! Излиза, че явно има големи мераци да се лапнат тези големи парцели в центъра на Пловдив, а клубовете да бъдат прокудени извън града или в покрайнините му, като стана с Ботев, а сега натам е тръгнал и Локомотив??? В този контекст на мисли, аз лично не вярвам нито Лаута нито Ботев да бъдат построени или ремонтирани? Проста на там вървят нещата, но времето ще покаже, дали е така?! Истината със сигурност е някъде между редовете, но съм убеден, че докато я караме по шопски, а по-точно "Абе може аз да съм зле, ама и Вуте няма да е добре" ще си я караме на скапаните стадиони и перманентно ще се ядем взаимно, когато другия клуб е по-зле! Както постоянно се случва през годините напоследък. Кой печели от това обаче? Нека всеки да си помисли и да си отговори сам?! Аз го направих, НИКОЙ!
+3
 
 
Сега най-важното за всички пловдивчани е да завършим 3-ти в класирането, да се окичим с бронзовите медали и да чакаме жребия за Лига Европа. След това ще мислим за стадиона и ще вдигаме Бесика.
+7
 
 
Винаги има нужда от такива веселяци като Крюшо!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Голова суша тормози любимеца от "Лаута" Ален Ожболт, тимът му не вкара в 6-и пореден мач
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: