ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Крушарски: Ще намеря начин да построя база за децата на Локо
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:12 / 17.05.2016Коментари (22)9046
© Plovdiv24.bg
Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски няма да се откаже от идеята да строи база за детско-юношеската школа на клуба, въпреки че общинският съвет отхвърли предложението на черно-белите за безвъзмездно дарение на близо 200 декара. Това обяви почетният президент на Локо Христо Бонев, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"Днес говорих със собственика на клуба Христо Крушарски, който в момента е в Аржентина по бизнес дела. Неговите думи бяха: Каквото и да реши общината, аз ще намеря начин да построя база, в която децата да тренират", заяви Зума пред общинските съветници.

"Много хора в залата тук предварително са взели решение как да гласуват. Аз от 9-годишен съм в Локомотив. Навремето нашият стадион беше безвъзмезно дарен от БДЖ на Община Пловдив. Оттогава никой от общината не е дошъл да забие и един пирон на Лаута", припомни още в изказването си Христо Бонев.

Още по темата: общо новини по темата: 227
20.03.2020
11.03.2020
10.03.2020
26.02.2020
24.02.2020
17.12.2019
предишна страница [ 1/38 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Крушарски, ето начин :взимаш едни декари, (10,20,100 или там колкото трябва) на концесия и строиш база за децата... Или пък си купуваш съответните декари и пак строиш...
+1
 
 
татарин, ти да не си Гърневски или Тотев? А сетих се?! Той и самия Гърневски вее не знае кой е - комунист ли, съдесар ли, гербадйия ли....??!! Той е винаги с тези които са на власт. Измекяр!
-2
 
 
Мръсна жълта сган!Крушарски въведи входна такса за стадиона на всички общински съветници и останали подлоги.Да не влизат без пари, а да си плащат мръсните еничари .Това не са българи и бурките оставиха и училища закриват ама за гювеч са първи Входна такса за измикяр 200лв.Срамота за културен Пловдив -напълни се със селендури и гешефтаджии!Ако бат Бойко не се намеси губи Пловдив за винаги !
-2
 
 
Чиче, пожелавам ти го искрено! Само че всички те знаят много добре от къде си и как си станал богат. Недей да се напъваш да пръднеш, че накрая ще се насереш много лошо. Давай си там на отбора, оправи им терена и успех в ЛЕ, искрено ви го желая! Ама не се пъни да строиш нещо, което нито знаеш как, нито можеш. Всички знаем, че харчиш на Бойко парите. Ама не си точния човек за това. Фактите говорят: иска концесия - не ти дадоха. Искаш дарение - не ти дадоха. Еми явно не те взимат насериозно, дори и Пластмасовия е гласувал "Против" да ви се даде земята. От няколко дни гледам какви декларации летят от двете страни, а истината е, че Пловдив наистина има нужда от още ДЮШ-ове. Но да искаш подарък 50 милиона от държавата е меко казано несериозно и глупаво. Не си толкова тъп, колкото изглеждаш. Явно те манипулират потниците в УС на клуба ви. Не се оставяй, защото всички знаем Марешки колко издържа. Коко също. Другите повечето ги убиха, ама това е друга тема. Приеми, че сте втория отбор на Пловдив, макар и в моментен подем. Разпростри се според чергата си и ще заслужиш уважението на гражданите на Пловдив. В момента имаш уважението само на циганите на Пловдив.
+5
 
 
ами време е да започнем да изискваме от общината да си оправи стадиона. Като за начало да построят трибуна Бесика и да оправят терена. Стадиона си е техен, ние само сме наематели
0
 
 
Зума ще дойде ден и тези които сега го гласуваха сами ще потърсят Локо пд.Узунов и той ли нищо не направи.Гърневски и той.Защо ви пратихме там.
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 17.05.2016 г.
-1
 
 
А ти колко пирона заби на Лаута, кроасанаджийо? 1 лев не си дал - само лапането гледаш от клуба.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Страхотно! Треньор от школата на Локомотив на стаж в Барселона
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: