ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Заслужават ли феновете на Ботев нов стадион? Вижте какво поиска от тях Чандъров
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:10 / 12.05.2016Коментари (34)11551
© Plovdiv24.bg
Обявеният вчера като един от новите собственици на Ботев - Румен Чандъров, отправи интересно предизвикателство към феновете на отбора.

"Искаме голям стадион, 20-хиляден. Нека да видим колко човека го искат. Има ли фенове, значи всичко има. Каквото и да си говорим, феновете трябва да покажат, че заслужават стадиона. И ние естествено ще помогнем", заяви Румен Чандъров.

Вижте изказването му по темата, както и това на другия собственик Георги Самуилов, в прикаченото видео.

Още по темата: общо новини по темата: 48
15.11.2018
11.10.2017
23.02.2017
20.01.2017
14.01.2017
07.12.2016
предишна страница [ 1/8 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Я пъ тоя,ниможа ли дя поиска стотина-двеста декара безвйздмездно земя,пък той ся..аре..леко дее..леко!
+1
 
 
Безспорно е, че новият стадион е приоритет. Нека да пожелаем на новите собственици поне този приоритет да реализират! Останалото ще се приложи с усилията на спортното ръководство, треньорите и на нас феновете.
+7
 
 
Според мен приоритетеите са: 1т. Стадион. 2т. Тренировъчна база. 3т. Отбор. 4т. Публика. 5т. Изчистване на задълженията. Това са точките по които трябва да се работи. От четирите точки само 2т. е изпълнена. Публиката е правопропорционално зависима с 1 и 3т.. Още миналото лято имах следната идея. За една - две години играем 90% с юноши. И да изпаднем голяма работа. Всеки "излишен" паричен поток да отива за погасяване на задължения и "Колежа". Някой може ли да каже колко пари (глоби от БФС) плати "Ботев" през тези две години? (един "излишен" паричен поток) Аз лично Отборът ще го подкрепям и ще помагам с каквото и колкото мога! Знам, че сме много!(хиляди) Знам, че сме луди!(вечи ни личи) Знам, че ще успеем!(въпрос на време) Само Ботев!
+3
 
 
Пълна пародия.. "феновете трябва да покажат, че заслужават стадиона. И ние естествено ще помогнем" - поредните, които си мислят, че като станат 'собственици' и парите, които дават, още на втория ден почват обратно да текат към джобовете им, умножени по 5. Какво значи 'ще помогнем?!?!?' - ще достроите ли стадиона или не! Имате ли пари или не?! Какви глупости за 20 000ден стадион. Вие направете за 10 000, пък да видим. Смешна и жалка картинка..
+11
 
 
Чакахме я тази пресконференция и какво видяхме на нея - едно голямо НИЩО! Беше ни казано, че отборът е спасен, но ще бъде средняк дълги години наред. Таванът на заплатите оставал, щяло да се играе с юноши.Господа съсобственици, така няма да стане, няма и кой да ви изтрае дълго време. Не знам поради каква причина се захващате с нашия клуб, едва ли е от любов към Ботев Пд, но отбор средняк феновете дълго няма да търпят, такава ни е психологията просто.С този таван на заплатите какъв качествен футболист ще привлечете? Дори "пенсионерът" Гъргоров предпочете Лаута пред нас.С тези заплати ще докарате някой нов Кифуети,Нелсън да разхождат фланелките, защото никъде другаде не ги искат и при първата оферта да си заминат или някой нов Голас, който да изпуска топката във всеки мач.Само с юноши също не става, трябва сплав от опитни футболисти и налагане на най-добрите от школата.Но всичко това бихме ви простили, даже с 11 юноши да играем следващия сезон и да изпаднем, ако започнете да строите стадиона и влагате парите си там.Без стадион сме нищо.Много от нас вече с години не ходят на базата в Коматево,а с болка гледат мачовете на безумно слабият ни отбор по телевизията.Щели сте да чакате 4 месеца, добре разбираме, че трябва да се правят оценки на специалисти, но през това време започнете с някакви дейности, ей така да се вижда, че нещо се прави, за да се успокои жълто-черната общественост.Не може да чакате на феновете, след като се построи стадионът и на него присъстват 15-20 000 в дербитата с Левски,Лудогорец и Локо Пд не феновете, а вие господа съсобственици ще прибирате приход от 200 000 на мач от продажбата на билети.Далите 24 лв. няма да взимат и една стотинка тогава, а всичко ще прибирате вие.Така, че господа съсобственици незабавно се заемете със стадиона, отборът слабак някакси ще преглътнем, но разрухата и стърчащите арматури на Колежа-НЕ!
-5
 
 
е*ати противара,боядисан,коплексиран геи...другия крадец на ддс и акциз от горива.....третия-президентчето,подлога на онова прасе пеевски кьдето открадна над 500 000 000 евро с онази тиква премиера...няма такава помиярщина...те тези пари трябва да се перат някьде! затова тази красива дьржава е на това дередже!!! а вие палячовци им правете свирки!както бьрзо доидоха по назначение на примиерчето така бьрзо ще изчезнат след изборите!
+3
 
 
Тука разни хора,които се стискат за 20 лева за Кауза Колежа тръгнали да искат стадиони и селекции и да разпределят милиони.Айде малко по-сериозно,комплексари.Хората са собственици от вчера,дайте им време да видим какво ще направят пък после да плюем.
+4
 
 
Стига с този негативизъм бе хора! Новите собственици дойдоха,представиха се и поискаха малко търпение. Това е най-малкото,което заслужават.Скоро всичко ще стане ясно,но да им се скача отсега е пълно безумие и липса на памет за състоянието до скоро.
+20
 
 
Господа собственици на любимият ни отбор, хайде да си кажем истините в очите, вие много добре знаете че Ботев има голяма аудитория от фенове, но уважаеми господа никога няма да имате фенове на тренировъчна база която събира 3500 души. Ако наистина искате да разберете дали ще се пълни стадионът който възнамерявате да достроите, ами.....пуснете си уважаеми мачовете на Ботев от турнирът Лига Европа в Бургас и вижте жълто-черното море което е жадно за хубав футбол. Или може да се върнете още по на зад във времето и си пуснете финалът за купата в Благоевград и вижте уважаеми как 15 000 души подкрепят безрезервно любимият си отбор. Та господа, един отбор има много фенове когато отборът върви, нещо доказано в България с години, така че докажете че сте сериозни, докажете че имате амбиции отборът да върви на горе, направете удобства на феновете, осигурете им дом където те да подкрепят любимият си отбор и ще видите точно колко привърженици има Ботев Пловдив, а повярвайте ми те не са малко. И не на последно място изгледайте някои от последните мачове на отборът на стадион Христо Ботев и вижте какво бихте могли да очаквате, вижте атмосферата на мачовете с Локомотив Пловдив, с Левски и само си опитайте да си представите един такъв мач на стадион бижу, какъвто ни се представя само на снимки обаче. Та господа, нещата са взаимно свързани и няма как да искате десетки хиляди фенове на база за 3500, която по никакъв начин не може да пресъздаде атмосферата на футболен стадион! На работа господа, покажете с дела какво възнамерявате да направите, защото ние сме уморени от обещания и ако наистина вложите цялото си сърце и душа за благото на отборът, то повярвайте ми ще получите много повече от това което очаквате.
+9
 
 
С този отбор и с този треньор , с тази игра и стадион за 1 000 души , ще ни е голям г-н Чандъров . Направи силен отбор , който да побеждава с красива игра и феновете , ще се върнат на стадиона . Без да си дал първо ти достатъчно, няма как да получиш това което искаш от феновете . Ако се върнеш назад в историята на ,,БОТЕВ,, и направиш статистика по колко публика е имало на ст.,,Христо Ботев,, , а и по финалите за купите в Благоевград и Бургас , ще ти стане ясно . При ,,брокерите,, и при КТБ ,стадиона се пукаше по шевовете , а при ерата Христолов ходеха по 2-3 хиляди . Сегашният отбор който си направил по нищо не е по-различен от този на Христолов , дори е по-слаб . Така , че не очаквай повече от 2-3 хиляди на мач , т.е. колкото е и тавана на заплатите ти.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Момчета, не сме приключили още! У дома трябва да играем още по-добре!
Чико: Преди финала на 15 май фенове на Ботев ми показваха по 4-5 пръста, но тогава затворихме устите на половин Пловдив
Платек изненада, договорът на Керкез не е сигурен! Решението ще бъде взето следващия месец
Ботев отпусна 1900 билета за феновете на ЦСКА-София
Феновете на Ботев питат Платек за селекцията и нов договор на Керкез
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: