ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Димитър Христолов: С лицето Иво Прокопиев не контактувам, чакайте истината през ноември
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:50 / 17.10.2008Коментари (19)12014
© Plovdiv24.bg
Все още изпълняващият длъжността президент на Ботев Димитър Христолов се съгласи да даде първото си официално интервю след вчерашната продажба на клуба. В него той потвърди, че името на новия собственик на клуба няма да бъде обявено в близкия месец. Христолов побърза да опровергае появилите се вчера вечерта твърдения, според които Ботев вече е в ръцете на бизнесмена Иво Прокопиев. Той допълни, че вече няма да дава пари за клуба, тъй като наследникът му вече е поел финансирането.

- Можем ли да честитим на привържениците новия собственик на Ботев?

- На практика да. Подписал съм предварителения договор, но трябва да мине акционерното събрание, което да официализира сделката. Това ще отнеме около месец.

- Иво Прокопиев ли е новия собственик?

- Аз с лицето Иво Прокопиев контакт не съм осъществявал. Чух всякакви догадки и съм решил да не се занимавам с коментирането им. Все пак гарантирам, че Прокопиев няма нищо общо с Ботев. Подписал съм декларация за конфиденциалност, според която името на купувача ще бъде обявено едва след провеждането на акционерното събрание през ноември.

- Би ли разкрил поне своето бъдеще в клуба. Оставаш ли част от Ботев?

- Естествено, че оставам. Още преди няколко дни обявих, че лично новият собственик ме помоли да му помагам по различни начини за в бъдеще. Той оценява това, което съм направил за Ботев, знае, че не съм измамник и иска да ми се довери. За пари обаче не ме търсете. Издръжката вече е поета от наследника ми. Запазвам си част от тези 85%, които са на мое име, както и за останалите 7%, с които имам правото да се разпореждам.

- Ще има ли кадрови промени сред шефовете на Ботев след промяната на собствеността?

- Новият президент може да доведе свои хора, но лично аз не очаквам големи размествания. Хората в клуба си вършат добре работата до този момент и смятам, че ще продължат да го правят. Днес следобед доволни ще са и футболистите, които ще получат всичко дължимо. Още по-добре за тях ще стане, ако бият ЦСКА в неделя, защото за три точки ги чакат доста пари.

- Да очакваме ли по-интересни разкрития около сключената вчера сделка на днешната пресконференция?

- Вече казах, че подписът ми стои върху декларация за конфиденциалност, така че повече информация няма как да излезе. А и аз нямам намерение да присъствам на пресконференцията. Тя ще бъде от редовния спортно-технически характер преди мача с ЦСКА и не виждам защо около нея се шуми толкова.

Източник: sportline.bg

Още по темата: общо новини по темата: 359
19.02.2011
07.09.2010
25.06.2010
27.04.2010
23.03.2010
18.02.2010
предишна страница [ 1/60 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Мама Христолова
на 17.10.2008 г.
0
 
 
Селския: "Той оценява това, което съм направил за Ботев, знае, че не съм измамник и иска да ми се довери." Умри в картофите, путка майна!
БОТЕВИСТ
на 17.10.2008 г.
0
 
 
Анонимен 18:47---Инфото ми е 100 процента сигурно.Имам го от хора(добри приятели) ,които са в градската власт и са вътре в нещата и на които имам вяра.Сделка има -съответно и нови собственици,които са сериозни хора с финансови възможности (чиастокръвни българи)и на циганетата ще им се стъжни.....
belia
на 17.10.2008 г.
0
 
 
Откаде имате тва инфо.Аз знам 4е е имало среща ТопалоВа-Христов и 4е Бонев е бил инициатор,но 4е е Купен?
LPFC
на 17.10.2008 г.
0
 
 
Дано и Камбура и Димо Атанасов дойдат.А Митето да си ги клати папагалите.15 кръг идва мизерници!!!!
tp
на 17.10.2008 г.
0
 
 
нещата при жълтурите са фарс!!!Бонев вече офицялно е на Лаута като представител на Славчо Христов.От следващият кръг Р.Достанич поема отбора-topsport.bg
az
на 17.10.2008 г.
0
 
 
неделя вси4ки на стадиона и ако доиде на6ия 4овек трепане няма кво да го 4акаме то е ясно няма оттьрване от тоя изруд ина4е
Aнонимен
на 17.10.2008 г.
0
 
 
пак познатите селски номера!Започнах да се съмнявам дали изобщо е имало преговори,да не говорим пък за продажба.Цървула се мисли за хитреца на селото и че всички му вярват.Предизвика еуфория за да си напълни гушата от многото публика в неделя.Аз лично не мисля да му я пълня.Ще ходя когато се разбере новия собственик ако има такъв и то да се разбере лично от него,от новия.Писна ми от номерата на селския момък!
Aнонимен
на 17.10.2008 г.
0
 
 
според мен никой сериозен бизнесмен няма да се крие като путка САМО БОТЕВ
1912
на 17.10.2008 г.
0
 
 
За събранието на акционерите съм съгласна, както и за това, че минава време докато се прехвърлят акциите, но защо се крие кой е купувач? Защо не иска да бъде съобщено името му, като ще става собственик на футболен клуб? Ако е поредния цирк на селския, просто му е бедна фантазията как ще ескалира положението при феновете!
Aнонимен
на 17.10.2008 г.
0
 
 
Значи 16:35 интересно защо тази версия я има само в донбалон...можеби защото са супер смешни...и небяхте ли вие тези който ги плИУхте и какво ли още не какво правите в този сайт сега ???това което са написали е толкова вярно колкото и сички останли спекулации който не са потвърдени до сега без глупости моля
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Императора: Бараж Локо - Ботев ще е черешката на тортата, "канарите" са на финал за Купата
Ботев раздава безплатни билети за Славия, но с две условия
Бивши "канарчета" с неясно бъдеще в Славия
Истерия! Феновете на Ботев изкупиха Трибуна Изток за мача с ЦСКА-София
Петима от ЦСКА-София висят за мача с Ботев
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: