ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Чандъров: Всеки фен, който обича Ботев, ще трябва да плати членски внос
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:39 / 15.03.2016Коментари (19)7206
© Plovdiv24.bg
Бъдещият сообственик на Ботев (Пд) Румен Чандъров обмисля да въведе в клуба модела "Барселона".

"Обмислям нов модел за съществуването на клуба, в който ще взаимстваме от практиките на Барса. Всеки фен, който обича Ботев, ще трябва да си плати членски внос. В България футболът също трябва да бъде и бизнес, обяви Чандъров пред "Меридиан мач".

Още по темата: общо новини по темата: 48
15.11.2018
11.10.2017
23.02.2017
20.01.2017
14.01.2017
07.12.2016
предишна страница [ 1/8 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Какво "трябва" и какво не трябва да плащам си е лично моя работа. На този етап съм избрал да си плащам билетите за домакинствата и кабелната за гостуванията. Определено не смятам да ставам член на "Сдружение ПФК Ботев Пловдив" и нямам намерение да плащам какъвто и да е членски внос. Това не означава, че не обичам "Ботев". Зная, че е изключително трудно да издържаш футболен отбор в България, но еквивалентната печалба би трябвало да дойде от участие в европейските клубни турнири и от големи трансфери на футболисти от школата. Да броиш всеки фен, "който обича Ботев", че едва ли не да го облагаш с данък - това е неадекватна визия за развитие на клуба.
+1
 
 
Ако приложим модела на Барса, т.е. обществен клуб то чандъровци, гелосани, джуджета и др. няма да са необходими. Клубът ще се ръководи от президент на изборна длъжност избиран от представителни делегати, плюс рекламни договори и тв. права, такъв клуб ще е независим. Точно и това бе идеята на Сдружението преди 5-6 години- събираме 10000 фена с по 240 лв год. членски внос, плюс рекламни договори, повярвайте става един приличен бюджет за България. Разбира се в андрешковата ни родина това няма как да се получи, фактите са налице- 250 човека по 240 лв. това е резултатът от тази инициатива, за която не сме чакали някой си да дойде от някъде си и да ни светне!
+3
 
 
Само не ми стана ясно ккаво означава Всеки фен, който обича Ботев, ще трябва да си плати членски внос? Който не е платил членски внос, няма да го допускат до стадиона ли? Нещо не ми е ясна схемата.
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+6
 
 
Г-н Чандъров,моите огромни уважения за това ,че издържате клуба в този момент,но мисля,че правите една генерална грешка. БОТЕВ не е нито ДИТ,нито Септември,още по- малко някой хотел на Слънчев бряг!
на 15.03.2016 г.
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+5
 
 
И аз искам да знам намеренията на собственика за развитието на клуба. Това най-напред. А сетне да се говори за модел на организираните фенове. Всъщност, вече си имаме Сдружение с организираните фенове, също и Клуб на привържениците - две различни нива на организираност.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев каза кога пуска билетите за реванша с ЦСКА-София
Легенда на Ботев с 353 мача празнува днес
Георги Николов стиска палци за Ботев в Барселона
Дубълът на Ботев обърна Сливен в Трета лига
Балтанов благодари на "жълто-черните" фенове
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: