ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Николай Костов: Славия ни би много елементарно
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:21 / 03.03.2016Коментари (7)4890
© Plovdiv24.bg
"Бях сигурен, че който отбележи първи гол, ще спечели тази среща. Славия в случая го стори. Много елементарно загубихме, защото всеки си чакаше момента."

Това каза наставникът на Ботев Пловдив Николай Костов след загубата от Славия с 0:1.

"Имахме няколко положения след техния гол, но не успяхме да изравним резултата. После играта се накъса благодарение на провокациите на футболистите на Славия и вратаря им (Георги Петков - б.р.), които положиха усилия за това", добави старши треньорът на пловдивчани.

"Няма нужда да се паникьосваме и да даваме отрицателни оценки за играта на нашите футболисти. Желание за игра има. Малко по-притеснен съм за организирането на атаките ни. Нямаме добра сработеност в предни позиции, някои от играчите ни не са в оптимално състояние и това се отразява. Ще положим всички усилия да играем добре срещу Берое и да спечелим. Ще погледнем силните и слабите страни на противника и така - мач за мач", заключи Николай Костов.

Още по темата: общо новини по темата: 10
05.03.2016
03.03.2016
03.03.2016
03.03.2016
03.03.2016
03.03.2016
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 04.03.2016 г.
+1
 
 
goche е прав, че равен или победа автоматически няма да ни направи отбора по-добър. С малки корекции - това ще е и отбора и треньора за следващия сезон. Не се очакват трансферни бомби. Така че, трябва да се търси игрово израстване, което преминава първо през индивидуалното израстване на някои футболисти, пропуснали не малко неща в предните години. За това са необходими мачове, в които да се пускат по-голям брой футболисти, да се търси оптималния състав, да се трупа опит. В това направление трябва да са ни надеждите, защото с днешна дата този път е единствен.
+1
 
 
Господин Костов, кой е треньорът на вратарите? Или да се стегне този треньор, или го сменяйте! От тъча до корнера му вдигат топката в малкия пенал, а Голас чака в рамката на вратата. Какво чака? Да падне таванът ли? Всеки нормален вратар или я лови, или с юмрук я боксира надалече и настрани. Даже ако се наложи, и главата на противника ще откъсне. Да напомням ли, че малкият пенал се нарича ВРАТАРСКО ПОЛЕ?
+1
 
 
Точен е Костов. Да не се паникьосваме, от паниката нищо няма да спечелим. Иначе е очевидно, че не сме добре. Видях на повторението, че имаше дузпа. Ако беше я отсъдил съдията, мачьт можеше да се развие по друг начин и можеше и да не загубим. Но какво от това! При нас проблемът не е в броя на точките. Игрово стояхме по-зле от Славия. Най-грешно ще бъде, ако зачеркнем сегашните футбмолисти и треньори с надеждата, че със следващите нещата ще се подобрят.
+1
 
 
Костов, защо не си признаеш, че Тарханов те надигра? Не ни позволиха да я цъкаме тики-така, че и гол ви вкараха.
-3
 
 
Костов взимай си шала шапката и палтото и от където си дошъл.Три месеца водиш подготовка за 5 мача и половина и ти още не си бил подготвил отбора и имало не знам си още какво да работиш и да чистиш.Ти докато влезеш във час ако изобщо влезеш ще свърши първенството.Пълен хаос и никаква идея във играта на този отбор и ако не беше се върнал Тошко просто не ми се мисли какво щяхме да представляваме в момента
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев отвори нова ложа на "Колежа"! Билетите - по 120 лева
Ботев с последна тренировка преди Славия
Добри новини за Стамен Белчев преди дербитата с Левски и Ботев
Ботев урежда с документи зимно попълнение
Емблематичен футболист на Ботев: Пожелавам на Спартак да спечели първенството
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: