ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (28)
Спортингбет регистрираха втората най-велика печалба някога
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:20 / 27.02.2016Коментари (0)5459
©
Една от най-големите печалби някога беше регистрина преди броени дни в Англия.

Уилям Хил, които притежават част от операциите на друг уважаван букмейкър, Спортингбет, могат да се похвалят, че изплатиха 180 000 паунда на млад мъж от Лондон, който е заложил едва 1 паунд на прогнозата си. Това е втората най-голяма печалба от коефициент в историята на букмейкъра. Става дума за футболен акумулатор от цели 16 срещи, който обаче е бил познат от 27-годишен почитател на прогнозите. С парите младият баща планира да построи къща за семейството си.

Sportingbet беляза нов триумф в битката с уговорените мачове, от която страдат и обикновените почитатели на залозите. Младият австралиец Ник Лихдал се призна за виновен, че е разпространявал информация, че ще падне в свой мач през 2013 година. Става дума за двубой от типа фючърс, но въпреки това, на него са успели да заложат негови приятели, а в последствие и много-много други хора. В крайна сметка от Спортингбет веднага спират залозите за победа на съперника на Лихдал и в последвалото дело информацията им е от основно значение за разплитането на загадката. Лихдал дори се опитал да продаде мача и на съперника си, който му отказал. В крайна сметка справедливостта възтържествува.

Междувременно ако искате да прочетете професионално ревю за Sportingbet от efirbet, може да го направите на посочената връзка.

Да се върнем на темата. Същевременно на сайта на букмейкъра продължават промоциите за нови клиенти. Офертата е ясна - 50 процента бонус за нови клиенти до 100 лева. Де факто, с депозит от 200 лева, ще получите още 100, като трябва да заложите депозираната сума поне 3 пъти на 1.5 коефициент, за да можете да я изтеглите.

Sportingbet е и спонсор на отбора на Димитър Бербатов, ПАОК! За да заинтригува българските си фенове, компанията от известно време пуска игри, свързвани с отбора и Бербо. Промоцията е до края на сезона и в нея могат да участват всички, които са залагали на голмайстор или на точен резултат в мачовете на ПАОК. Ще има три томболи, а можете да спечелите тениска на българина, много клубни артикули, безплатни завъртания в игрите на Спортингбет и още много изненади.

Продължава и промоцията "Предизвикателството", при която при ежедневно залагане на поне 4 евро или 8 лева ще получите част от наградния фонд от 100 000 лева на 1 април. Имате право на 2 дни, в които да си починете от залози, но само толкова. Всеки, включил се по-късно от останалите, губи пари. Все още ги има опциите с акумулатори на различни видове спорт, като за осморен, може да достигнат дори до 35 процента. Остава да има кой да се възползва от тях.

Всеки ден е възможна играта на футболни прогнози, която е напълно безплатна при направен един залог за деня. При 8 до 10 познати срещи в програмата от 12 мача, печелите различен брой безплатни завъртания в игрите на сайта на Спортингбет. 11 познати срещи значат 4 000 лева, а 12 от 12 ще Ви донесат крупната сума от 12 000 лева.

В зависимост от редовността Ви като залагащ, ще можете да се класирате и за седмична застраховка. Тя е различна за всяко ниво залагащи и се съобразява със сумата направени залози. Започвате от първо ниво с до 5 евро връщащи се в сметката Ви, докато на 4-то ниво сумата е 100 евро. Не пропускайте шанса да влезете и във ВИП клуба на букмейкъра. Там нещата са наистина специални. Имате застраховка във възможен размер до 500 евро!







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Керкез: Голяма победа! На нашия стадион ще бъдем много силни
Ботев мечтае за финал! Драма, меле, червени картони и аванс за "канарчетата" преди реванша
Марица не даде гейм на ЦСКА в първия финален плейоф за титлата
Браво, гладиатори! Спартак с решителна крачка към Втора лига
Проливен дъжд в София! Каранга липсва, съставите на ЦСКА-София и Ботев
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: