ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Трета загуба за Ботев в Турция
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:50 / 08.02.2016Коментари (16)6664
© Plovdiv24.bg
Отборът на Ботев Пловдив допусна трета загуба в контролните си срещи на турска земя, след като отстъпи с 1:3 от Черноморец Оседа. Преди това възпитаниците на Николай Костов завършиха наравно 1:1 с Ягодина, последваха две загуби от Нийрегихаза Спартакус (0:2), Висла Краков (1:3) и победа над румънския Поли Тимишоара с 4:1.

Тодор Неделев даде аванс на "канарчетата" още в 9-ата минута. Българският национал вкарва своя втори гол след завръщането си при "жълто-черните". Той се разписа след хубава атака на Кифуети, който бе блокиран преди да шутира, а след него и Балтанов. Топката рикошира и попадна в Неделев, който насочи коженото кълбо в мрежата.

Украинският тим беше много близо до възстановяването на резултата в 31-ата минута, но ударът на Филимонов от фаул срещна дясната греда на Валентин Галев.

В 36-ата минута Орлин Старокин беше заменен принудително от Радослав Терзиев заради контузия.

Тодор Неделев пропусна да удвои преднината на Ботев в 64-ата минута. Божидар Васев изведе добре фронтално срещу вратата Неделев, който пусна технично топката покрай вратаря на Черноморец, но тя мина на сантиметри покрай страничния стълб.

Десет по-късно Черноморец изравни след фрапантна грешка на Валентин Галев. Стражът се подхлъзна и не можа да изчисти добре топката, която попадна в краката на Мурашов и той на празна врата вкара за 1:1.

Минути след попадението на украинския тим Николай Костов замени грешника с бразилския страж Виктор Голас, но и той не можа да запази мрежата си суха.

Секунди преди последния съдийски сигнал Черноморец нанесе своя удар чрез Матеус, а в добавеното време отново той фиксира крайния резултат.

Следващата проверка на Ботев на турска земя е срещу тима на Рудар (Черна гора). Мачът е на 11 февруари от 15:00 часа.

Стартов състав на Ботев: Валентин Галев (81' Виктор Голас), Игор Ощипко (46' Филип Филипов), Йордан Христов, Тодор Неделев, Грегъри Нелсън, Рахави Кифуети (36' Наско Милиев), Орлин Старокин (36' Радослав Терзиев), Лъчезар Балтанов (58' Божидар Васев), Милен Гамаков, Серкан Юсеин, Мариян Огнянов;

Още по темата: общо новини по темата: 250
20.10.2016
12.06.2016
11.06.2016
07.06.2016
03.06.2016
08.05.2016
предишна страница [ 1/42 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Глупави коментари на хора, които явно не са гледали мача. Два от трите гола на Черноморец дойдоха след брутални индивидуални грешки на две от резервите ни. Като цяло отбора ни стоя доста добре и очевидно има градация в играта.
+5
 
 
Костов започва да дразни с неизменното титулярно място на Серкан . Налагане , налагане , а отсреща - нищо . И не само Серкан , никои от младите в отбора , все още няма място в отбора . Направихме два терена и половина и си помислихме , че ще ринем таланти като картофи на плодородна почва . Материалът на кадри е доста оскъден в цяла България повече от 20 години и затова е и огромната криза в националните отбори . Така ,че спрете да мечтаете и се надявате на школата , ще бъде основата на мъжкият отбор . Един талант не е ли заблестял на 17-18 г не го чакайте да стане някаква звезда . Истината е само една футбол се прави не с пари , а с много пари . А ако случайно излезе нов Тошко Неделев на 2-3 г добре дошло ще е . Видяхте парите на ,,АСТАНА,, какво направиха само за 1-2 г. ,а бяха с доста крачки след нас . ,,Лудогорец,, също , вложиха 2-3 баничарници , сега спечелеха 10-15 мелници и никой няма да ги стигне още дълги години .
-3
 
 
Спокойно, може би стила на Барселона не е вашия стил.
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 08.02.2016 г.
+2
 
 
Ами, прекалиха с чистката.. Сега кой ще играе след контузии и картони? Ощипко е нищо особено, Старокин - перманентно контузен.. Радо просто ще изнемогва отзад. Да бяха взели поне един в защита - сезонът е дълъг.
-2
 
 
Важното че Ниделев вкара..... това е моя ботев
+5
 
 
Мачът не беше толкова лош,колкото е резултата.Отборът стоя много прилично през цялото време,без последните 5 мин. Нито Гамаков,нито Старокин са централни защитници,но явно започваме с тях.След проблема с Дани,трябваше да се реагира....
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+5
 
 
Изгледах мача ,ако смятат по този начин да продължават хич да не се връщат .
+9
 
 
Водим с 1:0 и падаме 3:1. Никаква защита. Така е като липсва селекция. Само Тошко и Грегъри не стигат за сериозен отбор.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Локомотив взе дербито с Ботев! "Канарчетата" с червен картон, Пепи Андреев с два гола
Ботев "намигна" на Етър след трите победи и им честити празника
Томаш и Керкез отсвириха дербито Локо - Ботев в Трета лига
Ботев с призив преди Славия: Чакаме те на "Колежа"!
Ботев гледа към Разград, чака евентуален съперник за финала
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: