ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев стартира с категорична победа
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:42 / 23.01.2016Коментари (25)9800
© Plovdiv24.bg
Ботев стартира с победа 2016 година. "Канарчетата" надделяха с категоричното 4:1 над румънския Поли Тимишоара в контрола, играна на терена на комплекса "Титаник" в Анталия.

Рахави Кифуети даде аванс на "канарчетата" още в 15-ата минута след отлична индивидуална изява.

11-ият от елитната дивизия на северната ни съседка бе много близо до възстановяването на резултата в 22-ата минута, но Валентин Галев с отличен плонж успя да извади топката в ъглов удар.

В 31-ата минута Лъчезар Балтанов пропусна да вкара втори гол във вратата на Тимишоара, след като с хубав шут изпрати топката в левия страничен стълб. Минути преди това пък негов удар бе изваден от голлинията от защитник на съперника.

Божидар Васев удвои преднината на "жълто-черните" в началото на втората част след пас на Рангел Игнатов. Последният бе замесен и в третия гол на пловдивчани. 18-годишният национал се възползва от грешка в защитата на съперника и останал сам срещу вратаря подаде на връхлитащия от втора позиция Александър Колев, който на празна врата направи аванса на "канарчетата" класически.

Името си сред голмайсторите записа и Емил Камберов. 19-годишният нападател бе изведен на стрелкова позиция от Алекс Колев и не сбърка. 

Почетното попадение за ръмнския тим реализира Кристиан Бокшан 10 минути преди края. Защитникът се разписа след късо разиграване от ъглов удар.

Следващата проверка на Ботев в Анталия е срещу полския Висла Краков. Двубоят е на 28 януари (четвъртък).

Ботев - Поли Тимишоара 4:1
1:0 Рахави Кифуети 15'
2:0 Божидар Васе 46'
3:0 Алекс Колев 52'
4:0 Емил Камберов 61'
4:1 Кристиан Бокшан 79'

Ботев първо полувреме: Ботев: Валентин Галев, Йордан Христов, Радослав Терзиев, Кристиян Димитров, Лазар Марин, Милен Гамаков, Лъчезар Балтанов, Мариян Огнянов, Рахави Кифуети, Грегъри Нелсън и Наско Милев

Ботев второ полувреме: Виктор Голас, Филип Филипов, Георги Купенов, Орлин Старокин, Игор Ощипко, Серкан Юсеин, Борис Тютюков, Божидар Васев, Емил Камберов, Рангел Игнатов и Александър Колев.

Още по темата: общо новини по темата: 250
20.10.2016
12.06.2016
11.06.2016
07.06.2016
03.06.2016
08.05.2016
предишна страница [ 1/42 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+8
 
 
МНОГО ДОБРЕ!!!ЗА ПЪРВЕНСТВОТО С ЦИГАНИТЕ ДА СИ ПОЖЕЛАЕМ СЪЩИЯ РЕЗУЛТАТ!САМО БОТЕВ!!!
+6
 
 
В същото време циганския отбор го посрещат у дома с торта с жълт надпис хахахаха
-11
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
-12
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (4)
+10
 
 
С Тошко отбора ни ще добие друг вид.Напред и нагоре наш Ботев.
+15
 
 
Дано този път Купенов , Тютюков, Камберов и Игнатов уловят канарчето което е кацнало на рамото им . Защото , то чуруликаше 2-3 години на освободени Айтов , Казаков , Томов и другите от шампионския отбор , но те така и не успяха да го заловят и да заслужат място в отбора
+16
 
 
Ето така се прави. Да му мислят бежанците февруари месец.
+12
 
 
Добър резултат за самочувствието на футболистите, особено на младите. Дано ръководството да е наясно, къде сме се провалили при предната подготовка. Слабите резултати бяха в следствие на лошата кондиция на футболистите, нямаха сила!
+12
 
 
Дано най-после при Костов да се изгради игрова физиономия, да се утвърди стил на играта, която да е красива, резултатна, да дава възможност на играчите да покажат своите истински възможности! За този мач особено се радвам за младоците, дано да повярват повече в себе си, да се влагат все така с голямо желание и усърдие! И дано Костов да ги хареса най-вече! Да повярва в тях! Лично за мен в тях има много футбол - Кристиян, Г. Купенов, Борето Тютюков, Емил Камберов, Рангел и Наско! Вярвам в силните качества и на вратаря Мартин! Убеден съм, че с идването на Тошко ще станем много убедителни в средата на терена! Имаме сили да се класираме на 4-то или 5-то място. Дано да успеем! А за следващата година ще станем още по-силни!
+14
 
 
Браво на отбора.Върви добре.Дано така продължаваме. Харесва ми това че младите момчета от школата са се включили много добре във тази проверка. Да продължат да се развиват и повечко да играят в мъжкия отбор. Има още време и да се изчистят грешките и на пролет да мачкаме. Успех и без контузии.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: