ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Нико Варела с пикантни подробности за раздялата си с "жълто-черните"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:10 / 15.01.2016Коментари (22)11114
© Plovdiv24.bg
Бившият футболист на Ботен Нико Варела използва социалните мрежи, за да разкрие пред обществеността своята истина за раздялата с клуба. Както вече писахме уругваеца прекрати по взаимно съгласие договора си с "канарчетата". Преди Варела, Ботев се раздели по взаимно съгласие с още шестима от доскорошните си играчи - Пламен Николов, Християн Казаков, Владимир Айтов, Валентин Томов, Никола Марин и Димитър Алексиев.

Ето какво написа 25-годишният футболист в социалната мрежа:

"Пиша това писмо, за да изкажа мнението си, един ден след разтрогването на договора ми по взаимно съгласие с Ботев Пловдив.

Искам да кажа, че съм тъжен, заради решението, което е взело клубът, при положение, че съм давал максимума от себе си за екипа, винаги, когато са ми давали възможността да се изявявя на терена. 

Не разбирам, нито ще разбера обяснението, което ми дават от клуба. Но ще приема с цялото ми уважение това тяхно решение. 

Искам също да поясня, че в последния мач за сезона, срещу Монтана, не бях с клуба половината седмица и не взех участие в последната тренировка по решение на клуба. 

Обяви се, че съм с вирус, а това не беше вярно. Бях на разположение на 100%. Не искам да давам изявления по вестниците, но днес реших да кажа това на хората от Пловдив, които ме подкрепиха, както и на феновете. Ще останете завинаги в сърцето ми".

Още по темата: общо новини по темата: 250
20.10.2016
12.06.2016
11.06.2016
07.06.2016
03.06.2016
08.05.2016
предишна страница [ 1/42 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
И за да затворим темата ,,ВАРЕЛА,, , само две изречения ще напиша . Наистина изпуснахме голям играч , но малък човек . Вуйчо Ваньо също можеше доста неща да каже , но си тръгна като голям играч и ГОЛЯМ ЧОВЕК.
-5
 
 
Нищо ново при папагалите! Далеч преди старта почти взеха да искат оставки в аванс! Интересно, защото новия благодетел Чандъров беше казал, че няма да допусне намеса на феновете в делата на отбора! Шоуто на Коматево тепърва предстои и новите ръководители много скоро ще осъзнаят, че са се захванали със селски тарикати! Но, знае ли човек? Може въпреки всичко да построят Гомнежа, ей така, от любов към Ботевъ?
+16
 
 
Евала за мъжкото поведение Нико, благодаря ти и за сърцатата игра, която демонстрираше, пожелавам ти само успехи в личен план. Яд ме е много, че тренера те отписа рано, рано, има много футбол в теб.
+6
 
 
Изгониха може би най-читавия ни нападател изцяло заради мениджърски интереси! И не го пускаха да играе достатъчно по същата причина. КОИ СА МЕНИДЖЪРИТЕ, КОИТО ПЪЛНЯТ ОТБОРА НИ С КОМИСИОНЕРИ-НЕКАДЪРНИЦИ? Проучете и сами си отговорете на този въпрос. ДАНО НОВИТЕ СОБСТВЕНИЦИ НАПРАВЯТ НЕЩО РАЗЛИЧНО ОТ ПРАНЕ НА ПАРИ ЗА БОТЕВ Пловдив, ДАНО! И нека пратят всички комисионери в Локо и LeWCki, за БОТЕВ Пловдив е срам в отбора да се пласират никому ненужни мениджърски протежета!
Колкото повече опознавам хората ,толкова повече заобичвам животните. ♥ !
на 15.01.2016 г.
-16
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+8
 
 
Само да не започне старата песен на нов глас. На всеки треньор първоначално давахме подкрепа..всеки треньор започваше добре.. дори Шиляк - равен с Локото и победа в Благоевград, след което имаше материал "Вече виждате философията ми"...започна привличане на играчи / вероятно за комисионни /, след което започнаха загубите... Нямам 100 процентово мнение за Нико, но е факт, че ни измъкна в 3 мача...за разлика от другите нападатели, които първо трябва да пропуснат 4-5 положения преди да вкарат...дано Костов да не се плъзне по нанадолнището на другите треньори..защото нали се сещате, че с нови играчи за ПОРЕДЕН ПЪТ ще трябва да чакаме обиграването им...
Цъкам минуси на буферите :)
на 15.01.2016 г.
-4
 
 
Пълна подкрепа към решенията на Костов.Варела беше по-зле от Васев,когато последния е в отчайваща форма.Нулев принос в защитен план,после Даната го разпъваме на кръст.Да ходи да чупи стойки и да се цупи пак във втора-трета дивизия на Гърция..
+10
 
 
Нико , твоето освобождение е една от многото грешки които допусна и продължава да допуска ръководството и треньорите .ни . Но само да имат късмета да не тръгне отбора добре през пролетта и особено в първият мач , тогава ще видят какво е гадулка и какво е цигулка - ръководство и треньори. Защото за да се взимат тези тежки решения , трябва да си сигурен , че ще вземеш нещо много по-добро , а то засега не е нито по-добро , нито никакво изобщо.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Момчета, не сме приключили още! У дома трябва да играем още по-добре!
Чико: Преди финала на 15 май фенове на Ботев ми показваха по 4-5 пръста, но тогава затворихме устите на половин Пловдив
Платек изненада, договорът на Керкез не е сигурен! Решението ще бъде взето следващия месец
Ботев отпусна 1900 билета за феновете на ЦСКА-София
Феновете на Ботев питат Платек за селекцията и нов договор на Керкез
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: