ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев чака нападатели от Кипър
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:15 / 14.01.2016Коментари (1)3814
© Plovdiv24.bg
Кипърски мениджър помага на Ботев Пловдив за осъществяване на зимната селекция. До момента пловдивчани имат само един нов състезател - взеха 30-годишния украински защитник Игор Ощипко. Вместо с привличане от спортно-техническия щаб на "жълто-черните" са заети с освобождаването на играчи, които не пасват на концепцията на Николай Костов.

В момента основното желание на специалиста е да вземе двама нападатели. Не става въпрос обаче за тарани, а за бързи и комбинативни играчи, които умеят да нахлуват в наказателното поле и от втора позиция. Поради тази причина Костов не смята да разчита през пролетта и на Александър Колев, на когото от Ботев търсят купувач. 

Треньорът очаква по време на подготвителния лагер в Турция да пристигнат футболисти, които са минали през кипърския шампионат. Набелязаните от него играчи са португалци. За тях Ботев няма да плаща трансферни суми. 

От клуба вече обявиха, че за тях през пролетта приоритет ще е намиране на средства за довършване на строежа на стадион "Христо Ботев" вместо преследването на челно класиране. Строителството на съоръжението бе замразено преди година.

Пловдивчани не губят надежда, че ще си върнат под наем национала Тодор Неделев, който е собственост на германския Майнц 05.

Въпреки контузията на Даниел Златков в кръста и предстоящата операция засега от клуба не планират да подсилят отбраната. При това въпреки че клубът се раздели с Пламен Николов.

Новата управа на Ботев ще бъде представена официално през следващата седмица. Дотогава се очаква да бъдат оформени всички документи по прехвърлянето на собствеността на клуба от Сдружение ПФК Ботев 1912 към бизнесмените Румен Чандъров и Георги Самуилов. Освен тях пари в клуба ще наливат бизнесмените Ветко Арабаджиев, Владо Кисьов и Сава Чоролеев.

Източник: в. „Тема спорт”

Още по темата: общо новини по темата: 250
20.10.2016
12.06.2016
11.06.2016
07.06.2016
03.06.2016
08.05.2016
предишна страница [ 1/42 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
А ние до кога , ще чакаме да започне строежа ? Дилемата е много проста за решаване , или има пари и се почва веднага , или няма пари и се търси друго решение . Станахме на по 50-60 г , кога и колко ще му се радваме ако стане изобщо ? По - вероятно е общината да довърши стадион ,,Пловдив,, по - бързо , отколкото ние нашият . И ако е вторият вариант , да няма толкова много пари , не е толкова страшно , поне да се направи по-малък , евтин и кокетен стадион удобен и винаги пълен , макар и с лиценз само за ,,А,, група. А за лига Европа , ще чакаме ,,Голямата къща ,, от общината да довърши.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ЦСКА 1948 цака ЦСКА-София за юноша на Ботев
Отлична новина за стадионите на Локомотив и Ботев
Първо в Plovdiv24.bg: Юноша на Ботев с тежка контузия! Претърпя операция в столична клиника
ПФК Ботев: Нека закърмим децата си с тази истинска и безкористна любов
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: