ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо започва днес зимната си подготовка
Автор: Екип Plovdiv24.bg 07:52 / 11.01.2016Коментари (0)2955
© Plovdiv24.bg
Локомотив Пловдив започва днес зимната си подготовка. Треньорът Христо Колев - Бащата ще изведе състава в 14:00 часа на "Лаута". Новите попълнения, които феновете ще видят, са четирима - защитниците Мартин Кавдански, Ясин Амрауи и Християн Попов, както и дясното крило Веселин Марчев. Очаква се подготовка с черно-белите да започне и македонецът Стефан Йеветковски. Той мина кратък пробен период в края на миналата година и получи покана за нови тестове от Христо Колев.

Утре се очаква в Пловдив да пристигне и таранът Гай Мансур. 30-годишният сенегалец е свободен агент. Мансур е роден на 30 декември 1985 година, Висок е 185 сантиметра. В родината си той е наричан Ножицата заради атрактивните си голове, реализирани със задна ножица. През сезон 2003/04 Мансур е част от дублиращия отбор на швейцарския Сервет. След това преминава в румънския Политехника Тимишоара. От 2004 до 2007 година той изиграва 82 шампионатни двубоя за този тим, в които бележи 17 гола. След това отива в Глория Бисау, минава през Ордабаси (39 мача с 10 гола), както и през Поли Тимишоара. За последно е бил част от клуба от Саудитска Арабия -Хайер.

Засега Христо Колев не планира да освобождава играчи. В края на 2015-а черно-белите се разделиха по взаимно съгласие с шестима футболисти - Теодор Скорчев, Христо Стамов, Илиян Йорданов, Оливие Боне, Лоик Дюфо и Йоан Ласиман.

До 16 януари Локомотив ще се готви в домашна обстановка. След това тимът заминава на лагер в турския курорт Анталия. Отборът ще отседне в 5-звездния комплекс "Грандпарк Лара" и ще остане там до 9 февруари. До момента са уточнени три проверки. На 21 януари Локо ще играе с немския аматьорски Вакер Нордхаузен, три дни по-късно е контролата срещу ЧСМС Яш от Румъния. За 27 януари е предвиден спарингът с чешкия Височина Илхава, а на 3 февруари с грузинския Чихура. Търсят се съперници за 30 януари и 6 февруари. Последната приятелска среща на Локо преди началото на пролетния полусезон ще е срещу втородивизионния Оборище Панагюрище - на 13 февруари.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Фенклубът на Локо към Хоркаш: Ела на стадиона, за да получиш изпращането, което заслужаваш!
Зума разказа за оферта от 3 млн. долара от Юве и за гол от 40 метра срещу вратар №1 в света
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: