ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо се раздели с Христо Стамов
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:22 / 07.01.2016Коментари (5)8357
© Plovdiv24.bg
Локомотив Пловдив стартира своята предсезонна подготовка в понеделник, 11 януари. Първата тренировка за 2016 година е от 14,00 часа на Лаута.

Във вторник и сряда всички футболисти ще преминат пълни медицински изследвания.

С отбора по взаимно съгласие се разделиха шестима футболисти - Теодор Скорчев, Христо Стамов, Илиян Йорданов, Оливие Боне, Лоик Дюфо и Йоан Ласиман.

Новите попълнения засега са Мартин Кавдански и Веселин Марчев. В тази група може да се счита и френският защитник Ясин Амрауи, който тренира с черно-белите от няколко месеца и със сигурност ще бъде картотекиран за пролетния полусезон.

От 16 януари до 9 февруари Локомотив ще бъде на лагер в турския курорт Анталия. Отборът ще отседне в 5-звездния комплекс Грандпарк Лара, състоящ се от 8 отделни блока. Хотелът разполага със собствена тренировъчна база от 4 терена с естествена трева, където черно-белите ще провеждат своите занимания.

Засега са уредени 3 контролни срещи на турска земя:

21.01 - Фортуна Кьолн (Германия)

24.01 - ЧСМС Яш (Румъния)

27.01 - Височина Ихлава (Чехия)

На място ще се уточняват съперниците за още 3 спаринга, като датите са 30 януари, 3 февруари и 6 февруари.

Последната контрола на Локомотив Пловдив преди началото на сезона ще е срещу втородивизионния Оборище (Панагюрище). Мачът е на 13 февруари, като часът и мястото ще се уточняват допълнително.

Още по темата: общо новини по темата: 234
27.09.2016
08.07.2016
16.05.2016
04.05.2016
03.05.2016
25.04.2016
предишна страница [ 1/39 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
Напълно съм съгласен ,че треньорския екип не може да направи добра селекция и подготовка .То се видя и от показаното предишният сезон.Футболисти идваха нетренирани и показваха много силни мачове ,а след като тренираха месец ,не можеха да ходят.Хр.Стамов направи много добри мачове ,а е и млад переспективен играч.Защо го гоним ?
-3
 
 
По всичко личи, че Крушарски се заема сериозно с отбора, което е хубаво! Но гледаме други, по-скромни и посредствени отбори и без публиката като нашата, правят някак си по-мащабна и перспективна селекция, което ще ги доведе и до по-оптимистично представяне. Г-н Крушарски вече е започнал да прави три тренировъчни терена за високопланинска подготовка в родното му село Говедарци и в близост до хотела му "Крушарската къща" - също чудесно. Има обещания и за инвестиции в представителния стадион и друга тренировъчна база в Пловдив... Но ме притеснява следното - Локомотив Пловдив няма качествен треньор, който да извърши качествена селекция и да проведе необходимата подготовка - такава, че отборът да не трепери до последния кръг. Г-н Крушарски, моля, назначете опитен и доказан наставник на отбора, защото, ако не го направите, всичките ви средства ще бъдат хвърлени на вятъра! Read more: https://www.plovdiv24.bg/sport/608543.html#ixzz3waO7LFQg
-2
 
 
Защо си гоним родните играчи??? Връщаме Марчев, гоним Стамов...Играта се играе със сърце и душа, не само с крака и техника и тактика! Момчето е сърцато! На колко години започваха да играят звездите ни, легенди сега?!? 16-17-18...така ли беше?!? Или аз съм сънувал?!?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Фенклубът на Локо с емоционални кадри на фона на "Радост и тъга"
17-годишен талант тренира с представителния отбор на Локомотив
Фенове на Локо организират благотворителен футболен турнир
Томаш с много важно изказване относно бъдещата селекция на Локо
Огромно признание в Китай за бивша звезда на Локо
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: