ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Марица започва подготовка с петима нови
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:13 / 06.01.2016Коментари (0)3496
© Facebook
"Марица" ще направи първата си тренировка от подготовката за пролетния дял на шампионата на 11-ти януари от 14:30 часа. Новият старши треньор на представителния тим Стоян Димитров ще изведе група от около 21 футболисти на стадион "Марица" идния понеделник, с което ще се даде старт на предсезонната подготовка. 

Към този момент петима от досегашният състав са освободени, като причините за това са от чисто спортен характер. Георги Стефанов, Димо Хаджиев, Пейо Батинов, Ирфан Юсеинов и Георги Неделчев не влизат в плановете на Димитров за пролетния полусезон. 

Също пет са и новите футболисти, които ще започнат тренировки с "Марица". Това са десният защитник Алил Кардашев от "Евроколеж", юношата на "Марица" Борислав Никифоров, който идва от "Гигант" (Съединение). Отново от "Гигант" идва и офанзивният халф Димитър Юруков. Към "жълто-сините" ще се присъедини и 18 годишният защитник на "Ботев"-U19 Самер Алхусейн, който е и юношески национал, както и още един юноша на "Марица", вратарят Петър Начев, който през последните няколко сезона пазеше за "Спартак". 

"Освен тези състезатели, в периода на подготовка на отбора е твърде възможно да бъдат привлечени и други футболисти", поясни Стоян Димитров специално за "Фейсбук" страницата на "Марица". 

"Няма специално поставени цели от страна на ръководството, но аз имам свои, които ще следвам с работата си. При мен всичко е ясно и подредено. Ще разчитам на трудолюбието и дисциплинираността на футболистите и заедно ще направим всичко възможно "Марица" да подобри значително резултатите и класирането си през пролетта. Държа на всеотдайната работа и добрия климат в съблеканята, като основни предпоставки за постигане на желаните резултати", сподели още Димитров. 

Подготовката на тима ще се води изцяло в Пловдив, като програмата за нея е вече изготвена. Ще бъдат изиграни шест контролни срещи през този период. 

На 16-ти януари ще се проведе учебна игра с юношите на "Марица". На 23-ти контролната среща все още не е напълно уточнена, но вероятно ще бъде с водача в "А" ОФГ-Пазарджик ФК "Брацигово", тъй като терена на обновения стадион "Христо Гюлеметов" в градчето е на доста добро ниво. На 2-ри февруари е предвидена проверка с третия в Югоизточна "В" група "Димитровград", а на 4-ти с втория в Югозападна "В" група "Витоша" (Бистрица). 

На 7-ми февруари "жълто-сините" ще играят с "Чико" (Бяга) - представител отново на Югозападна "В" група и седми в класирането, а последната проверка на маричани ще бъде на 14-ти февруари със състезаващия се доста успешно в "Б" група тим на "Оборище" (Панагюрище). Мястото на провеждане на срещите ще се уточнява допълнително, с оглед метеорологичните условия и състоянието на терените.

Първата среща на "Марица" в първенството на Югоизточна "В" група е на 20-ти февруари - домакинство на "Сливен".

Още по темата: общо новини по темата: 1
11.01.2016






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Шанс за Марица! Струмска слава с много проблеми преди визитата в Пловдив
ПФК Марица: Подкрепете отбора в тежкия домакински двубой!
Марица с два много важни мача, от тях ще стане ясно бъдещето
Бивш играч на Ботев вкара 2 гола на Марица, пловдивчани с 6-а поредна загуба
Марица с информация за тежко гостуване край морето
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: