ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев привлича класни играчи с помощта на Лъчо Танев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:42 / 06.01.2016Коментари (10)5981
© Plovdiv24.bg
Николай Костов се надява Лъчо Танев да му предложи качествени легионери
В Ботев планират да привлекат няколко класни нови попълнения през зимния трансферен прозорец. На "Коматево" искат да вдигнат класата на отбора и да дръпнат нагоре в класирането през пролетта, защото незавидната осма позиция, заемана в момента, не им прилага. 

В лагера на "жълто-черните" се надяват да избегнат грешни решения по време на зимния трансферен прозорец, не привличайки футболисти, от които да се отказват няколко месеца по-късно, както де случи преди началото на сезона. Затова спортно-техническия щаб е решил да разчита сериозна и на помощта на футболен мениджър №1 в България Лъчо Танев, съобщава "7 дни спорт". 

На "Коматево" смятат, че с изключително многото си контакти най-добрия роден агент ще може да помогне за вдигането на класата на тима воден от треньора Николай Костов, който след като пое "канарчетата" започна да променя отбора във възходяща линия. 

Най-вероятно "жълто-черните" ще разчитат на контактите на Лъчезар Танев в чужбина, особено за подсилването на отбора с някои качествени легионери. 

Според запознати след влизането на новите акционери и спонсори в Ботев имат готовност да осигурят по-високи заплати от действащия до момента таван от 3 хил. евро да бъдещи три-четири класни попълнения.   
Още по темата: общо новини по темата: 250
20.10.2016
12.06.2016
11.06.2016
07.06.2016
03.06.2016
08.05.2016
предишна страница [ 1/42 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Стига сте мрънкали пак,бе!Защо освобождавали 7-8?Ами за разплод ли да ги държат тези бабереци???Вънка и това е!Треньора поне е футболен човек сега,не като онова създание шилето!
-1
 
 
Много от пишещите тук фенчета и на единия и на другия отбор,не се усещат,че треньора НАЕМНИК го боли фара за вашите очаквания и концепции.Толкова сте наивни и кухи мисирки ,че и 20 години не може да разберете,че треньор + мениджър и ПРОСТ президент е най перфектния начин с куци коне,да си реализират джобната концепция а вие да подсмърчате като сополи.Питате се,чудите се....усещате се,ама до там. Докарва новия треньор една маймуна като Лъчката...докарват разни боклуци без работа,казват че струва евтино ама е много надежден и стока...Делкат си кинтите а вие лапате мухи.И президентите ви дори да имат пари и добри намерения накрая и те гледат изработени.А пък едно на ръка,че повечето президенти са играчи и перачи на кинти и вие сте само един РАЗХОД :) Не знам как да ви я обясня тази концепция,че с педерастията и левите китки сте част от играта,щото те имат нужда от ВЕРНИ, но кротки и кухи феЙнки :)
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
-5
 
 
Ами хайде, де. Ние "привличаме", "ще привлечем", "преговаряме", а те после се оказват другаде. Може да ни е криво, на съгражданите от "Локомотив" не дрънкат, а привличат и подписват. По- бих бил доволен от "привлече", сиреч, минало свършено време
-2
 
 
Само пишат, само приказки...По-добре е да не освобождават така набързо-набързо, че още никой не е привлечен. Романов вече подписа с Черно море.
на 06.01.2016 г.
-10
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: