ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Майнц отписа Неделев, прати го в дублиращия отбор
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:49 / 04.01.2016Коментари (30)7496
© Plovdiv24.bg
Тошко все по близо до завръщане в Ботев
Българският национал Тодор Неделев започна подготовка с дублиращия отбор на Майнц 05. 22-годишното крило не влиза в плановете на старши треньора на представителния тим Мартин Шмид и не се включи в първата зимна тренировка със съотборниците си миналата събота. Той няма да пътува с тима на лагера в Марбея.

Неделев ще се готви със състезаващия се в трета лига втори състав, за който записа 6 мача и 2 асистенции през есента, за да бъде в оптимална форма при евентуално преотстъпване през пролетния полусезон, каквито са плановете на ръководството на Майнц 05.

Спънка за евентуалното отдаване под наем на този етап тиражираната висока месечна заплата от 40 хиляди евро на българина, въпреки че според информации тя е почти на половина по-ниска.
От Австрия се съмняват той да продължи кариерата си в местната Бундеслига, въпреки информациите за интерес от страна на Щурм Грац и Адмира Вакер.

"Съмнително е, че полузащитникът ще заиграе в Австрия. За Щурм и особено за Адмира тиражираната му заплата е непосилна. По принцип за тима от Грац този трансфер е в сферата на вероятностите и евентуално може да се осъществи, но само ако Торстен Шик бъде продаден", пише laola1.at.

В Швейцария също поставят голяма въпросителна за реално желание от страна на Санкт Гален да вземе българина, за каквото се пише. Причината пак е свързана с високата заплата на халфа.

Непотвърден официално интерес към Неделев има и от страна на втородивизионния германски Дуисбург, на който старши треньор е българина Илия Груев. Има вариант той да се завърне и в родния Ботев Пловдив.

"Тодор виси между трета лига и Бундеслигата. Той в този момент не е на нужното ниво, за да играе в елита, а мачовете в долната дивизия не му помагат да се развива. Той се нуждае да отиде някъде и да натрупа игрова практика. Познавам го. Ще видим, дали това ще свърши работа", коментира мениджърът на Майнц 05 Кристиан Хайдел.

Още по темата: общо новини по темата: 250
20.10.2016
12.06.2016
11.06.2016
07.06.2016
03.06.2016
08.05.2016
предишна страница [ 1/42 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Тошко трябва да обясни на швабите ,че, това което искат да краднат от него ще го видят кат стане звездата на отбора...
Колкото повече опознавам хората ,толкова повече заобичвам животните. ♥ !
на 05.01.2016 г.
+4
 
 
Тошко не го мислете , нали изклати простите шваби с огромната си заплата вече две години . Сега вече може да играе само за удоволствие , защото тези пари които взе до тук му стигат до края на живота му.
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
+6
 
 
Ботев взе толкова много от Тошко колкото не струват цели отбори в А група. Заслужаваше да заиграе навън. Доказа го с играта си. За съжаление тези контузии си оказаха влияние. Той отиде в Германия с контузия и със спаднала форма. Там пак се контузи. Не разбирам злобарите като Чопъра. Ами да, оценяват го на 40000 евро на месец. Колко взима под масата е отделно. Теб, чопърче на колко те оценяват?
+5
 
 
Чопърчо , фес мазен , пак ти го подавам в устата !
+6
 
 
Колкото и да не им се ще на някои хейтъри тук, Тошко все повече се приближава към родния си Ботев! Въпреки мнението на световно неизвестни боклуци като Чопър!
-13
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+5
 
 
Ае 'земи ,тарикат.Щото не поздравяваш на гребната !
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Платек изненада, договорът на Керкез не е сигурен! Решението ще бъде взето следващия месец
Ботев отпусна 1900 билета за феновете на ЦСКА-София
Феновете на Ботев питат Платек за селекцията и нов договор на Керкез
Локо (София) пусна билетите за Ботев, призова феновете за подкрепа
Ботев насочва поглед към "Коматево"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: