ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Георги Георгиев-Гецата: Сбъркана е цялостната политика на Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:19 / 24.12.2015Коментари (22)9253
© Plovdiv24.bg
Няма как да съм доволен от представянето на Ботев, когато се намира на осмо място в класирането. Клубът тръгна рязко надолу след проблемите с КТБ. Не може Ботев да е на това място в таблицата и да говорим за хубави неща. 

Всеки ден разговарям с фенове и те не са доволни от случващото се в клуба. Сбъркана е политиката - трансферна, финансова. Когато тимът се намира на това място, излизаш и казваш: тук сбърках, това трябваше да направя. Но те не го правят. 

През втория полусезон трябва да се променят много неща, не само на терена. Нещата изобщо не са добре. Ботев смени трима треньори за една есен. Питам аз: това нормално ли е? 

Сега чувам, че новият треньор иска да гони 12 човека и да взима нови 6-7. Как ще стане това, не мога да кажа. Но и ми се струва, че не е редно, защото през зимата трудно се правят качествени трансфери. 

Труден период за трансфери. Футболът не е шменти капели, както казваше Влади Въргала. В България няма кой знае колко качествени играчи, тогава откъде ще ги докарат. От Украйна, от Азербайджан ли?

Другото, което много се коментира, е темата с школата на Ботев. Трябва да се изчака още 1-2 години. Защото школата на клуба бе създадена през 2011 г. 

Да, старшата взе купата, но там няма готови футболисти за първия отбор. Рано им е още, трябва да се изчака още малко, за да видим дали ще има резултат. Една школа се гради с години, а се разрушава за секунди. 

Изграждането на школа е много сложен процес и трябват години тежка работа. За четири години няма как да очакваме чудеса от ДЮШ-а в "Коматево". Ботев винаги се е славил с много добри собствени кадри. И сега има талантливи деца, но нека да изчакаме и да видим дали ще се развият. 

Задължително в първия отбор на Ботев да има негови юноши. Това ще бъде пример и стимул за останалите негови връстници да продължават да се развиват. Ако се взимат само такива като Кифуети и Чибамба, тези деца се отказват. Време е школата на Ботев да се възроди.

Георги Георгиев-Гецата,
бивш футболист на Ботев



Източник: в. "7 дни спорт"
Още по темата: общо новини по темата: 250
20.10.2016
12.06.2016
11.06.2016
07.06.2016
03.06.2016
08.05.2016
предишна страница [ 1/42 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+4
 
 
За един треньор е важното какво има в главата, а не на колко години е, така че съвсем спокойно могат да бъдат назначени хора които са над 70 год.Само Ботев и приятно посрещане на Великденските и Новогодишни празници на всички.
-1
 
 
Вижте реално ситуацията. Идва отнякъде треньор, който си има предпочитания за футболистите за привличане. Сетне този треньор си отива и идва друг, който пък желае други футболисти да бъдат привлечени. Какво става с политиката на клуба за растежа на класата на местните ни футболисти? Привлечените отвън тренери не ги боли много за Ботев. Не съм против привличането на добри специалисти, но нека те да се съобразяват и с политиката на клуба като едно от условията в договора да работят с Ботев. Така го разбирам аз. Има примери нелоши - Литекс е единият, Берое е другият. Тези два клуба са с два диаметрално противоположни модела, не става дума за копиране. Какъвто и да е моделът, той трябва да следва политиката на клуба.
на 24.12.2015 г.
-12
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
-20
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
-1
 
 
Гецата е определено много прав. Винаги съм бил на мнение, че е нужен Съвет на ветераните в нашия клуб. Тогава винаги ръководството във важните моменти ще има с кого да се посъветва, с истинските ботевисти които познават добре всички страни на футбола за всички възрасти. Нашите легенди не бива да са като в рамка картини от музея само да събират прах и на тържествата да присъстват. Те не искат пари, а слава достатъчно си имат. Те искат да са полезни на клуба. Винаги следят за мачовете от силни европейски първенства, виждат и разбират най-новите тенденции на съвременния футбол.
+11
 
 
Голям си, Геца! Но глас в пустиня...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: