ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Нико Варела и Митко Алексиев си стегнаха багажа от Коматево
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:29 / 15.12.2015Коментари (15)7732
© Plovdiv24.bg
Освен Жоел Чибамба още двама футболисти на Ботев напускат клуба. Това са крилото Нико Варела и нападателят Димитър Алексиев

Вчера уругваецът се сбогува със съотборниците си и си замина. На Коматево са взели решение да не разчитат на Варела занапред и съвсем скоро се очаква да прекратяването на договора му да се официализира. 

Варела имаше контракт до лятото, но той не попада в плановете на новия наставник Николай Костов

От няколко дни с Варела се водят преговори с прекратяването на договора му, които са на финалната права, и ако всичко е наред Ботев ще обяви официално раздялата си с него. 


Източник: в. "7 дни спорт"
Още по темата: общо новини по темата: 250
20.10.2016
12.06.2016
11.06.2016
07.06.2016
03.06.2016
08.05.2016
предишна страница [ 1/42 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Не съм съгласен за Варела ,но щом е преценил Костов решението е негово ,дано се промени нещо в този отбор ,че кофти като цяло .
+3
 
 
Който и да освободиш от настоящия състав на отбора ни няма да сбъркаш!Извинявайте, ама Варела откакто дойде в Ботев мина един полусезон, а той все още не може да издържи повече от 60 мин на терена. Мъчно ми е да го призная, но това са ни възможностите в момента: - Голас - среден вратар. - Даната - слаб десен бек. - Филип - освободен от Славия, неориентиран бек. - Златков - горе-долу бива, но толкова. - Пламен - горе-долу добре, но завераджия. - Балтанов и Гамаков - с тях Черноморец изпаднаха. - Мариян и Васев - несръчни, бавни,слаби. - Дани Генов - разочарование. - Алекс -пълно разочарование, белият Чибамба. Серкан-3 години го чакаме и едно голямо нищо, нито пас, нито удар, губи почти всяка топка.
+3
 
 
Аз избирам да се доверя на треньора. Той е сложен там затова. Да преценява кой му въри работа и кой не. След година (дай боже да го оставим толкова) можем да даваме оценка кое и как. Аз също харесвам Варела, но пък не помня да е направил един сносен мач като титуляр. Добрите му изяви са все от скамейката, а постоянството не му е силна страна.
+3
 
 
Фен съм на Локомотив, но според мен Варела беше футболистът с най-добра техника от вашия отбор през есента. Странно решение ...
+8
 
 
Би трябвало да сме наясно какво искаме всъщност. Имаме треньор, който стабилизира почти разглобения ни отбор. И който има намерение да рециклира състава с цел да побеждаваме занапред. Имаше достатъчно време да огледа всеки един от футболистите и да ги прецени. Той е специалистът за разлика от нас. Каквото и да коментираме, негова е отговорността. Да го оставим на спокойствие и да искаме после резултати. Така предлагам.
+3
 
 
Не съм сигурен какви са аргументите на Костов за освобождаването на Нико, но смятам, че най- малкото поне, като отношение към него беше да си изпълни договора до края на лятото. Бърз, повратлив с що годе добра техника и демараж, с поглед върху играта и можещ да изпълнява добре статични положения. Беше в състояние да измисли нещо нестандартно по всяко време на играта, което го правеше и доста ефективен в офанзивен план. Но дано аргументите на треньора ни са за нещо по-добро, като изпълнител в неговата зона, имам в предвид завръщането на Тошко Неделев, иначе ще е грешка освобождаването му. Та нима Дани Генов, тоя бездарник Васев и недоразумението от Конго са по-добри от него, напротив от това каре футболисти, той беше с едни гърди пред другите, но дано да е за хубаво. САМО БОТЕВ !!!
-1
 
 
Май само те си знаят защо го освобождават. Поне за мен, за сегашното ниво на Ботев, той само би ни бил полезен...
+4
 
 
Доста правилно решение бих казал на "колегите" коментиращи! Кой от вас го е гледал на тренировки... ?Той е по-слабия вариант на "черешката" но също толкова недисциплиниран! В дефанзивен план играта му е под всякаква критика а точно Костов е познат с това че изисква тактическа дисциплина от играчите! Само да ви припомня мача със Славия... глупостите му, грешните пасове и никаква подкрепа на Филипов във защита... нямаха край! Глупави фалове и червени картони и създаване на контра атаки за другия отбор... Ако е спезелил сам няколко мача за Ботев (няколко ..макс един) заради него загубихме точно два
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 15.12.2015 г.
+9
 
 
Аз също не исках Нико да бъде освободен - но нас кой ни пита.. В същата посока обаче е добре да се освободим от ненужните, да се разчупи малко сегашния състав. Не знаем какви ще са новите, но все пак всички живеем с надеждата за нещо по-добро през пролетта.
+1
 
 
И на мен ми е странно решението за Варела.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Платек изненада, договорът на Керкез не е сигурен! Решението ще бъде взето следващия месец
Ботев отпусна 1900 билета за феновете на ЦСКА-София
Феновете на Ботев питат Платек за селекцията и нов договор на Керкез
Локо (София) пусна билетите за Ботев, призова феновете за подкрепа
Ботев насочва поглед към "Коматево"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: