ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Нов стадион обеща собственикът на Локомотив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 07:59 / 17.11.2015Коментари (77)12831
© Plovdiv24.bg
Новият собственик на Локомотив Христо Крушарски направи интересни разкрития в ефира на Sport7 относно бъдещето на клуба. Бизнесменът разкри, че се очаква стадионът на клуба да бъде готов за старта на новия сезон. Той обясни, че тогава се очаква всички реконструкции да бъдат завършени и да остане единствено поставянето на козирка.

В същото време Крушарски разкри и причината да поеме издръжката на "смърфовете": 

"Винаги съм си страдал от приятели и този път пак попаднах на Христо Бонев. С неговата добра благословност успя да ме изклати и да ме привлече в неговия екип. Обещах да му помогна с една сума, но дойде мачът с Левски (1:0 за Локомотив) и се върна старата ми страст към футбола".

Той обясни и за срещата му с кмета на Пловдив Иван Тотев и очакваните промени на базата на "черно-белите".

"Поставих моите желания пред кмета на Пловдив Иван Тотев и срещнах разбиране. Говорихме за концесия за период от 30 години. Той застана зад тази идея. Желанието ми е също така и да оправим хотелската част към клуба, където да живеят юноши и футболисти, които не са от тази местност. Второто ми желание е, понеже аз съм от самоковския край, където там се намираше най-голямото спортно училище, и искам сега да направя такова и в Пловдив. Стадионът до следващия сезон ще бъде готов с всички сектори и ще остане единствено поставянето на козирка. Направен е планът на три етапа. Втори етап е "Бесика", трети етап е козирката. Следващата фаза е залата зад "Бесика", допълни той.

В същото време той разкри, че до този момент е вложил в Локомотив близо 400 хил. лева и допълни, че клубът има задължения към НАП в размер на 1.6 млн. лева. Тази сума по всяка вероятност ще бъде разсрочена за 3 години, през които "черно-белите" ще погасяват своите задължения.

"За да си покриваме всичко, бюджетът ни трябва да бъде 3.5 млн. лева за сезон. С тях целим добро класиране. С Гъргоров говорихме за Лига Европа за другия сезон, но неговото мнение е, че това може да се случи още тази година. Ако това се случи, ще го позлатя",

За финал не бе пропусната и темата за "черното тото", която от години витае в родния ни футбол.

"В Локомотив това нещо го няма. Още първите срещи, които направих с тях, казах в прав текст - или правим тим и играем, или има скамейка и който не иска да си тръгва. Това е отшумяло и това нещо в Локомотив няма да се случи", отсече Крушарски в ефира на Sport7.

Още по темата: общо новини по темата: 98
06.10.2016
31.08.2016
26.08.2016
25.08.2016
23.08.2016
19.08.2016
предишна страница [ 1/17 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Зулума го изклатил,той ще изклати вас.Пийняка Крюшо е световно известен комик.
+1
 
 
Звучи прекрасно. Дано да стане!
0
 
 
И нищо ново по стадиона да не направи, няма да е фатално, пак ще си имаме дом в Пловдив, а вие ще рините коришки в Коматево завинаги. Съдбата ви прати, точно където ви е мястото хахаххаахаххха
0
 
 
ЖълТурци, ние имаме основания да мечтаем, вие и това нямате, имате една гробница до каменица и това е всичко-нито стадион, нито дом, нито титла ,нито купа, нито дори влизане в тройката, базата ви полупразна на мачовете, играете на най- малкото съоражение за футбол в историята на А група. История пишете от ПЕТ години, а сте първенци в срутването на мегаломански проекти.
-4
 
 
Е сержант Крюшо,направо счупи тъпо мера! Още от сега,му издигайте монумент.Вярно че Пловдив е притегателен център за всякакви Остап Бендеровци,ама чак пък толкова,не е за вярване.
на 17.11.2015 г.
0
 
 
Моля, феновете на Ботев да не гарантират, да не предвиждат, че хич ви няма в тези неща. Четяхме тука за стадиона красавец и тн. накрая играете в най-малкия стадион в А група извън Пловдив. Човека е зарибен, има финансови възможности, спокойно може да вдигне една трибуна и да ремонтира още 1-2. Ако не се краде и не се изпуква всичко на покер и рулетка както тото динев правеше навремето може с по 1-2 успешни трансфера на година тия ремонти да му излезнат безплатни.
-2
 
 
Супер добра новина за Локо пд.Това обещание е страхотно и дано бързо го изпълни Крушарски.Да стадионите трябва да са в близост до Лаута а не селска му работа като папагалите.Само Локо пд и напред.
-4
 
 
Щом до две години обещава шампионска титла и нов стадион, ГАРАНЦИЯ , нищо от тези две неща няма да се случи. Поредния щедър на обещания в българския футбол.....
ВСЕ ОЩЕ МЕЧТАЯ!
0
 
 
АМА ТОВА ВСИЧКО ЗА 30 ГОДИНИ ЛИ ВЕ МАЙНА???ЩЕ МИ СЕ ДА ИМАМЕ ТРИ ХУБАВИ СТАДИОНА, "ХРИСТО БОТЕВ", "ЛАУТА", "ПЛОВДИВ"...ТРИ, ЗАЩО НЕ И ЧЕТИРИ ЗДРАВИ ОТБОРА В "А" ГРУПА...АМА СЛЕД 30 ГОДИНИ..."ИДЪР ДЪ КЕМЪЛ, ИДЪР ДЪ КЕМЪЛ-ДРАЙВЪР"
-1
 
 
На времето има6е един подобен пи6ман президент. Пален алкохолик и празнодумез.Филчо Колев се казваше. Са6тите приказки ги говоре6е и тои. Дано не е поредня та6ак минал за малко слава през Локомотив.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Тежък удар за Локомотив Пловдив
БФС сменя формата, Ботев и Локо с отбори във Втора лига
Дубълът на Локо прекъсна негативна серия с класика срещу Карнобат
Финалът за Купата ще е на стадион "Христо Ботев", но от следващия сезон
Събраха се! Бивши играчи на Локо взеха властта в традиционен български отбор
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: