ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Димитър Васев: Който назначи Шиляк в Ботев, сега взе и Енгибаров!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:45 / 13.11.2015Коментари (13)10564
© Plovdiv24.bg
Очевидно раздразнен от второто пренебрегване на кандидатурата му за старши треньор на Ботев бе Димитър Васев. За първи път името му попадна в рулетката на Коматево в края на юли след уволнението на Петър Пенчев

Сега Васев бе смятан за сигурен наследник на Ермин Шиляк. 51-годишният специалист обаче отново остана на заден план, тъй като вместо него бе предпочетен Николай Костов. Изненадващо обаче кадърът на Локо (Сф) спомена в язвителното си изказване Енгибар Енгибаров, който бе сложен за първи асистент на Костов. 

"Да ви кажа честно силно се съмнявам някога да съм бил фаворит за поста в Ботев. Не знам защо изобщо споменаха моето име. Имало е някакви запитвания, подмятания, разговори, но нищо повече. Нищо конкретно. 

Да ви кажа, че ме обижда това да спрягат името ми само заради присъствието на Жоро Марков в Ботев, а не защото съм треньор, който е постигнал нещо. А защо не се запитате обратното? Дали пък присъствието на Марков точно не ми пречи да стана треньор на Ботев? Защо не помислите и върху това? 

В Ботев всичко ми изглеждаше предрешено. Замислете се, кой стоеше в основата на назначението на Шиляк. И това не е Станимир Стоилов. За друг човек говоря. Същият този човек сега назначи Енгибар Енгибаров за помощник треньор на Ботев. Навържете фактите и ще ви стане ясна цялата картинка. 

Ботев е голям клуб и не заслужава подобно нещо. Не искам да споменавам имена. Лошото е, че в България винаги има други неща, не само спортно-технически. Пожелавам успех на Костов. Вярва, че ще постигне успехи с Ботев", заяви пред в. "Меридиан мач" Димитър Васев, но не пожела да спомене кой е въпросният кадровик в Ботев.
Още по темата: общо новини по темата: 15
15.11.2015
14.11.2015
13.11.2015
12.11.2015
11.11.2015
11.11.2015
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Тоя Васев за голям тренвр се помисли , а не се сеща , че заслугата за бронзовите медали е на картофената нива на ,,Надежда,, която донесе неочаквани точки срещу техничните отбори , a ne толкото na неговите тренерски способности.
-1
 
 
ХА ХА чета ви жалките коментари и се смея на воля.енгибаров е футболист колкото Гагарин е композирал балета Лебедово езеро.Вземете да излезете от филма в които сте влезнали и не забравяйте да си пиете хапчетата.
на 13.11.2015 г.
-2
 
 
Явно далаверата продължава, първо Шиляк, сега Костов.....
+6
 
 
Струва ми се, че някой много е искал да дойде в Ботев... Може и да дойде един ден, но с тези конспирации, които пробва... Мите, това ти е второ прегрешение към Ботев, внимавай с приказките! Ако знаеш нещо, казвай, в противен случай си мълчи!
+8
 
 
Енги, почвай ги с тупалки в празните гелосани тикви и шутове в дебелите задници! Само с ред и дисциплина може да се извлекат и оползотворят качествата на "звездите"! За Диего Марадона не става дума. Той не е от тази планета!
+6
 
 
"Има нещо гнило в Дания!!!"В случая, гнилото е в Ботев,от доста време някой работи против клуба и то в тил!Но рано или късно,както е ясно ,всичко ще излезе наяве и тогава.....
+11
 
 
В цялата А група освен Камбуров други футболисти като Енгибаров няма и няма да има! Може да съм от Ботев, но Камбуров е голям футболист. Вуйчо Ваньо е велик, но той беше няколко години в БГ и за тези няколко години стана легенда в отбор, който не е раждал такъв талант като него скоро. Дано Енгибара предаде малко от хъса си на новите или пък на малките канари. За ръководството по добре нищо.
+22
 
 
Клуба си е ваш,проблемите също...само искам да напиша нещо на по-младите фенове и за Енгибар-беше луд футболист майна!В онези години с приятелите отивахме заедно на дербитата.Кой с черно-бяло шалче,кой с жълто-черно.Минавахме покрай цялата трибуна"Изток" и отивахме при агитката.Никой не казваше нищо!Та...помня Енгибар как си пускаше топката поне на 10м.и я гонеше,абе луд отвсякъде:)Отиваше сам до корнера с топка и се чудеше какво да я прави:)Веднъж с приятели отиваме на детска дискотека в Борледо,и там стои един Мерседес 190-черен със спойлери!Абе машина на времето беше този модел!Енгибар си прави резервация за вечерта,нашите му подхвърлят"еййй само Локо" и той вика"Е щом казвате"Луд пич отвсякъде!Качи се в Мерседеса и тръгна.Не е кой знае какъв спомен,но ми вкара носталгия от 90-те.Ееех какви времена бяха...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Локомотив взе дербито с Ботев! "Канарчетата" с червен картон, Пепи Андреев с два гола
Ботев "намигна" на Етър след трите победи и им честити празника
Томаш и Керкез отсвириха дербито Локо - Ботев в Трета лига
Ботев с призив преди Славия: Чакаме те на "Колежа"!
Ботев гледа към Разград, чака евентуален съперник за финала
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: