ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Христо Колев: Всичко, което Локо прави, е за хората
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:50 / 29.10.2015Коментари (14)4937
© Plovdiv24.bg
Старши треньорът на Локомотив Христо Колев сподели, че в тима вече има финансово спокойствие и вече се полагат основите на един отбор, който да бъде конкурентен на всеки друг в България.

Наставникът говори в предаването "А група токшоу" по Diema sport, след като неговият тим отпадна с дузпи от Монтана на 1/8-финалите за Купата на България.

"Мисля, че стана много интересен мач, имаше доста положения и можехме да решим мача в редовното време, но се стигна до дузпите, като там вече резултат никой не може да предвиди", сподели Христо Колев след драматичния двубой за Купата.

"Мисля, че с идването на новите ръководители, в отбора се създаде едно спокойствие и организация. Имаме опитни играчи, които вече започват да имат съвсем друго отношение към целия процес, за може новите момчета да бъдат привлечени в играта. Не намерихме необходимите хора по време на трансферния прозорец, сега нещата са подредени и хората в клуба сега ще мислят само за подготовка."

"Целта ми като треньор е в този отбор хората, които са тук, да работят с удоволствие и да бъдат отдадени. Най-важното е да играем вълнуващ футбол, за да върнем хората на трибуните. Всичко, което се случва на терена, то е за хората. След това следват останалите неща - трябва да изградим отбор, на който феновете да се радват."

Христо Колев продължи коментара си за футболната философия, която изповядва:"Независимо къде играем, ще се опитаме да играем атакуващо, да сме далеч от нашата половина, да намерим скорост, да изчистим играта с топка, за да добием скорост и да бъдем уверени. Не винаги се получава, но това не е проблем. Идеята да вярват, че можем да го постигнем."

"Аз съм на доста напреднала възраст, всичко, което съм решавал е било плод на емоцията, понякога правилно, понякога грешно, но мисля, че имаме добро бъдеще. Аз съм израснал в този клуб и като оцених нещата смятам, че мога да помогна на клуба, и ще го направя."

Колкото до Ясеин Ел Каруби наставникът сподели: "Той е един добър вратар, сериозно момче е, мисля, че кариерата му ще бъде много добре развита и един ден ще играе в много по-добър отбор от нашия."

"Защитната ни линия е на много голяма възраст и използват опита, който имат. Лошото е, че нямаме достатъчно хора за ротация, дано през зимата освежим състава, за да имаме по-голяма вариативност."

"При опорните халфове имаме добра конкуренция, на една доба основа. Мисля, че това е плюс за нашия отбор. Ние сме щастливи, че Мартин Камбуров е в нашия отбор и хубавото е, че има ритъм в целия сезон."

"Моят статут в Локо Пд, вие го знаете, декември месец ще имам изпити и след Нова година може би ще имам възможност да взимам участие в официалната дейност и интервютата след мачовете", допълни треньорът.

"След като вече имаме финансова стабилност ще си поставим някакви цели и ще започнем да ги преследваме. Мисля, че с по-голяма самоувереност и решителност нещата ще изглеждат по-добре."

Както е добре известно, старши треньорът на Локомотив Пд се познава много добре, от дете с наставника на Лудогорец. "Едуард Ераносян ми е приятел от детските години. Интересното при него е, че той винаги има самочувствие и винаги устоява своите позиции. Би трябвало да му се даде време, за да се покаже на терена, мисля, че решенията в Лудогорец са си лично негови."

"С ръководството работим, за да поставим основите на един отбор, който да бъде конкурентен на всеки един тим в България", завърши Христо Колев.

Още по темата: общо новини по темата: 59
14.09.2016
29.10.2015
29.10.2015
29.10.2015
28.10.2015
28.10.2015
предишна страница [ 1/10 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
КОЛЕВ ТИ СИ НАГЪЛ ТИП ОТДАВНА ТРЯБВАШЕ ДА ТЕ НЯМА НА ПЕЙКАТА ТИ НЕ МОЖЕШ ДА БЪДЕШ НИКАКЪВ ТРЕНЕР СУПЕР НЕАДЕКВАТЕН СИ БЕЗ ДОСТОЙНСТВО И ЧЕСТ ЗА СЕЛКОСТОПАНСКА РАБОТА В ГЪРЦИЯ МОЖЕ ДА СТАВАШ НО ЗА ТРЕНЕР НЕ ПРЕСТАНИ ДА СЕ ГАВРИШ С НАС И ЛЮБИМИЯ НИ ЛОККОМОТИВ ВЗЕМИ СИ ДРУГИЯ НЕАДЕКВАТНИК ЖЪЛТУРА ПАШЕВ И ОСВОБОДЕТЕ НАС И ЛЮБИМИЯ ОТБОР ОТ ВАШЕТО НЕПРИСЪСТВИЕ ДА НЕ СЕ НАЛАГА ДА ВИ ИЗМЕТЕМЕ НИЕ НАШЕТО ТЪРПЕНИЕ СЕ ИЗЧЕРПА
-3
 
 
Вие не сте добре! Палячовци, ако някога бяхте опитали нещо щяхте да знаете, че е нужно време за всичко. Само така Баща, гради си отбора и никакво внимание на хора които пушат по една кутия фасове на мач и на 30 са с цици и шкембета до коленете, като 60 годишна Коматевска тьотенка.
на 29.10.2015 г.
-1
 
 
Некадърник, вземи да направиш един жест към хората и да си подадеш оставката вече. де**а и заплатаджията.
0
 
 
Tи проговори бе некадърник , за какъв отбор говориш като на нищо неможеш да ги научиш , стягай си багажа и да та няма.....
+3
 
 
Аз немога да разбера защо винаги трябва да се отрича и плюе по нашите хора и да боготворим чуждите. На мен пък ми е кеф като видя на пейката Бащата и Васко Камбуров, на терена- Марто, Балдо,Киро Котев, Сашо Тунчев и Стамов! Аз лично немога да се сетя по-добър треньор да ни е водил след Едо...Нима Кокала, Наджи Шенсой, Сашо Станков, Канатлаворски (може би изпускам някой) са по-добри от Бащата?!? Същата работа е и със Стамов. Момчето се раздава, играе прилично на годините си и най-вече си е наше момче. Крум Стоянов да не би е да е по-добър от него?!? Колко гола получихме заради него и колко атака опропасти (вчера най-малко 5-6 атаки опропасти и нито едно хубаво центриране). Същото едно време беше и с Митко Илиев... Докога?!?
+2
 
 
Много хубаво говори ,но защо нищо от това не се получава на терена .Може би му трябва още опит за да прецени моментното състояние на футболистите на които да разчита за даден мач.За сега това му е най големия недостатък и оттам идват тези лоши резултати.Няколко добри мача и то с късмет ,не с тактика или някаква игра.
на 29.10.2015 г.
-2
 
 
Баща, отдавна трябваше да си напуснал поста си, по простата причина, че не ставаш за него.
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 29.10.2015 г.
0
 
 
Няма да пипате Бащата!
0
 
 
Интересно, че всички от щаба приеха доста спокойно (даже лежерно) това отпадане от Монтана за Купата ... Вчера гледам и Камбуров и Гъргоров си се шегуваха след мача по време на интервюто. Още един пример, че дисциплината в съблекалнята е НУЛЕВА и отборът си играе само когато поиска.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Фенклубът на Локо към Хоркаш: Ела на стадиона, за да получиш изпращането, което заслужаваш!
Зума разказа за оферта от 3 млн. долара от Юве и за гол от 40 метра срещу вратар №1 в света
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: