ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (24) | Вчера (28)
Локомотив и Ботев в гладиаторска битка №100
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:15 / 17.10.2015Коментари (13)6621
© Plovdiv24.bg
Локомотив и Ботев изли­зат днес в стотното изда­ние на Битката за Пловдив. В последните месец-два и двата клуба се постабилизираха във финансово отноше­ние. Благодарение на това бяха привлечени и качестве­ни играчи. На терена днес обаче важна ще е единстве­но победата.

Тя е необходи­ма и на двата отбора, кои­то са в дъното на класиране­то. Домакините от Локомотив са на девета позиция в класирането, която праща на бараж за оставане в ели­та. Градският им съперник пък е само едно място по-нагоре, с точка повече в акти­ва си. Затова днес на "Лаута" няма да има място за отстъпление.

Заради очаквания тежък терен красотата в изпълне­нията ще остане на заден план. Важно ще е да се пече­лят единоборствата, с характер да се опита да се пречупи противникът. Но и тези неща се ценят от запа­лянковците, които ще дър­жат футболистите да са ка­то гладиатори.

Треньорът на Локомотив Христо Колев планира да смени схемата и да нареди четирима халфове във фор­мата на ромб. На върха му зад нападателите ще дей­ства Емил Гъргоров, а пред защитата Ванчо Траянов, който този сезон все още не е започвал като титуляр. Македонецът обаче вече е възстановен от счупване на пръста и на него ще се разчи­та много. Очаква се да му по­мага Стефан Велев, а малко по-офанзивни задачи да има Димо Бакалов. В предни пози­ции ще са двама от тарто­рите в състава - капитанът Мартин Камбуров и македо­нецът Зоран Балдовалиев. Очаква се в защита Бащата да се довери на Кирил Котев и Александър Тунчев. Последният е възстановен от травма в кръста. Ако все пак в последния момент се пре­цени да не се рискува с него, то до КотеВ ще застане Ни­колай Димитров. Вляво на ариергарда ще е младокът Христо Стамов, тъй като Крум Стоянов е контузен. На­казан пък е Лоик Дюфо.

Треньорът на Ботев Ермин Шиляк ще има голям из­бор за двубоя - контузен е само Галев. Пред него най-го­лямата дилема ще е дали да хвърли в боя Мариян Огнянов. Той дълго време се възстано­вяваше от възпален нерв в гърба. Ако състоянието на игрището не е много добро, той може да остане на пей­ката за сметка на младежкия национал Милен Гамаков. Очаква се в средата на хал-фовата линия словенецът да заложи на биткаджиите Ма­риян Огнянов и Лъчезар Бал-танов. Очаква се обаче Ши­ляк да търси изненада в ата­ка и да пусне Рахави Кифуети по десния фланг и Жоел Чибамба на върха на атаката. До последно в състава на ка­нарчетата ще е Грегъри Нелсън. Той все още е с неизряд-ни документи, но от БФС са уверили, че ако жълтата му карта бъде получена днес, бившият играч на ЦСКА ще получи зелена светлина за участие в срещата.

Вероятни състави:

Локо: Ел Харуби - Крумов, Котев, Тунчев, Стамов, Траянов, Бакалов, Велев, Гъргоров, Балдовалиев, Камбуров

Ботев: Голас - Й. Христов, Златков, Пл. Николов, Марин, Старокин, Балтанов, Огнянов, Генов, Кифуети, Колев

Още по темата: общо новини по темата: 83
25.11.2015
26.10.2015
23.10.2015
22.10.2015
22.10.2015
21.10.2015
предишна страница [ 1/14 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
ВСЕ ОЩЕ МЕЧТАЯ!
+2
 
 
ДЕРБИ...ДЕРБИ НА ДЪНОТО!ДО КЪДЕ СТИГНАХМЕ, ДА СМЕ ЗАД МОРЕТО И МОНТАНА..."ЛЕФСКИ" НА КУЦ КРАК ПЪРВИ ЗА СЕГА!ИМА ДВЕ ПРИЧИНИ ЗА ТОВА И ВСИЧКИ НИЕ ГИ ЗНАЕМ!АРЕ СТИГА СМЕ ПИСАЛИ ТУК, А ДА СЕ СТЯГАМЕ ЛЕКА, ПОЛЕКА И ДА ХОДИМ ДА ПОДКРЕПИМ ЛЮБИМИЯТ СИ "БОТЕВ"!!!АЙЙ КАНАРИИИИИ...
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 17.10.2015 г.
+2
 
 
Победата ще е за нас! Само БОТЕВ!
+4
 
 
Гладиаторска битка няма.Едни са ,,гладиатори'',други са ,,символ на Пловдив'',а ,,кучката на мафията'' е от кюстендилско.
-11
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
на 17.10.2015 г.
-10
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Ботев отвори нова ложа на "Колежа"! Билетите - по 120 лева
Черно море се надъхва за мача с Локо
Ботев с последна тренировка преди Славия
Браво! Янаки Милев се класира на полуфинал в Турция
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: