ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
2000 "жълто-черни" фенове атакуват "Лаута" без билети
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:58 / 16.10.2015Коментари (48)11466
© Plovdiv24.bg
Бултрасите готвят ад на "Лаута", след като ръководствата на Локо и Ботев не се разбраха за билетите на гостуващата агитка, научи "Меридиан Мач". 

"Жълто-черните" фенове ще се озоват пред стадиона на кръвния враг, но нямат намерение да закупят нито един талон за битката за Пловдив. Очаква се 2000 запалянковци да спорят както с шефове на Локо, така и с полиция, за да подкрепят любимците си в дербито.

"Смърфовете" обявиха, че ще отпуснат едва 500 стикера, въпреки че капацитетът на стадиона позволява да има по-голяма гостуваща агитка. Това не се одобри от запалянковците и ръководството на Ботев, което вдигна напрежението между двата клуба. 

От органите на реда са притеснени, тай като няма как да озаптят привържениците на Ботев извън сектора за гости. От полицията са на мнение, че феновете на "канарчетата" трябва да бъдат допуснати в клетката.

Ако бултрасите не бъдат допуснати, най-вероятно ще се стигне до ексцесии, което допълнително затруднява опазва-него на реда в целия град.

От Локо продължават да са категорични, че няма да дадат и билет повече от обещаните 500. След като първоначално запалянковци на "жълто-черните" смятаха да фалшифицират стикери, сега това не е на дневен ред, като във форуми и "Фейсбук", всеки се на дъхва за битка срещу полиция и фенове на Локо, за да може по какъвто и да е начин агитката на Ботев да подкрепя отбора.
Още по темата: общо новини по темата: 83
25.11.2015
26.10.2015
23.10.2015
22.10.2015
22.10.2015
21.10.2015
предишна страница [ 1/14 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Да затворим и суктора за гости!Така жалтити шъ седнат на счупената трубуна,и шъ ги снимаме като наши фенуви.После шъ го пуснем по нета колку сми многу.Иначи и сичките 466 даула да идем се тая.Жалтити шъ са пет пъти повичи!И билет само на тоя,който испее песня протиф жалтити.Тва е,наздрави!
+1
 
 
ЩЕ ХВЪРЧИ ЖЪЛТА ПЕРУШИНА УТРЕ ИЗ ЦЯЛ Пловдив.
-5
 
 
чакаме ви жълти утрепки "ЕЛАТЕ ПОВЕЧЕ...."
на 16.10.2015 г.
+1
 
 
Загадка, ако 2000 жълти джихадиста тръгнат към Лаута, колко ръце ще влезнат на стадиона? Четна ли ще е бройката или ще има самовзривили се по пътя?
+5
 
 
Ще ви шибаме яко цигани проклети ,носете си вазелин в количества .
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
на 16.10.2015 г.
-4
 
 
И вчерашната и днешната декларация са откровени провокации.Писани са от хора с примитивно действие и поведение,за които футбола не е удоволствие,а форма да покажат собственият си бабаитлък. Допускам ,че целта им е психологическа -да на карат хората от локомотивската общност да не посетят мача,поради опасност от безредици и по този начин да създадат паритет във агитките.Другата им цел е да се вмъкнат без пари на мача и да трошат.Болни амбиции! Лично аз ще ходя на мача. НО! Минава ми през ума дали това не е ченгеджийски номер на някоя политическа партия със цел създаване на безредици и после атака срещу кмета точно седмица преди изборите.В България такива масови провокации вече станаха на няколко места. За съжаление сега топката е в ръцете на кмета и главният комисар.
-4
 
 
Това го направихме ние ,превзехме ви стадиона ,а претенции не виждам как имате като се знае вашия сектор за гости на базата колко побира.Не се заканвайте ,че никой няма страх от вас и ще цитирам една поговорка ,че каквото повикало такова се обадило .Да не стане да се чудите как да се скриете в сектора.
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 16.10.2015 г.
+4
 
 
Абе, да не е паднала още една трибуна, та ни дават само 500 билета? :))) Утре ще видим..
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Платек изненада, договорът на Керкез не е сигурен! Решението ще бъде взето следващия месец
Ботев отпусна 1900 билета за феновете на ЦСКА-София
Феновете на Ботев питат Платек за селекцията и нов договор на Керкез
Локо (София) пусна билетите за Ботев, призова феновете за подкрепа
Ботев насочва поглед към "Коматево"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: