ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Думанов: Още нямаме развитие около намирането на генерален спонсор
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:37 / 06.10.2015Коментари (16)4729
© Plovdiv24.bg
Членът на УС на Сдружение "Обединение за Локомотив" Константин Думанов заяви, че финансовото положение вече е много по-стабилно.

"С господин Христо Крушарски нещата са много по-добре", категоричен бе шефът при "черно-белите". 

Бизнесменът се зае с осигуряване на голяма част от издръжката на "смърфовете". Той спомогна много и за привличането на опитния Емил Гъргоров.

"Още нямаме развитие около намирането на генерален спонсор, но не сме спрели да работим в тази насока", добави Думанов.

Очаква се след паузата в шампионата да станат ясни имената на двама нови шефове в Локомотив. Благодетелят Крушарски държи много Христо Бонев да стане спортен директор на "черно-белите". Засега Зума все още не е дал своя отговор дали е съгласен.

В най-скоро време ще бъде обявен и новият директор на Детско-юношеската школа на Локомотив. Според запознати това най-вероятно ще е Иван Маринов-Чушката. Той отговарял най-точно на изискванията. Директорът на ДЮШ ще бъде определен от хората от Сдружение "Обединение за Локомотив".

Христо Крушарски пък ще има свой доверен човек в управлението на клуба, който да следи за разходването на даваните от него средства.


Източник: в. „Тема спорт”
Още по темата: общо новини по темата: 6
20.02.2015
26.01.2015
09.12.2014
30.05.2014
30.05.2014
29.05.2014






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Щом неможите да изгоните тези некадърни треньори , цялото ръководство да ви няма , СТРАХЛИВЦИ.....
0
 
 
Коце!Думанов!Нов треньор кога?Не усещате ли настроенията на феновете?На теб и другите от ръководството нрави ли се играта на отбора в повечето мачове?Въпреки че игра е силна дума за продукцията на отбора.Едва ли има локомотивец който да не обича Бащата, но се вижда че на този етап от развитието си като треньор не е способен да води отбора.И не усещате ли че като продължавате да го държите като треньор убивате бъдещето му като такъв?1-2 години като помощник.1-2 години като треньор на някой по-малък отбор,да натрупа опит и виж че футболистът легенда на Локото станал и успешен треньор на клуба.
-3
 
 
Важното е другата седмица да бием жълтите мюсюлманчета.
+2
 
 
Спрете се малко уе хора... Тоя вън оня вън и накрая всички вън. После се чудете как да си върнете играчи и треньори. Може да съм от Ботев и сме врагове на терена но извън нея не сме! САМО БОТЕВ :)
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 06.10.2015 г.
+3
 
 
стига сте плюли бащата . докарайте му свестни футболисти и всичко ше тръгне . сега с тия некадърници нищо не става . и раководството знаят чи бащата е добър но няма толкова пари за футболисти
на 06.10.2015 г.
+2
 
 
Голямо интервю даде, зъб. Преди два месеца обясняваше, че до края на седмицата ще подпишем с втория човек, но май само фантазии. Тия 200 000 на Крушарски като свършат какво правим, пак ли DMS-LOKO?!
0
 
 
Не знам дали някой от т.нар. "фракции" чете тези форуми, но въпреки че винаги съм стоял далеч от тези групировки, ми е интересно защо не се направи една декларация (нали е модерно напоследък), за да се заяви, че цялата фен-общност е твърдо ЗА смяна на треньорския щаб? Нима 99 процента от мненията в онлайн пространството не са такива? Явно единственият шанс да бъдем чути е да се излезе с някакво такова медийно становище.
+1
 
 
Бонев нa прaктикa е стaрши треньор нa Локомотив! Кaк дa е и спортен директор? Нaй- вaжното е Христо Колев дa бъде сменен моментaлно! Спонсор ще имa, но с тaзи игрa и този треньор не ни чaкa нищо добро, aко ще и 10 спонсорa дa дойдaт и нaй-стрaшното е, че товa се знaе от всички! Сaмо от Зумa не!
-1
 
 
Пореден ден Христо Колев продължава да бъде треньор на Локомотив. На базата на какво?
+1
 
 
Спонсор Не ви трябва!Важното е заплатата на золума да се плаща навреме!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Фенклубът на Локо към Хоркаш: Ела на стадиона, за да получиш изпращането, което заслужаваш!
Зума разказа за оферта от 3 млн. долара от Юве и за гол от 40 метра срещу вратар №1 в света
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: