ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Монтана решава бъдещето на Ермин Шиляк
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:34 / 01.10.2015Коментари (20)4758
© Plovdiv24.bg
Завърналият се в "А" група Монтана може да реши съдбата на още един треньор на Ботев, твърди в. "Тема Спорт". Ръководството на "канарчетата" е вдигнало мерника на словенския наставник Ермин Шиляк след серията от три поредни загуби в елита.

"Жълто-черните" паднаха последователно от Литекс (0:2), Лудогорец (1:2) и Левски (0:1), като играта бе далеч от познатата за отбора. Тимът се свлече на предпоследното, 9-то място, на 2 точки зад вечния враг Локомотив (Пловдив), който има 11 точки на сметката си.

Както е известно, в началото на сезона Монтана разби на "Огоста" Ботев с 6:0 и това коства поста на Петър Пенчев, който бе наследен от Шиляк. Сега, при нова загуба от новака в "А" група, съдбата на Пенчев почти сигурно ще последва и бившият голмайстор на Словения.

Според запознати с делата на "жълто-черните" в Коматево вече имат готов вариант за нов наставник. Става въпрос за бившия старши треньор на Локомотив (София) Димитър Васев. Една от причините той да откажа преди дни на закъсалия Пирин (Благоевград) е именно възможността да поеме двукратния шампион на България.

Още по темата: общо новини по темата: 19
07.10.2015
05.10.2015
05.10.2015
05.10.2015
04.10.2015
04.10.2015
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Поредния никаквец дошъл да изкара някой лев в нашето убито първенство.Да потегля нанякъде..
на 01.10.2015 г.
+4
 
 
Пълна подкрепа за словенеца !!! Тия наще ленкеца да се стягат и да бият Монтана , че ако се канят за два месеца на втори треньор да слагат бананова кора , щото ги кара да тичат на тренировки ...няма да стане ! Ще има ново събличане на фанелки , че и по-груби действия !
+4
 
 
Успокойте малко топката, първенството като цяло е слабо, отборите са малко и са равностойни, няма изявен лидер, Лудогорец са зле, Левски също, Берое се излагат...всеки може да бие и да загуби от всеки, така че времето ще покаже - Ботев има сили за победи!
+5
 
 
Играчите може и да искат смяна на Шиляк, защото явно ги карат да бягат доста на тренировките. Но, поне в това отношение има израстване - откакто Шиляк е треньор, физически отбора стои добре, а преди отпадаха към 60-та минута. За смяна са половината отбор, а не треньора!
+11
 
 
Ермин Шиляк не е за смяна,за смяна са "ръководителите" на отбора и протежетата им!
+7
 
 
дайте му време ве... аман от рокади . Тва не е готвач да седне да направи една чорба, това е треньор, трябва му време да опознае отбора, да опознае противниците... ужас
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 01.10.2015 г.
+10
 
 
Стига сте писали глупости! Нещата не са добре, но не става с магическа пръчка. Три поредни загуби - от първите 3 отбора в класирането, като два от мачовете са навън. Следват 3 мача с най-слабите отбори в групата - два от които са домакински. Треньорът си гледа работата, но онези вътре не дават всичко от себе си, а някой толкова могат. Това е положението - с толкова бюджет - толкова. Нека първо се оправят нещата с акциите и собствеността - като дойде ПИМК - друго ще е.
+10
 
 
Поредните глупости и опит от медиите за покачване на напрежението в клуба.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев каза кога пуска билетите за реванша с ЦСКА-София
Легенда на Ботев с 353 мача празнува днес
Георги Николов стиска палци за Ботев в Барселона
Дубълът на Ботев обърна Сливен в Трета лига
Балтанов благодари на "жълто-черните" фенове
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: