ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (14) | Вчера (19)
Ботев преодоля Асеновец и продължава напред за Купата при набор 2002
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:58 / 24.09.2015Коментари (0)2207
© botevplovdiv.bg
Ботев победи с 2:0 Асеновец в мач от втория кръг на турнира за Купата на БФС при набор 2002. Двубоят се игра на стадион "Шипка" в Асеновград и бе изгледан от около 100 зрители. "Канарчетата" бяха по-добрият отбор през всичките 70 минути, но бяха силно затруднени от неравния терен, който поизравни силите.

В 5-ата минута момчетата на Марчо Дафчев създадоха кратко разбъркване в наказателното поле на домакините, след което Атанас Чернев стреля с глава, но право във вратаря. В 7-ата минута Томислав Георгиев проби отляво и центрира към точката на дузпата, където Даниел Иванов засече от движение, но отново кълбото бе в обсега на стража.

В 14-ата минута Атанас Чернев получи топката в центъра на терена, напредна и остана очи в очи с вратаря на "червените", но в последния момент си поведе лошо топката и пропусна отлична възможност. 3 минути по-късно продължителна атака завърши с удар от 20 метра на Даниел Иванов, но топката не затрудни вратаря. Последваха минути, в които липсваха каквито и да е положения и до края на първата част не се стигна до нищо интересно пред двете врати.

След почивката "жълто-черните" продължиха да диктуват случващото се, а домакините така и не съумяваха да организират нещо опасно пред Мартин Панев. В 41-ата минута Иво Казаков осъществи индивидуален пробив и стигна до наказателното поле, но стреля неточно. В 52-ата минута Станислав Работов пусна отличен извеждащ пас към Даниел Иванов, а нападателят останал очи в очи с вратаря стреля право в тялото му. 3 минути по-късно Петър Итов бе съборен в наказателното поле на домакините, за което главният съдия отсъди дузпа в полза на "канарчетата" и втори жълт картон за провинилия се защитник. Зад топката застана Даниел Иванов, който въпреки бурните освирквания от трибуните, прати топката в обратния на вратаря ъгъл за 0:1.

В 58-ата минута Иван Атанасов проби по левия фланг и пусна към Даниел Иванов, който от 3 метра не уцели опразнената врата. В 65-ата минута, след грешка в отбраната на асеновградчани, кълбото се озова в Томислав Георгиев, но и той на свой ред пропусна останал очи в очи с вратаря на Асеновец. В 68-ата минута Иво Казаков изведе Даниел Иванов на отлична позиция, но 11-ката в "жълто-черния" тим и този път не успя да запише втори гол на сметката си. В 69-ата минута домакините получиха втори червен картон, а в 72-ата минута "канарчетата" сложиха точка на интригата с втори гол. Пловдивчани осъществиха великолепна акция чрез Даниел Иванов и Иво Казаков, като нападателят пусна пас зад гърба на защитата към Казаков, а халфът с прецизен удар покрай вратаря фиксира крайното 0:2.

По този начин ботевистите се класират за 1/8-финалите на турнира. Жребият за следващия кръг е в средата на октомври.

Още по темата: общо новини по темата: 59
14.09.2016
29.10.2015
29.10.2015
29.10.2015
29.10.2015
28.10.2015
предишна страница [ 1/10 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Децата на Локо с успех над Ботев
Емблемата на ПФК Ботев заблестя на "Колежа"
Черно море притеснени от съдията на мача с Ботев
Красиви кадри от дрон! Монтират емблемата на ПФК Ботев на "Колежа"
Черно море зарадва цяла детска градина преди да отпътува за Пловдив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: