ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
В Ботев напират за мароканец
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:41 / 16.09.2015Коментари (11)5392
© Plovdiv24.bg
В Ботев нямат спирка и продължават да работят по привличането на още футболисти. Миналата седмица с пловдивския клуб се обвързаха Орлин Старокин, Рахави Кифуети и Жоел Чибамба, но това явно е недостатъчно за ръководителите.  

На Коматево не са се отказали от варианта с взимането на още един футболист в предни позиции. Става въпрос за мароканеца Амин Тигазауи, който се появи за ден и в "Левски". Техничният офанзивен полузащитник вече бе в Коматево за преговори с ръководството, но явно поставеният таван от 3000 евро се е оказал проблем. 

Шефовете на Ботев все пак са дали няколко дни на Тигазауи, за да премисли добре ситуацията, в която се намира. В края на лятото мароканецът продължава да стои без отбор, а времето изтича. Именно на това се надяват от Ботев и той накрая да се съгласи да подпише с тях. "Жълто-черните" са готови директно да предложат договор на футболиста, без да премине пробен период при старшия Ермин Шиляк.

- Амин е много техничен футболист. Играе зад нападателя и се справя много добре в атака от втора позиция. Има качества да играе на много високо ниво. В България са малко футболистите, които разполагат с неговите качества - казаха пред "7 дни спорт" запознати с футболните достойнства на Амин Тигазауи. 

Междувременно стана ясно, че мароканецът е отправил странно искане към ръководството на интересуващия се от него Ботев. Тигазауи е заявил на шефовете на "жълто-черните", че иска да получи видеозаписи на град Пловдив, базата в Коматево, историята на клуба и мачовете на отбора от началото на сезона. Все пак желанието на играча е изпълнено и от Ботев са изпратили исканите видеоклипове.

Още по темата: общо новини по темата: 285
09.10.2015
09.10.2015
01.10.2015
25.09.2015
24.09.2015
22.09.2015
предишна страница [ 1/48 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
Привличане, привличане - ами някой за освобождаване??!
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
-2
 
 
Мхм , ама май-май, ще я закъсаме с дефанзивните халфове. Лъчо Балтанов ще трябва да носи целият отбор, както го правеше Иршак. Трансферът е логичен от наша страна. Искаме много и веднага. Това , не дава шансове на младежите, които дори ние не оценяме правилно (как след мачът с Литекс, нокой не каза, че Колев изигра един от най-добрите си мачове). Стига мрънкайте и изберете позиция "Малдежи и слаби резултати" или "Надежди за един сезон"
+8
 
 
ДА НЯМАМЕ НАШИ КАДРИ ГОТОВИ ДА ИГРАЯТ НА ТОВА НИВО , КОЕТО ИСКАМЕ И Е НАПЪЛНО НОРМАЛНО ТОВА. НЕ СМЕ ,,БАРСА,, ИЛИ ,,АЯКС,, С ТЕХНИТЕ ШКОЛИ ДА ВАДИМ ПО 7-8 ЮНОШИ НА СЕЗОН. ДОРИ НА 2-3 ГОДИНИ ЕДИН ТОШКО НЕДЕЛЕВ ДА ИЗЛЕЗЕ ПАК Е ДОБРЕ. А ТОЗИ МАРАКОНЕЦ , ОПРЕДЕЛЕНО СИ СТРУВА ДА БЪДЕ ВЗЕТ.
-4
 
 
Какви са тези та*аци?? конгоанци , мароканци и кви ли не... Толкова ли нямаме наши кадри, скъпо ръководство , та да пълним гушите на някакви бездарници от другия край на света !!!
+15
 
 
И какво "странно" има в искането да получиш видеозаписи на града и мачовете на отбора... Това, че досега на другите не им пука къде играят не прави желанието на играча странно. Дори е достойно за уважение. По този начин показва, че не му е безразлично къде отива...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Локомотив взе дербито с Ботев! "Канарчетата" с червен картон, Пепи Андреев с два гола
Ботев "намигна" на Етър след трите победи и им честити празника
Томаш и Керкез отсвириха дербито Локо - Ботев в Трета лига
Ботев с призив преди Славия: Чакаме те на "Колежа"!
Ботев гледа към Разград, чака евентуален съперник за финала
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: