ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
В Ботев планират предложение към Гаджев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:03 / 29.07.2015Коментари (17)6335
© Plovdiv24.bg
В Ботев обмислят евентуално предложение към бившия капитан на Левски Владимир Гаджев. 28-годишният национал в момента е свободен агент, като халфът попада в селекционните планове на Ботев.

В момента Гаджев поддържа форма с третодивизионния Септември (Сф). По наша информация на Коматево първо ще разговарят с новоназначения треньор Ермин Шиляк за евентуалната офрета към Гаджев. 

Освен него спортно-техническият щаб на "жълто-черните" в лицето на спортния директор Георги Марков има и други набелязани футболисти, които ще бъдат обсъдени с новия словенски наставник. 

Ако Шиляк даде зелена светлина за започването на преговори с Гаджев, както и с някой от другите играчи, ще се направи всичко възможно за привличането им. 

Спортният директор на "жълто-черните" нито потвърди, нито отрече, че пловдивчани планират да привлекат доскорошния футболист на Левски.

"За момента няма нищо конкретно за Гаджев, той е добър футболист. За привличането на нови футболисти думата ще има новият треньор Ермин Шиляк", коментира пред "7 дни спорт" Георги Марков.

Още по темата: общо новини по темата: 285
09.10.2015
09.10.2015
01.10.2015
25.09.2015
24.09.2015
22.09.2015
предишна страница [ 1/48 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Ако и този се направи на голям играч и мисли, по добре да не идва.
-2
 
 
В интерес на истината, Влади Трансфера ще ви свърши много работа в момента. Непостоянен е, но при вас може да пасне, а е и много опитен. Ако можете, взимайте го. Дори статичните положение и дузпите да бие, пак сте напред :)
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 29.07.2015 г.
+3
 
 
Не можа да си намери отбор - и хайде при нас? Има известни качества, но и много пороци - много е непостоянен в играта - в самия мач, а и в цяла поредица мачове, после блесне, след това - пак надолу. Конфликтен е и създава напрежение в отбора. Физическата подготовка винаги му е куцала.
+8
 
 
Единственото силно качество на Гаджев и добрите му удари от разстояние, има много голове, вкарани от дистанция. В интерес на истината в Ботев няма такъв играч със силен удар, може би Казаков, но той рядко влиза.
+3
 
 
Въобще няма база за сравнение между Гаджев и Мариян или Лъчо. Последните са се доказали като мъжкари и никога не са проявявали неуважение към Ботев Пловдив или публиката ни. Не мога да кажа същото за Гаджев. Аз лично съм твърдо против привличането на тоя егоцентричен лигльо Влади!
+2
 
 
Простотия ли? Същото говорехте за Балтанов и Огнянов, а сега са основни играчи. Заслужава си само заради това Гаджев да ушие говедата насред София - безценно за всичко друго си има Мастъркард.
-4
 
 
Най-голямата простотия ще е ,ако това е истина!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: