ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Неузнаваем Ботев катастрофира в Монтана
Автор: Екип Plovdiv24.bg 20:20 / 25.07.2015Коментари (179)23085
© Plovdiv24.bg
Отборът на Ботев изигра много слаб мач на "Огоста" и загуби катастрофално с 0:6 от Монтана в среща от 2-ия кръг на "А" група. 

Новакът в "А" група нокаутира "жълто-черните" за малко повече от 30 минути, отбелязвайки 4 попадения във вратата на неубедителния Михаил Иванов

Иван Минчев откри головата фиеста още в 5-ата минута. Нисичкият халф проби през центъра и с хубав прехвърлящ удар препарира стража на "канарчетата".

120 секунди по-късно Атанас Илиев се възползва от още едно неразбирателство в отбраната и прати топката покрай Михаил Иванов за втори път.

Натискът на Монатна продължи и в 14-ата минута Борислав Балджийски стреля от дистанция, Мишо Иванов не се намеси добре и кълбото попадна в мрежата за трети път.

В 35-ата минута Михаил Иванов стана за смях, след като Минчев стреля от центъра на терена и успя да го преодолее за 4:0.

В края на полувремето Ботев получи право да изпълни дузпа за нарушение на Асен Георгиев срещу Нико Варела. Александър Колев пропусна от бялата точка, след като ударът му бе отразен от Христо Иванов.

Кошмарът за Мишо Иванов продължи и след почивката. В 55-ата минута Иван Минчев стреля отдалеч, реакцията на стража бе комична и топката попадна за пети път във вратата му.

В 75-ата минута "канарчетата" останаха с човек по-малко заради втори жълт картон на капитана Йордан Христов.

В последните секунди на срещата Янко Ангелов направи унижението на Ботев още по-срамно, забивайки шести гол във вратата на Михаил Иванов.
Още по темата: общо новини по темата: 13
28.07.2015
26.07.2015
25.07.2015
25.07.2015
25.07.2015
25.07.2015
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 26.07.2015 г.
+1
 
 
Другата седмица пускаме юношите срещу жълтата сган да не ги пребием и ние 0:6, че ще им събличат гащите тоя път и ще е грозна гледка, която никой не иска да вижда - само рязани карабини.
+6
 
 
Не разбрах, бай Ставри, домакина на Монтана, разписа ли се вчера?
+3
 
 
Колко е треньорската заплата в Ботев ?
на 26.07.2015 г.
+4
 
 
Како свърши мачо ба?
0
 
 
Така не става, приказката е свършила отдавна. Сега е време за мъже, но вчера не видях един мъж в тоя отбор. Е, хубаво и кво правим с буферите следващия кръг, пак ли такъв резил, пак ли такъв срам, пак ли треперене до края, е не омръзна ми да бъда толерантен и винаги подкрепящ отбора след всяка загуба или равен. Трябва да им покажем на тези ревльовци, че и ние имаме търпение и то е изчерпано отдавна, но сме Ботевисти и винаги заставаме зад тях. Да, ама вчера ме беше срам да се нарека такъв, не заради себе си, а заради Пепо и компания, така, че да си мислят цяла седмица, какво ще правят на 02.08.2015. САМО БОТЕВ Пловдив, БРАТ ЗА БРАТА, ВИНАГИ ЗАЕДНО !!!!!!!
+4
 
 
Когато говорих миналото лято, че Ферарио е страшен треньор ми се подиграваха и ме изкараха глупак. Искахте Пепо и Коце Видолов, ето ви ги! Всичко се връща на тоя свят и днес Феро го показа, въпреки, че виновниците този човек да бъде изгонен като куче "бълха ги ухапала" от тази загуба. А за бездушниците на терена не ми се говори. Един уругваец беше по - достоен да носи свещената фланелка от всички останали "големи" ботевисти.
+3
 
 
Всеки отбор има мачове, в които всичко му върви. Който и да стреля, и от където и да стреля, се получава, или влиза, или на косъм. Днес беше такъв ден за Монтана, без да правя опит за омаловажаване на успеха им! Но след такава загуба е невъзможно Пепо да остане. Когато смениха Феро, ситуацията беше подобна. Загубихме от Славия в София с 3:0 за купата. Получи се подобно развитие за Славия, а мачът беше почти равностоен. Ако поканят Васев, и той приеме, ще е добре. На по-ранен етап нямаше да е добре приет от някои фенове заради радостта му при победата в последния кръг. Сега обаче като сме на зор, не вярвам да има настроения срещу него. Срещу нас той се доказа като голям тактик. В мачовете и в София, и тук с Локо Сф ни надиграха, и то категорично! Имаше възможност да привлечем бразилски вратар, но се отказаха. Дано ръководството да не се е повлияло от писанията по форумите. Хейтърство винаги ще има, недоволни винаги ще има! Ако нашето ръководство покаже малодушие, и се поддава на подобно влияние, нищо добро не ни чака. С този млад отбор ще имаме много трудни моменти, и загуби, слаби мачове, лоши резултати не са изключени. Докато беше Цветан Василев, можехме да си позволим да прекратяваме договори преждевременно, и да завъртаме по трима треньори на сезон. В момента феновете плащат, неустойките пак те ще ги плащат!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Испанец отпадна от групата на Черно море за мача с Ботев
Гледайте: Малките локомотивци запяха "черно-бели" песни след победа над Ботев с 3:1
Емблемата на ПФК Ботев заблестя на "Колежа"
Черно море притеснени от съдията на мача с Ботев
Красиви кадри от дрон! Монтират емблемата на ПФК Ботев на "Колежа"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: