ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев чака бразилски вратар
Автор: Екип Plovdiv24.bg 07:54 / 13.07.2015Коментари (9)6268
©
Ботев ще направи опит да привлече 24-годишния бразилски вратар Виктор Голас, съобщава "Тема спорт". Той е бил предложен на треньора Петър Пенчев и екипа му. 

Изяви на стража са били детайлно гледани и той е хванал окото на спортно-техническия щаб. Затова и Ботев е отправил покана към играча да се присъедини към отбора. От своя страна Голас се е свързал с бившия играч на Ботев Артур Енрике, за да го разпита каква е обстановката в клуба.

Очаква се днес стражът да даде отговор на Ботев, като той най-вероятно ще бъде положителен.

Виктор Голас е роден на 27 декември 1990 година в Арапонгас, висок е 192 сантиметра. Започва да тренира в Америка от щата Сао Пауло. През 2007-а е привлечен от Спортинг (Лисабон). Две години по-късно подписва професионален договор с тима от "Жозе Алваладе". Не успява обаче да пробие в първия състав и затова е пращан на няколко пъти под наем.
Бил е в Боавища (2010/11) и Пеняфиел (2011/12), за които пази редовно. Връща се в дубъла на Спортинг и изиграва 27 двубоя. През миналия сезон обаче договорът му не е подновен и той преминава в Брага. За 2014/15 така и не записва официален мач. Затова в момента може да си потърси нов клуб и да премине като свободен агент.

На този етап Ботев разполага с двама вратари - Михаил Иванов и Валентин Галев. Вторият бе привлечен през лятото. Все още не е ясно кой от тях ще замени напусналия поляк Адам Стаховяк.

До утре ръководството на Ботев чака отговор и от български играч. Пловдивчани не са се отказали от привличането на Владислав Романов, който си тръгна от Локомотив (София).

Още по темата: общо новини по темата: 285
09.10.2015
09.10.2015
01.10.2015
25.09.2015
24.09.2015
22.09.2015
предишна страница [ 1/48 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
Престанете да храните баберици от цял свят, давайте шанс на българските момчета. Стига вече комисионни.
+4
 
 
3. Да описвам ли как в името на обществения интерес се управлява Виваком от братя Велчеви? Или е необходимо да изяснявам защо компанията смени спонсорирания отбор с новия фаворит на тандема Пеевски-Сталийски? Да, трудно му е на безхарактерния Атанас Добрев, генерален директор на Виваком, да откаже исканото спонсорство от 6 млн. лева, така необходими за бюджета на синия отбор. -----Канари - Победа! Над сините говеда! Левски е отборът на ДПС. Факт.
+2
 
 
В португалския език буквата S се чете Ш. Например: Голас става Голаш. Фелипе Сколари става Фелипе Школари. Чудя се, ако дойде този бразилец, кой ще е вторият вратар? Мишо или Галев. В контролите ми се стори Галев да е по-стабилен.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Юноша на Ботев с контузия, връща се в игра следващия месец
Бултрасите се надъхват: Тръпката се покачва, напрежението расте!
"Битката за Тракия" в зонален финал при ветераните
Легенда на Ботев: Очаквам да сме на финал за Купата!
Мъри: Стадионът на Ботев е правен като по трудово обучение, на Локо - същата работа
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: