ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Съпругата на Андрей Павлов дари 100 000 лева и 5 футболисти на Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:16 / 06.07.2015Коментари (10)7274
© Plovdiv24.bg
Съпругата на покойния основател на частния клуб Ботев 2002 Андрей Павлов - Пенка Павлова, дарява сумата от 100 000 лева на Ботев. Освен това клубът развиващ детско-юношески футбол, предоставя безвъзмездно петима свои футболисти за нуждите на представителния тим на "жълто-черните". Новината оповести самата Пенка Павлова в писмо до редакцията на вестник "Марица".

Дарението идва след успешното приключване на сагата около трансфера на Тодор Неделев в Майнц, продължила месеци и минала през различни перипетии. Припомняме, че бившето ръководство на клуба в лицето на прокуриста Тервел Златев оспорваше в съда дължимите проценти от траншовете от германския клуб, но загуби делото.

Докато траяха ненужните разправии, семейството на Андрей Павлов прибегна до цесия, а въпросът беше окончателно решен след подписан договор през юни тази година с настоящото ръководство на Ботев относно парите по третия транш от Майнц. Случаят Тодор Неделев приключи. Всички са удовлетворени, се казва в официалното изявление на Пенка Павлова.

Още по темата: общо новини по темата: 285
09.10.2015
09.10.2015
01.10.2015
25.09.2015
24.09.2015
22.09.2015
предишна страница [ 1/48 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Бог да прости Андрей Павлов. Още съжалявам, че не беше по-настойчив през 1999г и че други не му помогнаха, за да се наложи над МитЮ Селския. Едва ли щяхме да я докараме дотам. На госпожа Павлова - голямо БЛАГОДАРЯ!
+10
 
 
Добре, че тия хора от семейството на Павлов не таят обида заради срамните врътки, които се опитаха някои да им приложат. Хубаво е, че нещата са се изчистили, дори и само в името на на паметта на Андрей Павлов.
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 06.07.2015 г.
+15
 
 
Много време никой не писа в темата, не бързах да пиша и аз. Трудно се преглъща смъртта на толкова човечен бизнесмен и приятел. Познавахме се много добре, сигурен съм, че почиваш в мир, Андрей. Поклон пред решението на Пепа - тя сигурно е питала и теб. Истински хора - истински ботевисти! Толкова много дадохте за пловдивският футбол - благодаря ви!
+18
 
 
да си жива здрава и много успехи и щастие дето имаш тово Ботевистко сърце поклон пред такива хора нека другите лапачи да взимат пример от тази дама браво на нея каквото и да напише все ще малко за това което е направила още веднъж бъди ни жива и здрава
+20
 
 
Браво Пепи ,ти си истински човек,истински БОТЕВИСТ , в тези трудни времена ти доказваш че милееш за нещо което започна Андрей,хвала на такива хора ,а той сигурно ни гледа някъде отгоре и се гордее с теб.....поклон.
+12
 
 
Ботевистите ДАРЯВАТ на отбора на сърцето си.....буферлята от Лаута "инвестират"...ха-ха-ха,зад ВСИ даряват само кИбапи и светло пиво!
В Правителствен авиоотряд 28 съм!
на 06.07.2015 г.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Отдавна не беше се случвало! Без глоби за Локо и Ботев след мачовете от 30-ия кръг
Юноша на Ботев удължи договора си с Левски
Локо отвори две трибуни за дербито с Ботев в Трета лига
Майкъла: Идват Ботев и Пирин и те бият! Има ли по-голямо падение от това?
Един от най-важните хора в Ботев празнува на 1 май! Ще му направят ли "жълто-черните" мечтания подарък?
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: