ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Марица изпусна Поморие в първата си контрола
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:11 / 01.07.2015Коментари (0)2771
©
Отборът на "Марица" изпусна "Поморие" в първата си контрола от предсезонната си подготовка завършвайки 3:3. Срещата се игра на стадион "Металик" в град Сопот, където новакът в "Б" група е на подготвителен лагер. Контролата беше изключително полезна за щаба маричани с оглед преценката за състоянието на футболистите.

"Марица" беше господар на терена до 60-та минута, с изключение на първите 5-6 минути на срещата, като "жълто-сините" изпуснаха победата в края на мача. Венцислав Гюзелев, който преди дни се пръсъедини към състава на "Марица", откри резултата в полза на пловдивчани, но малко по-късно "Поморие" изравни резултата чрез капитана на тима Любомир Божинов, който беше точен от дузпа. Маричани стояха изключително добре на терена и поведоха с 1:2 след ново попадение на Гюзелев. До края на полувремето "Марица" поведе с 1:3 след гол на Запрян Запрянов. Освен головете "жълто-сините" изпуснаха още няколко сериозни положения. Християн Христев пропусна сам срещу вратаря, Запрян Запрянов беше близо до нов гол.

В началото на второто полувреме Даниел Спасов пропусна дузпа, малко по-късно Димо Хаджиев не успя да вкара четвърти гол. Треньорът на "Марица" Кирил Андонов и неговият помощник Васил Кръстев извършиха множество смени, като в контролата взеха участие всички налични футболисти. След извършването на смените "Поморие" изравни играта и постепенно наложи известно превъзходство, като това доведе до изравняване на резултата чрез Ахмед Ахмедов и Алеко Христов.

Кирил Андонов заяви специално за страницата на "Марица" във фейсбук, че е изключително доволен от контролата. "Отборът тренира едва от около седмица. Днес стояхме много добре срещу един подготвен и боеспособен тим, който ще играе в "Б" група. Доволен съм и смятам, че с течение на подготовката ще изградим един отбор, който ще бъде на доста добро ниво." каза Андонов.

Следващата контрола на "Марица" вероятно ще бъде на 7 юли от 17:30 часа, срещу вторият отбор на "Лудогорец", който ще се състезава в "Б" група. Срещата ще бъде в град Смолян, като все още се чака потвърждение от разградския клуб.

Междувременно стана ясно, че игралият през миналия сезон за "Гигант" (Съединение) юноша на "Марица" Иван Влашев ще се завърне в тима от квартал "Кършияка". Очаква се Влашев да се включи в тренировъчния процес до 1-2 дни.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Представят книгата "Из младостта на пловдивския футбол"
Съдия от Русе свири гостуване на Марица
Марица се засили към аматьорския футбол след пета поредна загуба
Марица призова за подкрепа срещу един от лидерите
ПФК Марица подкрепи кампания за 9-годишно дете
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: