ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев стартира контролите със загуба
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:45 / 24.06.2015Коментари (45)8612
© Plovdiv24.bg
Отборът на Ботев загуби първата си контролна среща от началото на лятната подготовка. "Канарчетата" отстъпиха от новака в "А" група Пирин (Бл) с 0:1 на терена в Ракитово.

Ботев започна в състав Иванов, Филипов, Николов (к), Златков, Марин, Гамаков, Казаов, Васев, Дрянов, Балтанов и Колев. Именно последният бе близо до откриването на резултата, но ударът му от воле мина на сантиметри от страничната греда. 

"Орлетата" отговориха с опасен удар на Владислав Златинов. 32-годишният нападател се възползва от грешка в защитния вал на пловдивчани и стреля от границата на наказателното поле, но Михаил Иванов успя с върха на пръстите да избие в корнер.

В 20-ата минута Станислав Дрянов се отчете с невероятен пропуск. След грешка в отбраната на благоевградчани, младият полузащитник се озова сам срещу стража на пиринци, но ударът му срещна главата на вратаря.

През втората част треньорът на Пирин Неделчо Матушем смени почти целия състав, а това веднага се отрази и само няколко минути след подновяването на игра "орлетата" поведоха в резултата. Точен за благоевградчани бе новото Мартин Тошев.

Петър Пенчев също се опита да освежи атаката на "жълто-черните" пускайки в игра Димитър Алексиев, за който това беше неофициален дебют. Именно той можеше да донесе равенството на "канарчетата" в последните минути, когато се освободи брилянтно от бранителите на "орлетата" и стреля, но ударът му профуча покрай левия стълб.
 
Преди него пък Александър Колев разстресе напречната греда след удар от пряк свободен удар. 

В игра за пловдивчани също се появиха Петър Денчев, Радослав Терзиев и Владимир Айтов.

В срещата участие не взеха контузените Йордан Христов и Серкан Юсеин, както и Мариян Огнянов. 

Следващата контрола на Ботев е на 30 юни (вторник) от 18,00 часа срещу Оборище (Панагюрище), отново на терена в Ракитово.

Още по темата: общо новини по темата: 285
09.10.2015
09.10.2015
01.10.2015
25.09.2015
24.09.2015
22.09.2015
предишна страница [ 1/48 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Верно ли, че играли с бандерол на екипа?
+1
 
 
Ботев загубил в контролен мач, при това първия. Каква е целта на контролата, да трупаме точки, или да докажеме колко сме силни! Нали тя е част от подготовката, с която се цели да станем силни! Относно локомотивците, нека изживеят своите мигове на щастие!
0
 
 
Май бюджета на циганския катун трябва да се оправя за настоящата година.....запалихте чергите на азиатските букита тото-клоунчета жалки!
-1
 
 
Щом комплексарите са тук, значи все още сме големи!Спокойно потници, ще имате шанса да прекъснете серията от 7 години, без победа в шампионата.Пък и да не се получи, все някой друг ще ни победи, циганската радост ви е в кърпа вързана!Говорите за изпадащи, а не се сещате къде завършихте преди броени дни!
0
 
 
Една загуба на Ботев в контрола и толкова циганска радост!Ако ще ви топли това и после ще чистите улиците качествено,да паднем в още една-две контроли?
0
 
 
Тези ч/б непомнещи същества с произход от Кюстендил заслужават да им напомня за един мач с отбор от Б група, който изнерви Коко и той лично го прекрати някъде към 60-та минута. 6:1 ли беше сметката на головете тогава?
+3
 
 
Нормално Мацата го нямаше все пак той е идол на всички фенове на канарбахче това си е казало думата .Алак Акбер саде Ботев
+2
 
 
Бреееййй тук виждам разни шизофреници-мангали, дето не ги бях виждал от последното дерби на джамията в задния двор на Аграрния. Времето не лекува за вас, цигани. Вечно втори в Пловдив.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Платек изненада, договорът на Керкез не е сигурен! Решението ще бъде взето следващия месец
Ботев отпусна 1900 билета за феновете на ЦСКА-София
Феновете на Ботев питат Платек за селекцията и нов договор на Керкез
Локо (София) пусна билетите за Ботев, призова феновете за подкрепа
Ботев насочва поглед към "Коматево"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: