ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Мениджърът на Дани Младенов бесен на Пенчев заради провален трансфер
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:09 / 19.06.2015Коментари (17)6965
© Plovdiv24.bg
Мениджърът Милко Бански, който представлява интересите на Даниел Младенов разкритикува яростно пред Канал 3 Ботев Пловдив и Пепо Пенчев.

Бански заяви, че Даниел Младенов е подписал договор с "канарчетата" в четвъртък вечерта, а само 30 минути по-късно старши треньорът на "жълто-черните" Петър Пенчев е решил, че бившият играч на Левски вече не му е нужен.

Бански разкри, че една от вероятните причини Иван Цветков да не остане в Ботев Пловдив е именно липса на качества в треньора и отношението към състезателите. 

Мениджърът допълни, че се е запознал по детайлно около обстановката в Ботев и е разбрал защо един от най-обичаните играчи - Иван Цветков си е тръгнал. 

Като част от неговата работа му се е налагало да разговаря с много играчи и е разбрал много неща, но не иска да слага "сол в раната" на феновете на Ботев.

Оказа се, че Даниел Младенов е трябвало да подпише договор още в понеделник, но по-незнайни причини се е забавил чак до четвъртък. Като трите дни, в който Младенов е тренирал с пловдивчани той не е бил на проби, а просто е изчаквал да стане играч на "жълто-черните".



Още по темата: общо новини по темата: 285
09.10.2015
09.10.2015
01.10.2015
25.09.2015
24.09.2015
22.09.2015
предишна страница [ 1/48 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+6
 
 
то един футболист ,то един меринджей.шум да се вдига ,реклама да се направи.бил на двайсей и не знам колко си години и нямало нужда от проби.да го продава на лаута .там не знаят кво е пробен период.естествено след като идваш от В група и искаш да играеш в А трябва да покажеш умения.а меринджея най го е яд ,че се върнал от магистралата.клепари и двамата.
+7
 
 
Ей ,Ботевисти , ей момчета всички зад Пепо , като стена!Какъв тоя Дани, какъв е тоя по бански.Искахме Ботев с ботевисти ! И ДОБРЕ ГО ЗАПОМНЕТЕ - НЕ ВСИЧКИ ГОЛЕМИ БОТЕВИСТИ СА РОДЕНИ В Пловдив! Справка - Добри Ненов, Виден Апостолов, Райко Стойнов, Георги Славков и още много, много други. Ботев не е отбора на народа, Ботев е от отбора на Пловдив и на Христо Ботев!
-11
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+4
 
 
И този клип е с емблемата на Ботев? Защо?
на 19.06.2015 г.
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+12
 
 
Даниел Младенов не е нищо по-особено от освободеният от Ботев Момчил Цветанов, даже смея да твърдя че е по-слаб от него. По-добре момчета от школата, от колкото такива като него и този от Атлетико. Гледах му видеото, муха без глава, той Педро е класа над него !!! Ясно е, че с параметрите които предлага Ботев не можем да привлечем кой знае какви качествени футболисти, по-добре да налагаме млади наши момчета, все ще успее някой от тях да се утвърди в отбора! Дано се променят нещата към по-добро, но за момента това е положението, пак ще кретаме в средата на класирането.
+6
 
 
Абе Бански, дай да го видим всички този договор. Да видим дали е подписан от всички страни? Не можа да вземеш пари и сега плюеш. Колкото до футболистите на ЦСКА, трудно ще дойде някой. Там са взимали по 10-15000лв. Ние не можем да им предложим такива условия.
+4
 
 
Ще изчакаме и другата седмица преди лагера да видим Пепо ,какво ще измисли, но и аз започвам да си мисля, че има нещо сбъркано в него. Не може Локо СФ. да се разпада и ти да не пробваш да привлечеш нито един качествен футболист от там, както и от чорбата. Нещо не му е наред на този човек, познавам го лично, но съм убеден ,че има нещо. Това са необясними за мен процеси. Да ти се разбягат най-опитните футболисти поради една или друга причина и ти да стоиш и да чакаш и да гледаш как другите купуват.
+7
 
 
Разочарован и ядосан мениджър. Разбирам го. Но не казва, че на Иван Цветков е направено страхотно предложение от ръководството на Ботев. Не казва и други неща, защото е ядосан. А фалшивият експерт под мен не е човекът, който да каже колко мача още ще е треньор Пепо Пенчев.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Платек изненада, договорът на Керкез не е сигурен! Решението ще бъде взето следващия месец
Ботев отпусна 1900 билета за феновете на ЦСКА-София
Феновете на Ботев питат Платек за селекцията и нов договор на Керкез
Локо (София) пусна билетите за Ботев, призова феновете за подкрепа
Ботев насочва поглед към "Коматево"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: