ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (3) | Вчера (23)
Ивайло Петев: Никой не може да ми нарежда кого да пускам
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:44 / 16.06.2015Коментари (4)2021
© Bulphoto
Селекционерът вярва, че все още не сме изиграли най-силния си мач
Половин година след като пое тежката задача да води националния отбор по футбол Ивайло Петев прави равносметка на постигнатото и на грешките си. В откровено интервю за Sport7 селекционерът разкри през какво е преминал през тези 6 месеца начело на трикольорите.

ЗА МАЛТА
Бяхме по-добри от Малта и заслужено спечелихме. Изиграхме нелош мач, имаше доста ситуации, жалко е, че не можахме да реализираме гол още в самото начало. Това до голяма степен щеше да промени играта на отбора-домакин. Но във футбола такива неща се случват. Важното е, че през втората част показахме нужния характер, създадохме още няколко ситуации за гол, отбелязахме и това попадение, което ни донесе 3 т. Това беше нашата цел и аз съм щастлив, че съумяхме да вземем тази победа.

ЗА ТУРЦИЯ
Малко в повече бяха критиките след мача с Турция. За мен важно беше психическото състояние на играчите. Нормално е на някои да им се е отразила загубата. След като в Малта успяхме да вземем 3 т., може би тази загуба ни е повлияла в позитивен план. Ако бяхме загубили, проблемите щяха да дойдат. Срещу Турция изиграхме едно прекрасно първо полувреме и в рамките на 10 мин. допуснахме много елементарни грешки. Случва се това нещо във футбола. Важното е занапред да не допускаме грешки.

ВСЕ ПО-БЛИЗО ДО БАРАЖ
Преди да поема националния отбор сигурно съм бил един от малкото оптимисти, които са вярвали, че можем да се класираме на европейското първенство и затова приех. Ако нямахме шансове, нямаше да се съглася да поема поста. Вярвам на всички футболисти. За мен още не сме изиграли най-силния си мач. Всеки има какво още да даде за националния отбор. Сигурен съм, че в мача, който предстои, ще изглеждаме още по-добре.

ЗА КРИТИКИТЕ
Нормално е да има. Знам, че при всеки неуспех ще ги има. Това е неизбежно, но в България са малко повече. Аз приемам критиките, но стига да има градивен аспект.

НИКОЛАЙ МИХАЙЛОВ
Първо на мен никой не може да ми казва кой да пускам. Това е мое решение с треньора на вратарите. След този добър мач с Италия Николай Михайлов измести акцентът. Всеки може да сбърка. Преди всеки лагер се определя група, определят се и вратари. Комуникацията ми с треньора на вратарите е постоянна и се взема решение.

ДИСЦИПЛИНАТА
Нямам проблеми до този момент. И двата лагера минаха повече от добре. Казах и на самите играчи в началото, че трябва да има едно голямо уважение между нас. Те трябва да знаят до къде е техния праг и да не злоупотребяват с моето либерално отношение към тях. Засега се разбираме, надявам се, че и занапред ще е така. Мога да направя компромис тогава, когато е в полза на отбора.

БЕРБАТОВ
Не съм се срещал с него. Няма с какво да ви зарадвам до момента. Това е към днешна дата. Няма треньор на националния отбор, който да се откаже от футболист като Бербатов.

Още по темата: общо новини по темата: 93
20.10.2015
14.10.2015
12.10.2015
07.10.2015
01.10.2015
29.09.2015
предишна страница [ 1/16 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Пак ще те събличат , недей много да знаеш.....
0
 
 
Досега нямаме треньор който в първите си интервюта да не казва абсолютно едно и също-никой не ми нарежда състава Даже не ги и питат ама те си казват! Е, време е да повярваме на тоя, дето го събличат! Добре,че измислиха,че малката перука е "контузен" ,та успяхме да Не допуснем гол.Че като гледах-малтийците имаха 2-3 положения- при малката перука поне едно от тях влизаше!
0
 
 
Това, дето никой не ти се бъркал, можеш да го разправяш на шапката ми.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Акрапович е готов да спасява Левски! Агенти го предлагат на Сираков
Тъмнината помогна на Кузманов в Чехия, има шанс за обрат
Двама от големите герои на Ботев се срещат с фенове
Митко Тонев качи снимка от мач с Локо и написа: КрумовАД!
Бивши "канарчета" се събраха в столичното Локо
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: