ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Милен Георгиев: Чужди клубове питат за Гамаков, Ботев са виновни, че не е продаден вече
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:28 / 10.06.2015Коментари (18)11712
© Plovdiv24.bg
Капитанът на младежкия национален отбор Милен Гамаков по всяка вероятност ще остане още една година в Ботев. Това разкри пред Plovdiv24.bg агентът му Милен Георгиев, който призна, че все пак ще направи опит да продаде футболиста зад граница до края на трансферния прозорец.

"Милен Гамаков има договор за още една година. При него грешката е по-скоро на Ботев. Няколко мача го оставиха резерва за сметка на някакви... Мисля, че това ще повлияе да не се осъществи трансфер сега. В крайна сметка не е само моя работа да го продавам. Това зависи и от клуба, а те като не искат да го продадат или по-точно като не могат да го продадат, нека да чакат. А той след 6 месеца ще може да разписва със всеки един клуб", коментира за нашите читатели футболният мениджър.

Милен Георгиев разкри още никой от България не се е свързвал с него с предложение за Гамаков, а офертите са предимно от чуждестранни клубове.

Още по темата: общо новини по темата: 285
09.10.2015
09.10.2015
01.10.2015
25.09.2015
24.09.2015
22.09.2015
предишна страница [ 1/48 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Ааа бе, тоя да не е Лайза Минели-айй сиктир....
0
 
 
Милен Георгиев?!? Това нищо какво е и за какво се мисли? Хайде по-сериозно да говорим! Някъкъв си Милен казал....?!?! WTF....?!
+2
 
 
"за сметка на някакви..." Миленчо (Георгиев), Томаш и Балтанов съвсем не са "някакви", за разлика от твоето момче, на което точно ти му разказа играта с приказки от 1001 нощ, че е голям футболист те имат качества. Балтанов има 8 гола за половин сезон с 5 по-малко от голмайстора на първенството, а Томаш...Томаш е класен футболист, който въобще не е в категорията на футболистчетата, на които ти си мениджър. Недей да злобееш, ами помисли как да развиваш тези млади момчета, че вместо да им помагаш повече им вредиш. В Бургас може и да стават нещата с тънки сметки и бутане, ама в Пловдив няма как да наложиш някой като купиш един комплект екипи за юношите.
+2
 
 
Този Георгиев прилича на наркодилър!
+3
 
 
С последните му мачове и пейката му беше много!
ВСЕ ОЩЕ МЕЧТАЯ!
+14
 
 
МЛАД "МЕРИНДЖЕЙ" ;-))) НЕ БЪРЗАЙ ВЕ МАЙНА!!!АКО ГАМАКА ДОБАВИ ОЩЕ СТОЙНОСТ ВЪРХУ СЕБЕ СИ В ПРЕДСТОЯЩИЯ СЕЗОН, ЩЕ БЪДЕ ДОСТА ПО-СКЪП!АМА ТОЙ ГЛАДЪТ Е ПО-СИЛЕН ОТ ТОКА...
+6
 
 
Мениджъра иска да си вземе комисионната.Милен е млад и тепърва ще се развива,за да играе в по-голям отбор.Г-н Георгиев не мислите ли че е още рано Гамаков да играе зад граница във второразрядни тимове.Гоненето на бърза печалба е в ущърб на младият футболист.
+19
 
 
Тук първо ми идва наум незабравимата мисъл на Добри Ненов за Анастас Петров- в това момче има нещо, ама май няма нищо! Този случай е подобен- добра техника, добро четене на играта, гарнирани с бавно темпо и откровен мързел и непостоянство, липса на какъвто и да е хъс, няма как пробият в големия футбол. Същото с пълна сила важи и за Дрянов. Ето защо Балтанов, с доста по- скромни технически качества, но с невероятен хъс и дух бе избран за №1 .
+22
 
 
Ами нека да си прави реклама този футболен агент. В крайна сметка и Милен Гамаков си има предпочитания. А те са в полза на Ботев.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ЦСКА 1948 цака ЦСКА-София за юноша на Ботев
Отлична новина за стадионите на Локомотив и Ботев
Първо в Plovdiv24.bg: Юноша на Ботев с тежка контузия! Претърпя операция в столична клиника
ПФК Ботев: Нека закърмим децата си с тази истинска и безкористна любов
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: