ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Тотален малшанс за Спартак в Раднево
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:52 / 10.05.2015Коментари (0)2852
© Plovdiv24.bg
Спартак изигра много силен двубой при гостуването на Миньор в Раднево, но загуби нелепо с 0:1. Срещата от 30-ия кръг на Югоизточната "В" група ще се запомни с многото положения, които младият отбор на "гладиаторите" сътвори, но неопитността попречи те да бъдат реализирани.

Първата част бе под тоталната доминация на пловдивчани. Още в 3-ата минута Атанас Паскалев удари греда. В 15-ата минута отново нападателят на спартаклии пропусна нова отлична възможност за гол. В 30-ата минута главно действащо лице беше главният рефер на двубоя, който не даде чиста дузпа за тима на Спартак за нарушение срещу много активния Паскалев. Въпреки възможностите полувремето завърши без попадение 0:0.

В 60-ата минута, при една добра контраатака за Спартак, Михаил Пърчев се откъсна сам срещу вратаря на Миньор, който фаулира играча на Спартак извън наказателното поле и съдията даде директен червен картон на стража. Останали с човек по-малко домакините все пак се пробваха да вкарат гол, като същото се опитваха да правят и "гладиаторите", с оглед на численото предимство на терена. И в тази част спартаклии имаха 3 много добри положения за откриване на резултата. Преломна минута в срещата обаче се оказа 82-ата, когато след едно центриране от центъра и докосване с глава домакините съумяха да отбележат гол за 1:0. До края те удържаха крехката преднина и се поздравиха с победата.

"Много силен мач за нашия отбор, заслужавахме победата, но малшансът ни попречи. Отборът ни е изграден от млади играчи, които постоянно се доказват и дават всичко от себе си. Продължаваме напред, имаме нужда и от подкрепата на хората, въпреки тежките времена в тима", сподели след срещата за официалния сайт на "гладиаторите" ст.треньорът Манол Георгиев.

Спартак: Петър Начев, Рангел Кордов, Николай Христозов, Борис Бисеров, Кристиян Кумбаров (78-Динко Михайлов), Лъчезар Якалиев, Петър Харлов, Веселин Отман (75-Радослав Дошков), Атанас Паскалев, Джем Хаджи, Михаил Пърчев (60-Християн Хубенов)







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
ПФК Спартак: Напред към Втора лига!
Браво, гладиатори! Спартак с решителна крачка към Втора лига
Представят книгата "Из младостта на пловдивския футбол"
Важен ден за пловдивския Спартак
Най-добрият български съдия свири решаващ мач на Спартак
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: