ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Тежка загуба за Локо на "Герена"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 21:50 / 17.04.2015Коментари (56)11197
Отборът на Локомотив регистрира тежка загуба с 0:5 при визитата си на Левски в среща от 26-ия кръг на "А" група. Валери Домовчийски (17-д), Роман Прохазка (48) и Антонио Аниете (55, 58, 85) отбелязаха попаденията.

Домовчийски даде аванс на "сините" в 17-ата минута. Нападателят се разписа от дузпа след нарушение на Скорчев срещу Аниете. 

Малко по-късно на "смърфовете" им се наложи да направят принудителна смяна. Александър Горанов се появи в игра на мястото на Янко Сандански, който получи контузия. 

В 39-ата минута Либан Абди се отчете с невероятен пропуск. Футболистът на "сините" на празна врата удари дясната греда. 

В края на полувремето последва пропуск на Домовчийски, който отблизо не успя да засече във вратата центриране на Веселин Минев.

Роман Прохазка удвои преднината на Левски в началото на втората част. Словашкият халф получи отлично подаване на два метра от голлинията от Веселин Минев и със силен удар прати топката под напречната греда.

Между 55-ата и 58-ата минути "сините" вкараха два бързи гола чрез Антоние Аниете, който се възползва от прекрасни асистенции на Прохазка. 

Дани Кики пропусна да отбележи почетно попадение за "черно-белите" в 60-ата минута, след като отблизо прати топката над напречната греда.

Аниете изработи втора дузпа в 65-ата минута за Левски, когато бе фаулира от Мартин Сечков. Зад топката изненадващо застана Абди, но ударът му бе отразен от Теодор Скорчев.

Аниете фиксира крайният резултат пет минути преди края. Испанецът бе изведен сам срещу вратаря от Борислав и оформи своя хеттрик в мача.

Левски - Локомотив 5:0
1:0 Домовчийски (17-д)
2:0 Прохазка (48)
3:0 Аниете (55)
4:0 Аниете (58)
5:0 Аниете (85)


Още по темата: общо новини по темата: 13
22.04.2015
18.04.2015
17.04.2015
17.04.2015
17.04.2015
17.04.2015
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Момчета така вече не може.Стигнахте дъното и с такива игри по добре си стойте в Пловдив и падайте служебно поне ще с 3-0.Съсипаха отбора някои хора и сега освен да им кажа едно благодаря.
Какво става? Явно има сериозен проблем.
на 18.04.2015 г.
+1
 
 
Спокойно, купата е ваша! :D
+3
 
 
Нежничките от 5-комотив Пловдив!Хахаха
+5
 
 
Много нежнички в тоя локомотив бе, хахахахха
+4
 
 
След последните няколко мача,на треньора на Локомотив-Петър Пашев ,му излезе галеното име-"Пет"!
-4
 
 
Шнур за потниците, които съсипаха Локомотив, мазен шмуй за потните жълти подлоги
+5
 
 
Да паднеш от Левски в София не е срамно,но да паднеш с борба и хъс...5:0 е много,страшно много!След мача с Марек имаше маааалко еуфория и надежда,но угасна много бързо.Все пак ако погледнем философски-5 пръста е шамара който ни забиха и точно толкова гола ни трябват срещу Черно Море :)
+3
 
 
"Истината е, че шефовете ни казаха, че нямат един лев в момента. По-тежко от това не мисля, че може да бъде. Вижда се, че тези хора нямат възможността да издържат отбора. Не знам на какво се надяват. В Локомотив има хора от нежния пол. Но не искам да им казвам имената. Целият отбор си знае кои са. Има случаи, при които си говорим нещо в съблекалнята и още не сме излезли от нея, и цял Пловдив и журналистите знаят какво сме си казали. Ако Локо изпадне от "А" група, всичко ще приключи"
+7
 
 
Този Радослав Димитров от къде го изкопахте !? Той тича като гейче, винаги беше там където не трябва, а ако беше там където трябва, по-добре да не беше! Толкова ли в Пловдив няма един футболист който да играе десен защитник!? Те от Подуяне го изкониха само като го видяха по екип, а нашите буфери го взеха ! Скоро не бях виждал такава защита, която направи едно посредствено испанче голмайстор на първенството !
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Дубълът на Локо с домакинство на стадион "Пловдив"
Томаш изгледа внимателно двете асистенции на Бирсент Карагарен
"Числата" са един от най-неудобните съперници на Локомотив Пловдив
Пловдивското дерби се отдалечава… засега
Шамари, юмруци и шутове в съблекалнята на Берое след мача с Локо
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: