ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
В Локо оставят скандалите зад гърба си
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:35 / 02.04.2015Коментари (15)5519
© Plovdiv24.bg
Членът на сдружението "Бъдеще за Локомотив Пловдив" Димитър Колев сподели, че няма никакви притеснения за лиценза на клуба и дори се надява отборът да спечели Купата на страната.

Пловдивчани се считат за един от застрашените тимове по отношение на финансовото положение, а съвсем наскоро играчите бойкотираха тренировките. Според Колев обаче отношенията при "смърфовете" вече са се нормализирали и пловдивчани гледат напред към остатъка от сезона.

"Ние сме си входирали още вчера следобяд документите. Предполагаме, че не би трябвало да имаме проблем лицензирането", каза той.

"Мисля, че въпросът за парите е на заден план, не бива да се връщаме. Говорихме си с футболистите, с треньора. Имаше проблем повече в личен план - неговото желание да си тръгне не беше свързано с това, че не е получавал пари. Сега всичко е наред."

"Съветът ми е един-единствен: всички фенове да се събудят и да помагат на собствените си отбори. Не говоря само за Локомотив.Неволята говори за това, че няма кой да ти помогне."

"От Левски са си превели задължението, от ЦСКА още чакаме тези дни пари, но всичко ще е наред."

"Когато започнахме начинанието за приемането на властта, нямахме идея, че ние наистина ще управляваме. Идеята беше да се стабилизира клуба и да се намери нов собственик. С г-н Марешки имаме споразунеие, че клубът е освободен от всякакви задължения. С НАП имаме споразумение, че 20 процента от приходите отиват за покриване на дълговете."

"Ако спечелим Купата това ще е много голям плюс за клуба, защото тази купа не сме я печелили вече 20 години. За да се случи това, е нужна пълна мобилизация на феновете. За тази цел ще разширим участието в сдружението. Всеки фен ще може да участва срещу месечна вноска от 100 лева."

Източник: Gong.bg

Още по темата: общо новини по темата: 10
31.03.2015
31.03.2015
31.03.2015
31.03.2015
30.03.2015
30.03.2015
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
ДРЪЩИ СА ПОТНИЦИ НИЙ СНИ СТС ВАС ДУВЪРШЕТИ ПОЧНАТОТО АЙЙЙ КАНАРЕЕЕЕ
-4
 
 
Жълтите помаци са минали през независимия, където освен бясна цензура има само изобилие от омраза срещу Пловдивския любимец. Набрали са си опорни точки и сега се изхождат под статията. А кранът вече е в Либхер!
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 02.04.2015 г.
+2
 
 
Сега като ви ударят и Хасково, хептен ще ви секнат мераците-:))
0
 
 
Локомотив никога не е печелил купа на България , нито предишната купа на Съветската армия до 1981г. - алтернатива на купата на България.Шансовете за спечелването са илюзорни ,но вие обичате да се изкривявате истината.
+2
 
 
даваите акциите на всички локомотивци това с членскийат внос си го правете в вашата комунистическа партия...защото един член ако не е сагласен с вас това означава че ще му счупят главата вашите наркоманчета...както постапиха с Думанов...Така че ще си останете сами на стадиона И ако трябва да започнем от нулата вас няма да ви има!!!
-2
 
 
"Локомотив"Пловдив спечели купата на Съветската армия през 1983 година /като второстепенен турнир/след победа над "Чирпан"с 3:1 и игра през същата година в турнира на УЕФА.Митко откъде ги измисли тези 20 години без купа на България само той си знае.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: