ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Финансовото положение на Локо е много тежко
Автор: Екип Plovdiv24.bg 21:37 / 30.03.2015Коментари (7)5056
©
Финансовото положение на Локомотив е изключително тежко. Това обявиха шефовете на клуба на днешната си среща с феновете. Членът на управата адвокат Диан Колев разкри, че Локомотив има 1 600 000 лева задължения към НАП. Стана ясно и че "смърфовете" се нуждаят спешно от 35 000 лева, с които да погасят заплатите на футболистите за два месеца.

Община Пловдив е отказала да закупи 10 000 билета за мачове на тима, докато "черно-белите" не започнат да се разплащат с НАП. Спонсорът Профилинк пък осигурява в момента единствените свежи пари в клуба - по 10 000 лева на месец. В Локомотив се нуждаят спешно от 35 000 лева, с които да изплатят заплатите на футболистите за два месеца. 

"Черно-белите" привърженици, които участват в срещата решиха да отделят свои средства за да можа любимият им тим да завърши сезона. За това те ще агитират и други фенове на отбора. Шефовете на клуба не скриха, е са разочаровани от слабото посещение на домакинските мачове на тима.

Ръководството на Локомотив ще подаде документи за лиценз за А група във вторник.

Още по темата: общо новини по темата: 10
02.04.2015
31.03.2015
31.03.2015
31.03.2015
31.03.2015
30.03.2015
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Слабо посещение - защото "собствениците" ни изгониха от стадиона с малоумните си действия! Защото се смятаха за Локомотив тъпите "собственици", а се оказаха една зала хора! Ние сме десетките хиляди, палячовци! Вие сте 200-300 потника и кебапчии. И с действията си показахте колко сте несъстоятелни. Ако съм бил против бунта срещу Коко бе не за друго, а защото предвиждах, че тези са жив провал. И ето - провалът им е факт. Марш да целувате задните и всички други части на Коко да поеме отбора, в момента човекът даже е болен, имал е жлъчна криза. Вие сте по-зле и от него, той поне удържа с години да издържа Локото, а Локото си беше в елита. При вас изпадаме, а заплати - няма. Нали бяхте големи плащачи на заплати бе, нали Коко не плащаше, а вие плащате редовно, да ви ева в адвокатско-потнишко-кебапчийските трътки!
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 31.03.2015 г.
+3
 
 
пак питам потниците - дайте справка за заплатите си и редовно ли сте ги вземали, за разлика от заплатите на футболистите. дайте отчет за изхарченото от вас от лятото насам. не може само да искате и да вземате и все пари да няма.
+2
 
 
795 лв на месец заплата. големите газари :)
на 30.03.2015 г.
+1
 
 
Това е ненормална работа. Какви билети да купува общината и кой да ходи с тези билети на мач! Тва никъде го няма а само при нас в Пловдив. Общината купува белети за да дава пари на двата клуба и за да ходят хората на мач без пари. Ние се бъзикахме ама скоро наистина май ще ни плащат на входа за да ходим! А иначе локото наистина свърши,щом работата опира до 35 000 за какъв профи футбол говорим? На тоя отбор 300 000 лева ли му е годишния бюджет? Та един набеден талибан миналата година при нас искаше по 300 000 за 6 месеца а вие искате с толкова цял отбор в А група да държите. Аз лично изобщо не се радвам от ситуацията,наистина има много микерета покрай това отборче обаче истината е че локо в момента е лицето на бг.футбола! Щото и другите са на сащото дередже. При този мощен срив във футбола Домусчиев ще е шампион докогато си пожелае и ако реши да води Лудогорец докато е жив накрая ще подмине с титлите говедата!
+5
 
 
Има ли отчет за приходите,разходите или съм пропуснал.
+1
 
 
жалка картинка и това ми бил любимеца на Пловдив смяяяяях без край
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легендарен отбор от Бундеслигата следи играч на Локо! От "Лаута" искат 3 млн. евро
Наш национал: Локо (Пд) играе най-стойностния футбол в България
Изборът е направен! В Локо решиха къде ще проведат лятната подготовка
Фенклубът на Локо с емоционални кадри на фона на "Радост и тъга"
17-годишен талант тренира с представителния отбор на Локомотив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: