ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо призова привържениците на спешна среща
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:28 / 28.03.2015Коментари (84)13155
© Plovdiv24.bg
Спешна среща ще се състои в понеделник за бъдещето на Локомотив. Ръководството на клуба, посредством официалния си сайт, покани от 19,00 часа в Концертна зала на бившия Партиен дом всеки един, който иска клубът да съществува.

Ето какво гласи съобщението на "смърфовете":

"Локомотив е изправен до стената и единствените, които могат да го спасят, сме ние. Така, както е било винаги през годините. Клубът ни е единственият свободен, отборът ни е единственият народен! Това пречи на статуквото, на хората, които живеят на гърба на футбола. Затова Локомотив бе оставен сам! Много хора обещаха да помогнат, никой не го направи. И се озовахме в ситуация, в която, ако не се обединим, ако не покажем локомотивското в себе си, клубът ни не го чака нищо добро.

Каним всеки един, който носи локомотивското в себе си, на който му пука за любимия ни клуб, който иска и утре да ни има такива - свободни, да заповяда в понеделник, 19,00 часа в Концертна зала на бившия Партиен дом. Да се съберем, да си кажем нещата в очите и да намерим заедно пътя, по който да върви Локомотив. Защото да има Локомотив, зависи само от теб, от теб, от теб. От тези, които ще бъдем в понеделник в 19,00 часа в Концертна зала!"

Още по темата: общо новини по темата: 10
02.04.2015
31.03.2015
31.03.2015
31.03.2015
31.03.2015
30.03.2015
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Моля, някой от присъстващите да запише срещата на видео и да го качи, за да можем всички локомотивци(пръснати по света) да станем съпричастни на случващото се с любимият ни отбор - ЛОКОМОТИВ!!! Желателно е с добър звук! Предварително благодаря!
+2
 
 
Адвокатчето Колев слугува на Рефан ! Тоя индивид не желае Локо да се сдобие със стабилен собственик . Изхвърлете адв.Колев от управлението на Локомотив Пд !
-1
 
 
Локомотивци, не можете ли да разберете, че жълтури проникнаха в нашите среди и правят всичко възможно да унищожат Локомотив Пловдив!? Тези, които направиха преврата и то в момент, в който Локомотив Пловдив излизаше да играе в ЕКТ, какъв е извода!? За съжаление Христо Бонев-Зума - нашата легенда, се подведе по думите им! Христо Колев - Бащата също е тяхна изкупителна жертва, и той предполагам вече е осъзнал какво става...Да не позволяваме на жълти кретени да се правят на по-големи локомотивци от нас, ние, които откакто се помним, сме локомотивци...На събранието трябва да имсе каже в съвсем прост текст и съвсем директно - ЗАЯВЕТЕ ПУБЛИЧНО И НОТАРИАЛНО ЗАВЕРЕНО, ЧЕ СЕ ОТКАЗВАТЕ ОТ АКЦИИТЕ СИ!
0
 
 
Първо: някои хора трябва да се извинят за паленето на тревата, за бомбичките, плакатите и цялата простотия по отношение на един човек, който много обичаше Локо Пд.! Чак след това може да разговаряме с тях! Аз лично с потниците нямам намерение да разговарям, преди да се извинят!
+1
 
 
Хайде, цялата махала....изсипвайте се от каруците. Щяло да има безплатни кИбапчета тип "На Нежния кИбапчето"
+2
 
 
Промяна на часа. По нареждане на Нежния срещата ще започне в 19:12!
+2
 
 
Ето това беше, това са вече последни агонии. Всичко приключи със съоражението с име на машина. Аз си мислех, че ще изкарат поне до мача с Черно море, но те и това не можаха, пълен смях- тотален разпад на всички нива. Да го хване жал човек за, нещастните буфери. Но те си заслужават съдбата, сами си го направиха.
+4
 
 
Потници...потници...потници...Жалки нещастници!Когато хвърляхте бомби, палехте терена, обиждахте настоящия президент, когато гонехте с простотиите си честните локомотивци, всичко беше наред.А сега?Духайте си супата сами!И скоро Пловдив ще Ви изгони с презрение.Най-жалкото е , че Зума и Узунов са в същата тази миризлива глутница.Там и Камбуров, Пашев и др.Защо изгонихте човека, който даваше пари?
+6
 
 
В понеделник нищо няма да решите защото сте същите които съсипвате отбора.Ще се съберат 2хлд човека ще повикат малко и толкова .Пари трябват това не го ли разбирате потници ли сте не знам какви но Локо пд върви към фалит.85г. този отбор не можа да бъде унищожен въпреки опитите но сега работа е наистина трагична.Само Локо пд
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Тежък удар за Локомотив Пловдив
БФС сменя формата, Ботев и Локо с отбори във Втора лига
Дубълът на Локо прекъсна негативна серия с класика срещу Карнобат
Финалът за Купата ще е на стадион "Христо Ботев", но от следващия сезон
Събраха се! Бивши играчи на Локо взеха властта в традиционен български отбор
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: