ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Лошата серия на Локо продължи и срещу Славия
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:20 / 21.03.2015Коментари (96)10846
Лошата серия на Локомотив в "А" група продължи и в първия кръг от плейофите. "Смърфовете" записаха седми пореден мач без победа в актива си и шеста поредна загуба, след като отстъпиха с 0:3 от Славия като гост.

Домакините имаха надмощие в началните минути и пропуснаха да поведат в резултата, след удари на Димитър Везалов и Радослав Василев

Възпитаниците на Христо Колев отговориха с два опасни удара на Мехди Бурабия и Янко Сандански, но Марио Кирев се справи чудесно и ги отрази. 

В 32-ата минута много сериозна грешка в отбраната на пловдивчани доведе до гол за Славия. Петър Атанасов се разписа за "белите". Той се възползва от неуверена игра на Здравко Илиев и Мартин Сечков в наказателното поле и на празна врата не сгреши.

През втората част надмощието на Славия продължи, което доведе и до нови два гола във вратата на Локомотив. Радослав Василев в 51-ата минута получи хубаво извеждащо подаване, преодоля Диян Молдованов и порази Йордан Господинов за 2:0.

Три минути по-късно отново той бе изведен в дълбочина от Петър Атанасов, надбяга отбраната на "смърфовете" и с хубав удар направи 3:0.

В 72-ата минута Диего Фераресо можеше да направи преднината на тима си още по-убедителна, но отличният му индивидуален пробив завърши с изстрел в гредата.

Четвърт час преди края Спас Делев пропусна най-чистото положение за Локомотив. Нападателят от с. Ключ беше изведен сам срещу стража на "белите", но заложи на силата и не успя да улучи вратата.

В 84-ата минута пък гол на Крум Стоянов от домакините не бе зачетен заради засада, а в добавенето време Господинов на два пъти спаси "смърфовете" от четвърто попадение.

Така Локо запазва 10-ото място в таблицата с 20 пункта, докато Славия е пред тях с 26.


Още по темата: общо новини по темата: 13
23.03.2015
21.03.2015
21.03.2015
21.03.2015
21.03.2015
21.03.2015
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+6
 
 
крайно време е потниците да се махат. Превърнаха Локомотив в селски отбор. Също като Марица където Курдов си върти далаверите. Публиката ги бойкотира, отбора пише срамна страница, а на тях не им пука - важното е далаверата да им върви и Бонев да взима заплатка....
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+6
 
 
Не ви ли е срам и съвест бе буфери? Искахте отбор на феновете - е те ви го и кво? По малко от 40 човека във въжен мач да останете в групата. Че то тука Локо Сф и Славия идват с повече публика.
+3
 
 
Победиха ни за купата в последните минути и джуджетата мегаломани си удариха задника в тавана.От сега нататък,,няма кой да ни спре''.Лунатиците от лаута не правят от вчера гръмки изявления и фекларации.Да напомня на някои набори а и да разберат по младите за какво става въпрос.,,С купата в групата'' обещания.Резултат нито купа нито А група.Новогодише календар ,,формацията която атакува А група.Резултат 5 място в Б група.Това беше когато имаше Локомотив Пловдив ,а ние му викахме ,,наш'то локо''.От както потниците са на власт трагедията се задълбочава.Е шльоковци,как се управлява,финансира и се мисли във переспектива от пиян адвокат,скараджия ,футболен съдия и почетен президент на заплата.Тоя последния с наколенките има склад в Първенец за цитруни,но една стотинка не е внесъл в клубната каса,но докарва собственици срещу 5 бона за да държи юздите на потниците и да прави по едно интервю седмично.Вие сте срам за града ни,и това ще ви го каже всеки истински локомотивец.Азще добавя.Сбогом к**ви.
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 22.03.2015 г.
+7
 
 
Седми мача без гол , шести без победа. Защо възхваляваме толкова бащата? Матушев е класа над него, а и реално няма никакъв опит като треньор и това се вижда. Вярно , все някога ще победим ,но може да сме вече в Б група. Не виждам положителна промяна. Изгонихме и малкото останала публика.
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 22.03.2015 г.
+3
 
 
Още днес една делегация от потници - на колене пред Коко! Само той може да спаси сезона.
на 22.03.2015 г.
+3
 
 
Стига ромски мъки. Да изпадат ! Да ги закриват !
+8
 
 
разбирачи умряхте ли.давайте сега съвети.а сега ми говорете колко сте велики.таксиметровия адвокат ша ва оправи споко.името му не е Христолов ама успя за една година да надмине с простотиите си дето селския ги направи за десет.сега да ви видя новаторите дето сте първи все във всичко какво ще направите фукльовци.ми той умрял бееее.
+10
 
 
Ама къде е лигендътъ? Той са появява само като уговорите някой мач и биете и хоп-лигендътъ обяснява нещо си там-каква победа,кви спонсори чакат на опашка,колко самолета с араби ще се изсипят, и тем подобни..И малкото останали верни цинганета веднага са готови да се разплачат и да се кълнат във вярност към локуту..А сега-никакъв го няма..А за следващия мач може ли да си купя и аз един билет за иляду лева?
+13
 
 
Мисля , че е време самоназначилите се РЪКОВОДИТЕЛИ да кажат накъде водят отбора . Неуважавани от мен господа , това ли ни обещавахте когато изгонихте единствения човек , който даваше пари за Локомотив . Изпълнете само едно от това , което обещахте , а именно да доведете нов собственик и да му предадете безплатно акциите , така както ги взехте от Коко Динев, Направете го докато има още време . Иначе ще останете в историята на Локомотив като неговите унищожители .
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Локомотив Пловдив е отборът, който стреля най-точно от дузпа в родния елит
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: