ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Шеф в Ботев направи паралелен национален отбор, “канарите“ преобладават
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:18 / 19.03.2015Коментари (6)4938
© Plovdiv24.bg
Прокуристът на Ботев Тервел Златев изрази във Фейсбук свето лично мнение относно повиканите от Ивайло Петев футболисти в националния тим за квалификацията с Италия.

Според него има редица футболисти, които биха по-полезни на отбора спрямо други от повиканите поради редица спортно-технически причини.

В "списъка" на Златев попадат шестима играчи на Ботев: Пламен Николов, Даниел Златков, Милен Гамаков, Лъчо Bалтанов, Мариян Огнянов и Цветелин Чунчуков.

Ето цялото мнение на шефът на "канарчетата":

Предварително искам да уточня, че съм работил дълго време с почти всички от повиканите от г-н Петев национали и ги уважавам като футболисти. 

Искам просто да изложа своите виждания и лично мнение относно други момчета от нашето първенство, които според мен към ТОЗИ МОМЕНТ биха били по-полезни на отбора спрямо други от повиканите поради редица спортно-технически причини - физическа подготовка и кондиция на база изиграни мачове, представяне в тези мачове, отбелязани голове, асистенции, недопуснати голове, спечелени единоборства и разбира се много други фактори, но също така и ПЕРСПЕКТИВНИ и ФУТБОЛИСТИ С НАТРУПАН ФУТБОЛЕН ОПИТ, необходим за националния отбор:

Защитници:
Страхил Попов (Литекс) Диего Ферересо (Славия) / Васил Божиков (Литекс) Даниел Златков (Ботев) Пламен Николов (Ботев) / Иво Иванов (Берое)


Халфове:
Георги Костадинов (Берое) / Стефан Велев (Левски) Лъчезар Балтанов (Ботев) / Мариян Огнянов (Ботев) Милен Гамаков (Ботев)


Нападатели:
Владислав Романов (Локомотив Сф.) / Даниел Генов (Локомотив Сф.) Радослав Василев (Славия)/ Цветелин Чунчуков (Ботев)


ПОЖЕЛАВАМ ОТ ВСЕ СЪРЦЕ УСПЕХ НА ПОВИКАНИТЕ И СЕ НАДЯВАМ ДА ПОБЕДИМ ИТАЛИЯ. ОТНОВО НИЩО ЛИЧНО, ПРОСТО ИЗЛАГАМ ЛИЧНО МНЕНИЕ!

Още по темата: общо новини по темата: 93
20.10.2015
14.10.2015
12.10.2015
07.10.2015
01.10.2015
29.09.2015
предишна страница [ 1/16 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Как Петев да повика Канарчета.Та нали те изхвърлиха Левски от елита.Оня помияр Боби знае това и сега отмъщава.Скоро ще дойде и неговия ред.В Ботев има Футболисти,далеч надвишаващи по футболни умения много от националните титуляри.Например Дани Златков.Човек от който Йордан Минев може само да се учи.Всредата на терена няма по-техничен и мислещ от Лъчо Балтанов.Мариян Огнянов също би се справил далеч по-добре,но уви.Абсолютно вярна е поговорката,че рибата се вмирисва от към главата.Докога тия глупаци от БФС ще си затварят очите?
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 19.03.2015 г.
+6
 
 
Точно, Тервел! Напълно вярно. А, Гаджев е такъв футболист, че макар и капитан на Левски и национал - никой не иска да го купи - нито в Бг, нито в чужбина! -:)) Един лев неможаха да изкарат говедета от него.. и няма да изкарат-:) Искат го я под наем, я без пари-:)
+7
 
 
Напълно съм съгласен с мнението на Златев!
+12
 
 
Браво страхотно и точно мнение дано размислят и се вслушат в мнението и съвета дано бием жабарите и само Ботев за винаги от сърце и душа
+13
 
 
.... Няма как да пренебрегнеш футболисти на Берое,Локо Сф и Ботев който са по-напред в класирането което означава ,че са по постоянни за да викнеш.... Гаджев!!! Гаджев бе човек....
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Добри новини за Стамен Белчев преди дербитата с Левски и Ботев
Ботев урежда с документи зимно попълнение
Емблематичен футболист на Ботев: Пожелавам на Спартак да спечели първенството
Нападател на Ботев изгоря за един мач
Румънци си спомниха за Неделев в Бундеслигата
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: