ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Литекс прекърши Локо с гол в добавеното време
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:00 / 13.03.2015Коментари (90)8875
Отборът на Локомотив завърши редовния сезон в "А" група със загуба. Тимът на Христо Колев-Бащата загуби с 0:1 гостуването си на Литекс.

Единственото попадение в двубоя реализира Илия Миланов в добавенето време. Централният защитник се разписа с глава след центриране на Пауло Регула.

Още в първата минута Десподов получи прекрасна възможност да открие резултата, но ударът му по диагонала срещна страничната греда.

В 20-ата минута ловчанлии пропиляха втора отлична възможност за гол. Този път Йонсен бе изпуснат от бранителите на гостите, но се засуети. Все пак кълбото стигна до Пауло Регула, но шутът му мина встрани от очертанията на вратата.

Началото на втората част също не предложи кой знае какво зрелище. Литекс продължи да е по-добрият отбор на терена, като опасностите за вратата на Локомотив идваха главно от десния фланг, където действаше Асприля.

И точно когато по всичко личеше, че двата тима ще разделят точките, Илия Миланов измъкна домакините. Бранителят на "оранжевите" бе оставен непокрит в наказателното поле на Локомотив и с глава превърна центрирането на Регула в гол.

Загубата за "смърфовете" бе пета поред в първенството. С нея пловдивчани запазват 10-о място с актив от 20 точки, Литекс заема третото място с 39 пункта.

Литекс - Локо 1:0

Литекс: Баривиейра, Попов, Перес, Миланов, Горанов, Малинов, Бумал (Колев), Асприля, Регула, Десподов (Руменов), Маарс (Ангелов)

Локо: Господинов, Димитров, Сечков, Молдованов, Филипов, Сандански, Траянов, Карагарен (Дяков), Ласиман, Делев, Камбуров

Още по темата: общо новини по темата: 8
14.03.2015
13.03.2015
13.03.2015
13.03.2015
13.03.2015
13.03.2015
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Сподели какво ново....
на 14.03.2015 г.
-2
 
 
Нека всички жълтури , хубаво да я запамнят тази победа . Да запазят снимки , спомени . Та да могат да я разказват на деца и внуци . Така както техните бащи са им разказвали за последната им победа през далечната 1994г . Пък и дали ще се класираме на 7-мо или на 10 -то място разликата е малка .
+5
 
 
Тия се самозакриха официално. Баси лепиларите.
+4
 
 
ЦИганите ги разбирам. Вече 9 мача /6 години/ поред в първенството ги порим където ги хванем.Колежа,Коматево,София,Лаута...където ги барнем - бой. За това разбирам искрената им радост при мача за купата,в който изкараха страшен късмет,а дори те бяха вече отписали мача при 1-0. На висчкото отгоре,победите ни най-често са с 2-0 и при смазваща игра,без нито 1 положение за ромите,така че ми е тъжно за тях.Май ги закрихме след победата на Балтановото Блато.
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 14.03.2015 г.
+5
 
 
не, няма да ни бъди. сега футболистите се напъват дано ги забележат от друг отбор и веднага ще избягат. ще останат само адвоката ,нежния , и скарата.
+9
 
 
Точно 5 потника в Ловеч. А в края на мача на таблото пак има 0 срещу емблемата на циганския отбор.
-10
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 14.03.2015 г.
+7
 
 
Какво ревете, бе? То се играе до края. Или ще правите като нас: бием ви с 2 бързи тека и довиждане.
+6
 
 
Тежка седмица за събирачите на бяла и черна техника.Кофите пълни със сняг,сефтосването на телевизора на централната трибуна неудачно,а и пияното адвокатче си позволило да хвърля лед върху екзекуторите на релси и траверси.Сега пък гол накрая.Дилемата е пълна.Изпадане или разпадане.И дим да ви няма.Миналата година при Коко трима в Ловеч сега свободни четирима.Неверероятен смърфски растеж.Скоро обаче няма да забравим клоунадите ви.
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
на 13.03.2015 г.
+9
 
 
Твърдо към изпадане. Залагам бутилка малцово че до три кръга Марек ще изпреварят ромите !
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Томаш и Керкез отсвириха дербито Локо - Ботев в Трета лига
Кадри от дрон: Вижте как върви изграждането на козирката на Трибуна Спортклуб
Фенклубът на Локо преди дербито с Ботев: Нека подкрепим момчетата! Пловдив е черно-бял!
Локо се включи в благотворителна кампания! Урни и турнир на "Лаута" в помощ на млад пловдивчанин
Пловдивчанин от Първа лига свири Локо - Ботев
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: